fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • amiibo

amiibo

amiibo er interaktive samlefigurer og kort som kan kommunisere og integreres med kompatible Wii U-, Nintendo 3DS- og Nintendo Switch-spill.

Om du benytter en amiibo når du spiller et kompatibelt Nintendo 3DS-, Wii U- eller Nintendo Switch-spill kommer du til å oppdage overraskende nye muligheter og funksjoner. amiibo kan ha flere ulike effekter avhengig av hvilket spill du spiller, som å låse opp nye spillmodus, våpen og klær eller til og med styrke amiibo-figurens ferdigheter og gjøre den til en perfekt partner... eller en formidabel motstander!

Med tilbehøret NFC Reader/Writer (selges separat) kan du benytte amiibo sammen med Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL og Nintendo 2DS.

amiibo er kompatible med Nintendo 3DS, Wii U og Nintendo Switch

Nintendo Switch
Nintendo Switch

Ved å holde en amiibo-figur over NFC-feltet på Joy-Con (R) eller Nintendo Switch Pro Controller kan du lese og skrive data til den.

Wii U GamePad
Wii U

For å benytte en amiibo med Wii U plasserer du den på Wii U GamePads oppmerkede NFC-felt nede i venstre hjørne.

New Nintendo 3DS
New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL

For å benytte en amiibo med New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL plasserer du den midt på den nedre pekeskjermen.

Nintendo 3DS NFC
Nintendo 3DS og 2DS + NFC Reader/Writer

Du kan også benytte amiibo sammen med Nintendo 3DS, Nintendo 3DS Xl og Nintendo 2DS via tilbehøret NFC Reader/Writer som selges separat.

Hva kan du gjøre med amiibo?

Nytt innhold med amiibo

Lås opp nytt innhold

Få tilgang til nytt innhold i spillene dine med hjelp av amiibo! Det nye innholdet kan for eksempel være gjenstander eller nye karakterer.

Om du benytter en Animal Crossing amiibo i Animal Crossing: Happy Home Designer til Nintendo 3DS får du muligheten til å designe et hus til den karakteren. Du kan også invitere innbyggere til hus som du har designet.

Ved å bruke en kompatibel amiibo i Nintendo Presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward kan du låse opp spesialgjenstander når du fullfører kundeoppdragene dine.

Levle dine amiibo

Tren og utvikle

I visse spill kan du utvikle ferdighetene til amiibo-figurene dine gjennom å spille, noe som gir deg muligheten til å skape en personlig amiibo kun til deg selv.

I Super Smash Bros. for Nintendo 3DS og Wii U kan en amiibo trene og gå opp i level for å bli en mektig alliert eller formidabel motstander. Du kan sette amiibo-karakterene dine rett inn i kampen, enten ved din side eller som en motstander. Jo mer du lar din amiibo slåss, desto mer vil den gå opp i level, og den kan til og med lære seg motstandernes taktikker.

Nytt look med amiibo

Bytt utseende

Du kan forandre utseendet til karakterer i spillene du spiller og få flere muligheter til å modifisere dem med klær og tilbehør ved å bruke amiibo i kompatible spill.

Om du benytter en amiibo i Super Mario Maker kommer Mario til å bli forvandlet til den karakteren når han får en Mystery Mushroom, og i Yoshi's Woolly World låser du opp nye mønstre som baseres på amiibo-figuren du leser inn.

Nye utfordringer med amiibo

Lås opp nye utfordringer

I visse spill kan du låse opp helt nye nivåer og få tilgang til helt nye oppdrag med hjelp av amiibo

Test noen av spesialutfordringene i Splatoon. Ved å lese inn en amiibo i Splatoon kan du låse opp spesialoppdrag som gir deg tilgang til spesielle våpen, utrustning og minispill... om du klarer dem vel å merke.

Fyr opp festen med amiibo

Fyr opp festen!

Om du benytter en kompatibel amiibo i Mario Party 10 blir den en brettspillfigur, og du kan gjøre deg klar til en rekke overraskelser som vil dukke opp både her og der på brettene.

Bruk amiibo i Animal Crossing: amiibo Festival for å forvandle amiibo-figurene dine til brettspillfigurer. Du kan også bruke Animal Crossing amiibo Cards for å låse opp artige minispill.

Kategorier

Sorter etter