fbpx

God jul og godt nyttår!

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Vi nærmer oss slutten av året, og i den anledning vil vi gjerne ønske deg en riktig god jul og et godt nyttår! Dette året har gitt oss mange store titler slik som Super Smash Bros. Ultimate, Pokémon: Let’s Go, Pikachu!/Eevee!, Super Mario Party og Mario Tennis Aces, bare for å nevne noen. Kanskje finner du et nytt favorittspill under juletreet i år?

I dette nyhetsbrevet vil vi tipse deg om Nintendo-titlene du kan se frem til i januar - god fornøyelse!

Hilsen Bergsala

---

Familievennlige julegavetips

Familievennlige julegavetips

Vi har satt sammen en liste med familievennlige julegavetips. Listen inneholder spill til både Nintendo Switch og Nintendo 3DS-familien, så ta gjerne en titt på den om du er på jakt etter et spill som kan spilles av både store og små i julen.

---

Siste sjanse!

Siste sjanse!

12. januar holdes den fjerde, og aller siste, kvalifiseringsrunden i Splatoon 2 Nordic Championship. Laget som vinner denne kvalifiseringsrunden vil gå videre til den nordiske finalen, som finner sted i Stockholm 26. januar. Der vil de møte de tre andre lagene som allerede har kvalifisert seg og kjempe om en plass i den europeiske finalen i Paris! Så hva venter du på? Bruk ledige stunder i julen til å trene og meld på laget ditt her!

---

New Super Mario Bros. U Deluxe

New Super Mario Bros. U Deluxe

New Super Mario Bros. U lanseres som en deluxe-utgave til Nintendo Switch, som også inkluderer New Super Luigi U - det første plattformspillet med Luigi i hovedrollen!

Denne utgaven byr på hele 164 baner med ren plattform-magi, for opptil fire spillere samtidig. En Joy-Con per spiller er alt som kreves for å innta rollene som Mario, Luigi, Toad, Toadette og Nabbit.

New Super Mario Bros. U Deluxe lanseres til Nintendo Switch 11. januar!

---

Travis Strikes Again: No More Heroes

Travis Strikes Again: No More Heroes

I Travis Strikes Again: No More Heroes følger vi Travis Touchdown når han begir seg inn i spillenes verden og dermed et eventyr av episke proporsjoner. Der inne venter nemlig actionspill, racingspill, puslespill… totalt syv ulike spilltitler. Med sin Beam Katana i hånden lover Travis å utrydde alt som står i hans vei! Gi en Joy-Con til en venn, og slå dere sammen med «the one and only» Badman!

Travis Strikes Again: No More Heroes lanseres til Nintendo Switch 18. januar.

---

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey

Nintendo DS-klassikeren Mario & Luigi: Bowser's Inside Story vender tilbake for et skikkelig magekraftig eventyr.

Mario og Luigi har fått i oppdrag å finne en kur mot "The Blorbs", en sykdom som truer alt liv i Mushroom Kingdom. Men på grunn av skurken Fawful har begge brødrene blitt slukt av Bowser! Dette blir starten på en reise som tar dem dypt ned i Bowsers mage, noe som etterlater Koopa-kongen alene om å finne kuren. Det eneste måten å gjøre det på er derfor å veksle mellom brødrene og Bowser.

Du må også gjøre deg klar til svære bosskamper i dette actionfylte rollespillet, og du vil dessuten få et innblikk i hva som skjer bak kulissene i en parallell og hittil ufortalt historie om Bowser Jr.

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey lanseres til konsollene i Nintendo 3DS-familien 25. januar!

---

Siste nytt på Nintendo.no

Super Smash Bros. Ultimate setter nye rekorder!

Super Smash Bros. Ultimate  er det raskest selgende spillet som noensinne har blitt utgitt til en Nintendo-hjemmekonsoll i Europa.


Den tredje kvalifiseringsrunden i det nordiske mesterskapet i Splatoon 2 er avgjort!

Den tredje, og nest siste, kvalifiseringsrunden er over og vinnerlaget er kåret.


---

Populære spill til Nintendo Switch

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate er et nytt spill til Nintendo Switch-konsollen som lar opp til åtte spillere gå opp mot hverandre i actionfylte kamper,...

Les mer

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! er basert på Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, som ble lansert...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Mario Party:  The Top 100

Mario Party: The Top 100

Mario Party-serien har brakt oss sammen i årevis - helt siden det første spillet ble lansert til Nintendo 64. Vi festet som om det var 1999, fordi det...

Les mer

Detective Pikachu

Detective Pikachu

En helt spesiell Pikachu og hans venn Tim løser Ryme Citys mysterier i Detective Pikachu til konsollene i Nintendo 3DS-familien.
Detective Pikachu...

Les mer

---