• INFORMASJON
  • Konsoll:
  • Nintendo DS

Vi introduserer en ny Pokémon - unghesten Keldeo!

31. august 2012

Skaff deg den fargeglade og mytiske Pokémon Keldeo til Pokémon Black Version og/eller Pokémon White Version!

Keldeo er en utrolig sterk og fargerik Pokémon av Water/Fighting-typen som ikke kan fanges på vanlig måte i spillet, men snart kan du få denne kule Pokémon-karakteren til ditt eksemplar av Pokémon Black Version og/eller Pokémon White Version! Fra og med den 1. oktober til og med den 11. oktober kan du ta med deg ditt eksemplar av Pokémon Black Version og/eller Pokémon White Version samt en valgfri Nintendo DS- eller Nintendo 3DS-modell til en Spaceworld-, GameStop- eller TOYS"R"US-butikk og få Keldeo.

Vennligst merk deg at noen av butikkene krever at du forhåndsbestiller Pokémon Black Version 2 eller Pokémon White Version 2 for at du skal få Keldeo i deres butikk. Kontakt derfor gjerne din lokale butikk og sjekk hva som gjelder hos dem!

Så snart du har fått tak i Keldeo finnes det mer å gjøre i Pokémon Black Version 2 og Pokémon White Version 2! Når du har overført Keldeo til de nye spillene kan du besøke et spesielt område der Keldeo kan lære deg signaturmanøveren sin "Secret Sword" og innta sin Resolute Form, noe som gir ham et djervere utseende og et mer fremtredende horn.

Dette distribusjonseventet varer bare mellom den 1.-11. oktober, så pass på at du ikke går glipp av denne unike muligheten! Lykke til med både treningen og kampene med den nye, mytiske Pokémon Keldeo!

Slik foregår distribusjonseventet:

Dette trenger du for å få tak i Pokémon Keldeo:

  • Valgfri modell i Nintendo DS- eller Nintendo 3DS-familien
  • Pokémon Black Version eller Pokémon White Version
  • Maksimalt elleve Wonder Cards i samlingen din

Hva er et Wonder Card?

Et Wonder Card er en slags billett som du viser til en mann med blå caps for å få en ny Pokémon! Når du mottar Keldeo i butikken får du nemlig ikke selve Pokémon-karakteren, men et Wonder Card for Keldeo. Dette kortet skal du siden vise til mannen i den blå capsen i et valgfritt Pokémon Center i spillet for å få Keldeo.

Du kan se hvor mange Wonder Cards du har i MYSTERY GIFT-menyen (velg "CHECK THE CARD ALBUM"). MYSTERY GIFT-menyen finner du på den samme skjermen som du velger spillfil - rett etter tittelskjermen.

Hva gjør jeg når jeg kommer inn i butikken?

Du trenger ikke å spørre butikkpersonalet om du ikke vil, men skaffe deg Keldeos Wonder Card på egen hånd. Gå bare inn i en GameStop-, Spaceworld- eller Toys "R" Us-butikk som deltar i kampanjen og utfør stegene i spillet ditt som angitt i bildeguiden vår til høyre!

Hvem er Keldeo?

Keldeo er den seneste Pokémon-karakteren som har blitt oppdaget i Pokémon-verdenen! Den kommer til å dukke opp som nummer 153 i ditt Unova Pokédex og er en Colt Pokémon. Evnene og stats finner du blant bildene til høyre.

Ordinary Form og Resolute Form

Når du får Keldeo til Pokémon Black Version og/eller Pokémon White Version kommer den til å være i sin Ordinary Form, men om du overfører den til Pokémon Black Version 2 eller Pokémon White Version 2 og lærer den signaturmanøveren "Secret Sword" kommer den til å innta sin Resolute Form! Resolute Form og Secret Sword er unike for Pokémon Black Version 2 og Pokémon White Version 2, og eksisterer ikke i Pokémon Black Version eller Pokémon White Version.

Ordinary Form

Hvordan lærer jeg Keldeo Secret Sword i Pokémon Black Version 2 eller Pokémon White Version 2?

Let etter en åpning i trærne nær Floccesy Town som er et av de første stedene besøker på reisen din. Følg stigen blant trærne og oppdag en stor stein som har et gigantisk symbol risset inn i seg. Om Keldeo finnes blant Pokémon-karakterene du bærer med deg, kommer den til å lære Secret Sword på denne plassen!

Resolute Form

Jeg lærte Keldeo Secret Sword, men jeg vil ha den tilbake i Ordinary Form! Hvordan gjør jeg det?

Du kan enkelt få den til å glemme Secret Sword-manøveren ved å trene den opp og erstatte Secret Sword med en ny manøver eller lære den nye TM- eller HM-teknikker som erstatter Secret Sword. Det er Secret Sword som avgjør Keldeos form. Tenk på at du ikke kan bytte Keldeo tilbake til Pokémon Black Version eller Pokémon White Version når den har inntatt sin Resolute Form - du må få den til å glemme Secret Sword for å kunne bytte den tilbake til de foregående Pokémon-spillene. Keldeo kan bare lære seg Secret Sword i Pokémon Black Version 2 og Pokémon White Version 2, og dens Resolute Form eksisterer bare i de nye Pokémon-spillene!

Følg oss på Twitter @BergsalaNorge!

Del |