fbpx

Bygg dine egne drømmebaner i Super Mario Maker 2!

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Super Mario Maker 2 er snart her, så det er på tide å vanne skapergleden og fyre opp kreativiteten slik at begge deler blomstrer og brenner for fullt når spillet lanseres den 28. juni.

Det er dessuten snart tid for Nintendos årlige Nintendo Direct-sending under E3, så sett en stor, rød ring rundt tirsdag den 11. juni i kalenderen, og følg med fra kl. 18.00!

Hilsen Bergsala

---

Sommerkonkurranse!

Sommerkonkurranse!

Vi feirer at det snart er sommer og ferietid med en flott konkurranse på Facebook. For å dela i konkurransen må du besøke facebook-siden vår, like konkurransen og kommentere innlegget med minst én emoji som du forbinder med sommeren.

Konkurransen avsluttes mandag den 17. juni, og da trekker vi en heldig vinner som vil få en Nintendo Switch - Pokémon: Let's Go, Pikachu! Limited Edition-pakke samt spillene Super Mario Party, Mario Kart 8 Deluxe og Yoshi's Crafted World!

Du finner konkurransen på facebook-siden vår og konkurransereglene på Nintendo.no.

Lykke til!

---

Rico

Rico

Innta rollen som en hardkokt kriminalbetjent og ta deg «kjærlig» av kriminelle gjenger i dette spennende og actionfylte FPS-spillet. Slå deg sammen med en venn, enten lokalt eller online, og fang kjeltringene!

Lås opp nye våpen, oppdragstyper og karaktertrekk underveis, og bli med på Daily Play for å se hvor høyt opp på politirangeringene du kommer deg!

Rico lanseres til Nintendo Switch 21. juni!

---

Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2

I Super Mario Maker 2 kan du skape dine egne baner med velkjente blokker og fiender fra klassiske Super Mario-spill. Akkurat som det første spillet i serien, som ble lansert til Wii U, setter dette spillet kreativiteten og skapergleden din på prøve – så det er bare å begynne å drømme om fantastiske baner!

NB! Spillet lanseres også som en Limited Edition som inkluderer et 12-måneders medlemskap til Nintendo Switch Online.

Super Mario Maker 2 lanseres til Nintendo Switch 28. juni!

---

Siste nytt på Nintendo.no

Sommerkonkurranse!

Vi feirer at sommeren er på vei med en stor konkurranse hvor du kan vinne en Nintendo Switch - Pokémon: Let’s Go, Pikachu! Limited Edition-pakke og tre fantastiske spill!


Bygg din egen verden i Dragon Quest Builders 2

Gjør deg klar til å bygge din egen Dragon Quest-verden når DRAGON QUEST BUILDERS 2 lanseres til Nintendo Switch 12. juli.


Flere detaljer om Super Mario Maker 2 har blitt avslørt!

I nattens Nintendo Direct-presentasjon avslørte Nintendo flere detaljer om Super Mario Maker 2, som lanseres eksklusivt til Nintendo Switch den 28. juni. Nintendo kunne blant annet fortelle at spillere kan se frem til nye banedeler og verktøy, en ny historiemodus for én spiller og nye temaer til banene. Vi fikk også flere detaljer om deling av baner online, samt muligheten til å skape og spille baner sammen med andre.


---

Populære spill til Nintendo Switch

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! er basert på Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, som først...

Les mer

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate er et nytt spill til Nintendo Switch-konsollen som lar opp til åtte spillere gå opp mot hverandre i actionfylte kamper,...

Les mer

---