fbpx

Pokémon-feber på Nintendo Switch

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Det er gode tider for Pokémon-fansen! I dag lanseres Pokémon Let’s Go, Pikachu! og Pokémon Let’s Go, Eevee! til Nintendo Switch, og neste år kommer Detective Pikachu på kino - med Ryan Reynolds som stemmeskuespiller for den mildt sagt spesielle detektiven. Se en rykende fersk trailer her!

Alt handler imidlertid ikke bare om Pokémon. Civilization VI og Trailblazers er nå også ute til Nintendo Switch, og det er dessuten ikke lenge igjen til Super Smash Bros. Ultimate kommer ut i butikk!

Hilsen Bergsala

---

Nordisk mesterskap i Splatoon 2

Nordisk mesterskap i Splatoon 2

Sett sammen et lag og konkurrer om en plass i den europeiske finalen!

Den 17. november sparkes «Splatoon 2 Championship – Nordic Qualifier» i gang, og du er herved invitert!

Kvalifiseringsrundene vil foregå online, og du kan registrere laget ditt via den dedikerte siden, hvor du også vil finne turneringsreglene.

Her er datoene for de fire kvalifiseringsrundene:

17. november 2018
2. desember 2018
8. desember 2018
12. januar 2019

Den nordiske finalen vil finne sted i Sverige i løpet av neste vår, og det vinnende laget vil gå videre til den store finalen i «Splatoon 2 European Championship»! Så sett sammen et lag av kule Inklings og sørg for at et norsk lag vinner den europeiske finalen!

---

Pokémon Let’s Go

Pokémon Let’s Go

Fang Pokémon som aldri før!

I Pokémon Let’s Go, Pikachu! og Pokémon Let’s Go, Eevee! begir du deg ut på et nytt eventyr sammen med enten Pikachu eller Eevee. Målet ditt er å bli den beste Pokémon-treneren noensinne, og på veien vil du møte mange andre trenere med samme drøm. Du vil også ha muligheten til å overføre Pokémon som opprinnelig ble oppdaget i Kanto-regionen fra appen Pokémon GO.

De to spillene lanseres hver for seg både som frittstående eksemplarer og i en pakke som inneholder et av spillene sammen med en Poké Ball Plus. Men ikke nok med det! To eksklusive Nintendo Switch Pokémon Let’s Go-pakker er nå ute i et begrenset opplag. Disse pakkene inneholder en Nintendo Switch-konsoll med Joy-Con i Pikachu- og Eevee-tema, en forhåndsinstallert versjon av et av spillene, en Poké Ball Plus og en spesialdesignet Nintendo Switch-dokk med fargerike illustrasjoner av Pikachu og Eevee.

Poké Ball Plus er forresten et helt nytt tilbehør som du kan bruke istedenfor Joy-Con til å spille Pokémon Let’s Go, Pikachu! og Pokémon Let’s Go, Eevee! Den fungerer også sammen med Pokémon GO-appen - perfekt for deg som vil fange Pokémon ute i det fri!

Pokémon Let’s Go, Pikachu! og Pokémon Let’s Go, Eevee! er nå ute til Nintendo Switch!

---

Civilization VI

Civilization VI

Har du det som skal til for å skape verdens største imperium?

Civilization VI gjør inntog på Nintendo Switch med fire populære pakker med ekstra innhold, blant annet «Vikings Scenario Pack» og «Australia Civilization & Scenario Pack».

I Civilization VI er det opp til deg å skape et imperium som kan forsvare seg mot fremmende makter, og samtidig lede det til seier. Det finnes tre ulike måter å vinne på, og du velger selv hvilken vei du vil gå! Bli den mest vitenskapelige avanserte sivilisasjonen, dominer gjennom ren militærmakt eller sats på en kulturell seier som får motstanderne dine til å fremstå som rene barbarer. Valget er ditt!

Civilization VI er nå ute til Nintendo Switch!

---

Trailblazers

Trailblazers

Et nytt og innovativt racingspill hvor samarbeid er nøkkelen til seier.

I Trailblazers går det virkelig unna, og du må samarbeide godt med lagkameratene dine for å komme først i mål. Mal banen med dynamiske racinglinjer, få fartsøkninger når du kjører på lagets farge og cruise mot seier! Men det er ikke bare farten som teller. Du må også kjøre med stil for å få ferdighetspoeng!

Trailblazers Nintendo Switch er nå ute til Nintendo Switch!

---

Siste nytt på Nintendo.no

Det nordiske mesterskapet i Splatoon 2 sparkes i gang den 17. november!

Nordiske Inklings og Octolings kan nå samle lagene sine og gjøre seg klare for actionfylte Splatoon 2-kamper online! Den første av totalt fire kvalifiseringsrunder i Splatoon 2 Nordic Championship begynner nemlig førstkommende lørdag, den 17. november.


Se på YouTube på Nintendo Switch!

YouTube er nå tilgjengelig for nedlasting via Nintendo eShop på Nintendo Switch, så len deg tilbake og nyt det enorme tilbudet av musikkvideoer, direktesendinger, tutorials og mye mer!


---

Populære spill til Nintendo Switch

Nintendo Labo: Vehicle Kit

Nintendo Labo: Vehicle Kit

I tillegg til en bil, en u-båt og et fly, så inkluderer settet også en pedal og to nøkler med mer. Sett en av nøklene i et av kjøretøyene for å...

Les mer

Super Mario Party

Super Mario Party

Inspirert av klassiske Mario Party-brettspill kommer denne elskede serien nå til Nintendo Switch med nye minispill og spillestiler som utnytter Joy-Con-kontrollerne...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Mario Party:  The Top 100

Mario Party: The Top 100

Mario Party-serien har brakt oss sammen i årevis - helt siden det første spillet ble lansert til Nintendo 64. Vi festet som om det var 1999, fordi det...

Les mer

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad er stjernen i dette pusleeventyret! Den søte helten må utforske farer og lete etter skatter på tvers av mange farefylte baner, så se...

Les mer

---