• INFORMASJON
  • Konsoll:
  • Nintendo 3DS

Ny systemoppdatering til Nintendo 3DS

24. april 2012

Opprett mapper i HOME-menyen og last ned oppdateringer til Nintendo 3DS-spillene dine.

Nå kan alle Nintendo 3DS-eiere som har koblet konsollene sine opp mot Internett laste ned den nyeste systemoppdateringen 4.0.0-7E. Den inneholder to viktige nyheter:

Muligheten til å laste ned "update data"

Det kommer til å bli mulig for utviklere å sende ut såkalte "patcher", det vil si at man fjerner spillbugger som finnes i spillet via onlineoppdateringer. Det første spillet som får en slik oppdatering blir Mario Kart 7 i midten av mai. Det finnes visse baner i spillet som har urettmessige snarveier, men med denne oppdateringen kommer disse snarveiene til å bli fjernet. Så snart oppdateringen lanseres i midten av mai er man nødt til å laste den ned for å kunne spille Mario Kart 7 online.

Organiser spill og programmer i HOME-menu med mapper

Har du lastet ned mange spill, programmer og videoer fra Nintendo eShop har du sikkert lagt merke til at HOME-menyen blir litt uoversiktlig med så mange ikoner over alt. Med oppdateringen kan du opprette mapper som rommer opp til 60 spill, programmer eller videoer. Du gi passende navn til mappene - den første bokstaven i navnet kommer til å vises på mappeikonet (kaller du for eksempel en mappe for "Mario", så kommer "M" til å vises på mappeikonet).

Systemoppdateringen er naturligvis helt gratis. Se linken til høyre for å finne ut hvordan du oppdaterer Nintendo 3DS-konsollen din.

Følg oss på Twitter @BergsalaNorge!

Del |