fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon GO Plus

 • Pokémon GO er allerede en suksess over hele verden, og med Pokémon GO Plus tar du Pokémon-jakten til et nytt nivå!

  Pokémon GO Plus er et Bluetooth-tilbehør til applikasjonen Pokémon GO fra Niantic, Inc. For å benytte tilbehøret kreves det at du oppdaterer Pokémon GO til den seneste versjonen. Tilbehøret kobles til via Bluetooth og gir deg beskjed via lys og vibrasjoner når det skjer noe spennende i spillet, slik som når ville Pokémon dukker opp. Dessuten kan du fange Pokémon og utføre enkle oppgaver gjennom å trykke på tilbehørets knapp. Pokémon GO Plus er det perfekte tilbehøret for alle Pokémon GO-spillere som vil løfte blikket bort fra telefonen når de reiser rundt.

  Pokémon GO Plus kan brukes når telefonen er i Sleep Mode. For å se hvilke Pokémon du har fanget og hvilke som slapp unna kan du sjekke aktivitetsloggen i Pokémon GO.

  Det går også an å justere innstillingene for hvordan Pokémon GO Plus sender meldinger, for eksempel om du bare vil ha beskjed når du går forbi et PokéStop, men ikke når du finner en Pokémon. Disse innstillingene gjøres i applikasjonen Pokémon GO.

  Om du vil vite mer om hvilke funksjoner som er med og få tips om hvordan du feilsøker dersom du har problemer, så kan du ta en titt på denne siden

  PokéStop

  Pokémon GO Plus kommer til å blinke når du er i nærheten av et PokéStop. Trykk på knappen for å lete etter redskaper. Om du finner noen vil disse automatisk legges i sekken din.

  Om en Pokémon er i nærheten!

  Når en Pokémon er i nærheten kommer lampen på Pokémon GO Plus til å blinke, og om du trykker på knappen prøver du å fange den gjennom å kaste en Poké Ball. Om du lykkes å fange en Pokémon vil Pokémon GO Plus blinke i sju ulike farger og vibrere. Om den stikker av vil Pokémon GO Plus vibrere og blinke rødt i stedet.

  Pokémon GO Plus er kompatibel med følgende enheter

  iOS

  iPhone® 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus med iOS Ver. 8–10 installert.

  Android

  Kompatibel med enheter som har 2 GB RAM eller mer og Android Ver. 4,4–6.0 installert. Bluetooth® Smart (Bluetooth Ver. 4,0 eller høyere) kreves for å bruke Pokémon GO Plus.

  OBS! Pokémon GO Plus kan ikke benyttes uten en smarttelefon.


Pokémon GO Plus

Lanseringsdato: 16. september 2016
Sjanger: Systemverktøy
Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala

Relaterte produkter

Pokémon GO
Reis mellom den virkelige verden og den virtuelle med Pokémon GO til iOS- og Android-enheter. Med Pokémon GO kommer du...
 • Pokémon GO
  Reis mellom den virkelige verden og den virtuelle med Pokémon GO til iOS- og Android-enheter. Med Pokémon GO kommer du...