fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon GO

 • Reis mellom den virkelige verden og den virtuelle med Pokémon GO til iOS- og Android-enheter. Med Pokémon GO kommer du til å oppdage Pokémon i en helt ny verden - din!

  Vær oppmerksom på at Pokémon GO ikke distribueres av Bergsala og at vi derfor ikke kan svare på spørsmål om applikasjonen. Om du opplever problemer med Pokémon GO henviser vi til  Niantic og The Pokémon Company. Bergsala distribuerer derimot det fysiske tilbehøret Pokémon GO Plus som utvider spillopplevelsen.

  Pokémon GO er utviklet på Niantics "Real World Gaming"-plattform og benytter virkelige steder for å oppfordre spillere til å lete etter Pokémon høyt og lavt i den virkelige verden. Pokémon GO lar spillere søke etter og fange over hundre ulike Pokémon. Spillet kan lastes ned til smarttelefoner via App Store og Google Play.

  Spillene i Pokémon-serien baserer seg på virkelige steder slik som Hokkaido- og Kanto-regionene i Japan, New York og Paris som inspirasjon til de fantastiske verdenene som spillene utspiller seg i. Nå er det på tide å ta det neste steget og la spillet utspille seg i den virkelige verden!

  Encounter
  Åpne døren og begi deg ut på leting etter ville Pokémon. Utforsk steder og byer i nærheten av der du bor, eller hvor som helst kloden rundt, for å fange så mange Pokémon du klarer. Når du er i nærheten av en Pokémon kommer telefonen din til å vibrere, og det er på tide å begynne å sikte og bruke pekeskjermen til å kaste Poké Balls for å fange den. Men vær forsiktig når du prøver å fange den, for den kan angripe! Vær også på utkikk etter PokéStops som er plassert på interessante steder, slik som ved kunstverk, minnesmerker og andre monumenter. Ved PokéStops har du muligheten til å få flere Poké Balls og andre nyttige gjenstander.
  Pokémon GO

  Skreddersy treneren din

  Når du starter Pokémon GO for første gang kan du skreddersy utseendet til treneren din ved å velge klær og tilbehør. Den skreddersydde treneren vil deretter vises når du beveger deg over kart, på profilsiden din samt for andre spillere som besøker en Gym du kontrollerer.

  Fyll ditt Pokédex

  I Pokémon GO går treneren din opp i nivå, og jo høyere nivå, desto kraftigere Pokémon kan du fange og registrere i ditt Pokédex. Ved høyere nivåer får du dessuten tilgang til kraftigere redskaper slik som Great Balls, som gjør det lettere å fange Pokémon. Fortsett utforskingen og treff nye Pokémon for å øke nivået ditt.

  Det finnes også andre måter å skaffe seg flere Pokémon. Ved å utforske og besøke PokéStops kan du motta Pokémon-egg som klekkes etter at du har gått en bestemt avstand med dem. Når de klekkes kan det hende at du får en Pokémon du aldri har truffet tidligere!

  Map

  Visse ville Pokémon dukker opp oftere enn andre på spesielle steder i nærheten av der du bor og rundt om i verden. For eksempel er det lettere å støte på Pokémon av Water-typen rundt sjøer og hav. Om du er langt hjemmefra bør du dessuten være på vakt slik at du ikke går glipp av en Pokémon som du ellers aldri ville støte på!

  Om du fanger flere Pokémon av samme type mange nok ganger vil du få anledningen til å utvikle en av dem. Dette er spesielt nyttig om du har problemer med å finne visse Pokémon. Om du for eksempel har mange Poliwag i nærheten av deg, fang så mange du kan for å til slutt få muligheten til å utvikle en av dem til en Poliwhirl!

  Bli med et lag og hersk over en Gym

  Et stykke ut i spillet vil du få spørsmål om hvilket lag du vil bli med i. Så snart du er med i et lag vil du ha muligheten til å plassere Pokémon du har fanget i en Gym. Akkurat som med PokéStops finner du Gymmer på virkelige steder. En og samme spiller kan bare plassere én Pokémon per Gym, noe som oppmuntrer spillere til å samarbeide for å bygge opp et sterkt Gym-forsvar.

  Battle

  Om et annet lag allerede har overtatt en Gym kan du utfordre dem med dine egne Pokémon. Bruk de Pokémon du har fanget og kjemp med dem mot motstanderens Pokémon. Kampene er både utfordrende og artige. I kampene skal du bruke de to angrepene som dine Pokémon kan. Dessuten kan du unngå å bli truffet ved å sveipe til høyre eller venstre på pekeskjermen. Om dine Pokémon vinner kampen vil Gymmens prestisje synke. Når en Gyms prestisje når null vil eieren miste kontrollen slik at du og dine medspillere kan overta det ved å plassere deres egne Pokémon som forsvarere. Når en Gym når et høyere nivå får det plass til flere Pokémon som kan forsvare det. Gjennom å samarbeide med andre spillere i samme lag kan dere kjempe sammen mot motstanderes Gym og på den måten kjappere overta dem.

  Pokémon GO tilbyr flere ulike utfordringer i ulike kategorier, slik som å fange Pokémon og å utforske. Gjennom å fullføre utfordringene låser du opp belønningsmedaljer som vises i profilen din. Gjør ditt beste for å låse opp så mange som mulig!

  Det er gratis å spille*

  Pokémon GO er gratis å laste ned* via App Store og Google Play. Pokémon GO er gratis å spille, men en rekke artige saker å gjøre og Pokémon å oppdage. Spillere som vil utvide opplevelsen sin med spesielle gjenstander og ferdigheter kan gjøre det gjennom kjøp i applikasjonen. Spillere kan bruke ekte penger for å skaffe seg PokéCoins, spillets egen valuta. PokéCoins kan brukes til å kjøpe nye redskaper og andre forbedringer.

  *Spillet tilbyr valgfrie kjøp som koster virkelige penger.

  Google Maps Pin is a trademark of Google Inc. and the trade dress in the product design is a trademark of Google Inc. under license to The Pokémon Company.

  Ta artige bilder

  Når du treffer en vill Pokémon kan du slå på kamerafunksjonen og se den virkelige verden smelte sammen med den virtuelle. Du kan til og med forevige det du ser gjennom det innebygde kameraet ved å ta bilder som lagres på telefonen din. Bildene kan du siden dele med slekt og venner akkurat som du vil.

  ©2016 Niantuc, Inc. ©2016 Pokémon. ©1995-2016 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK Inc.


Pokémon GO

Lanseringsdato: 14. juli 2016
Utgiver: The Pokémon Company
Utvikler: Niantic, Inc.

Relaterte produkter

Pokémon GO Plus
Pokémon GO er allerede en suksess over hele verden, og med Pokémon GO Plus tar du Pokémon-jakten til et nytt nivå!
Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Et nytt og spennende Pokémon-spill til Nintendo Switch! Vend tilbake til Kanto-regionen og opplev et klassisk...
Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Et nytt og spennende Pokémon-spill til Nintendo Switch! Vend tilbake til Kanto-regionen og opplev et klassisk...
 • Pokémon GO Plus
  Pokémon GO er allerede en suksess over hele verden, og med Pokémon GO Plus tar du Pokémon-jakten til et nytt nivå!
 • Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
  Et nytt og spennende Pokémon-spill til Nintendo Switch! Vend tilbake til Kanto-regionen og opplev et klassisk...
 • Pokémon: Let’s Go, Eevee!
  Et nytt og spennende Pokémon-spill til Nintendo Switch! Vend tilbake til Kanto-regionen og opplev et klassisk...