fbpx

Nintendo Switch lyser opp i desembermørket

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Desember måned er her, med kalde dager og mørke kvelder, noe som passer perfekt om man er glad i å spille videospill! Noen av dere har kanskje allerede rundet Pokémon: Let's Go, Pikachu!/Eevee!, mens andre kanskje er i full gang med å trene til det nordiske mesterskapet i Splatoon 2. To kvalifiseringsrunder har blitt avholdt, men du har fortsatt muligheten til å sikre deg en plass i den nordiske finalen. Den neste kvalifiseringsrunden holdes den 8. desember, så gå ikke glipp av den!

Som en skinnende stjerne i vintermørket lanseres dessuten årets største og kanskje mest etterlengtede spill - Super Smash Bros. Ultimate - til Nintendo Switch den 7. desember!

Hilsen Bergsala

---

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate er et helt nytt spill til Nintendo Switch som lar opptil åtte spillere gå opp mot hverandre i actionfylte kamper, hvor det gjelder å slå elskede videospillkarakterer ut av skjermen.

Alle karakterene fra tidligere spill i serien er tilbake, sammen med nye og spennende utfordrere, noe som gjør dette til det største crossover-spillet noensinne!

Spillet støtter en rekke kontrollformater, inkludert Nintendo GameCube-kontrollere (originale eller nydesignede), Joy-Con-kontrollere eller Nintendo Switch Pro-kontroller.

Med mer action enn noensinne - nye utfordrere, baner, gjenstander, angrep og forsvarsmanøvere – er dette virkelig det ultimate Super Smash Bros.-spillet! Ta med deg Nintendo Switch og ta utfordringen når som helst og hvor som helst - både offline og online - i tv-modus, håndholdt modus eller bordmodus når Super Smash Bros. Ultimate lanseres den 7. desember.

Spillet vil være tilgjengelig som et frittstående eksemplar, i form av en nedlastingskode i Nintendo Switch - Super Smash Bros. Ultimate Edition og i Super Smash Bros. Ultimate - Limited Edition, som også inkluderer en spesialdesignet Nintendo GameCube-kontroller og en adapter for opptil fire GameCube-kontrollere.

---

Yo-Kai Watch 3

Yo-Kai Watch 3

Nye og rampete Yo-kai venter deg i Yo-Kai Watch 3 den 7. desember!

Bli med Nate og Hailey Anne på et episk eventyr, hvor de må utforske vakre steder, bli venn med rampete Yo-kai og etterforske mystiske hendelser, i Yo-Kai Watch 3 til Nintendo 3DS-familien.

Spillets handling begynner med at faren til Nate får tilbud om en ny jobb som tvinger familien til å forlate Springdale og flytte til byen St. Peanutsburg. Nate erstatter sin ødelagte Yo-kai Watch med en ny modell kalt Yo-kai Watch Model U, og deretter tar det ikke lang tid før han oppdager en rekke nye mysterier som må løses i byen.

Samtidig skjer det ting i Springdale. Hailey Anne Thomas drømmer om å bli detektiv, men kanskje får hun litt mer enn hun hadde ønsket seg når en mystisk stemme overtaler henne til å kjøpe en Yo-kai Watch Model U. Det viser seg at stemmen tilhører en Yo-kai som heter Usapyon, og sammen bestemmer de seg for å åpne et detektivbyrå i Springdale. For akkurat som i St. Peanutsburg, så begynner det å skje mystiske saker i Springdale.

Hvorfor har det oppstått så mye mystisk aktivitet i Springdale og St. Peanutsburg i det siste, og hvordan har det seg at både Nate og Hailey Anne har fått tilgang til den nye Yo-kai Watch-modellen? Nate og Hailey Anne må begi seg ut på hvert sitt eventyr for å løse mysteriene i hjembyene sine, og etter hvert kommer de til å oppdage en felles skjebne.

---

Fitness Boxing

Fitness Boxing

Leter du etter nye og morsomme måter å trene på? Da er dette spillet noe for deg!

Her kan du trene boksebaserte, rytmiske øvelser som vil øke pulsen og løse svetten din! Samtidig som du trener kan du lytte til behagelige, instrumentale versjoner av låter fra kjente artister.

Du kan også spille sammen med, eller konkurrere mot, venner og familie i modusen for to spillere. Om du vil, så kan spillet dessuten holde styr på fremgangen din ved å beregne BMI-en din, så vel som kaloriene du forbrenner, samt oppmuntre deg til en sunnere livsstil… Så lad opp til det nye året med Fitness Boxing når det lanseres til Nintendo Switch 21. desember!

---

Siste nytt på Nintendo.no

Den andre kvalifiseringsrunden i det nordiske mesterskapet i Splatoon 2 er over.

Søndag ettermiddag kjempet åtte lag om en plass i den nordiske finalen.


---

Populære spill til Nintendo Switch

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! er basert på Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, som ble lansert...

Les mer

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! er basert på Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, som først...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad er stjernen i dette pusleeventyret! Den søte helten må utforske farer og lete etter skatter på tvers av mange farefylte baner, så se...

Les mer

Detective Pikachu

Detective Pikachu

En helt spesiell Pikachu og hans venn Tim løser Ryme Citys mysterier i Detective Pikachu til konsollene i Nintendo 3DS-familien.
Detective Pikachu...

Les mer

---