fbpx

Gjør deg klar til en spennende spillhøst!

Skriv ut
logo
Nintendo

Hei, Besøkende!

I dag får Nintendo Switch-familien et nytt medlem, nemlig Nintendo Switch Lite – en konsoll fullstendig dedikert til håndholdt spilling. Men ikke nok med det! Et av de mest populære spillene i The Legend of Zelda-serien, The Legend of Zelda: Link's Awakening, er nå tilbake i helt ny drakt, over 26 år etter at det ble lansert til Game Boy.

Snart kan du også begi deg ut på et nytt og spennende treningseventyr i Ring Fit Adventure, og på selveste Halloween kan du innta rollen som reddharen Luigi – og hans slimete dobbeltgjenger Gooigi - i Luigi’s Mansion 3… om du tør, da! Dette er bare noen av nyhetene, flere finner du i dette nyhetsbrevet.

God helg!

Hilsen Bergsala

---

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch

Nintendo Switch Lite er en lett og kompakt konsoll med innebygde håndkontrollere – perfekt for alle som er mye på farten!  

Konsollen støtter alle Nintendo Switch-spill som kan spilles i håndholdt modus, og egner seg godt for alle som vil spille når som helst og hvor som helst, samt for alle som ønsker å spille online eller lokal flerspiller sammen med venner eller familiemedlemmer som allerede eier en Nintendo Switch-konsoll.

Nintendo Switch Lite er nå ute i butikk i tre ulike farger!

---

The Legend of Zelda: Link's Awakening

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Spillet som gjorde suksess på Game Boy gjenoppstår i helt ny drakt til Nintendo Switch. Kan du hjelpe Link å komme seg vekk fra den mystiske øya Koholint Island? Forbered deg på et sjarmerende eventyr med mange, mildt sagt, merkelige karakterer!

The Legend of Zelda: Link's Awakening lanseres til Nintendo Switch i dag, også som Limited Edition i et begrenset opplag! En amiibo-figur av Link fra spillet er også ute i butikk!

---

TETRIS® 99

Tetris99

99 spillere, men bare én kan vinne! TETRIS® 99 er en ny versjon av det ikoniske puslespillet. Klarer du å finne rett strategi og beseire 98 andre spillere samtidig? Online?

Denne fysiske utgaven av TETRIS® 99 inkluderer alt innholdet fra Big Block DLC og et 12 måneders individuelt abonnement på Nintendo Switch Online.

TETRIS® 99 er nå ute i butikk!

---

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

DQXI

Den klassiske rollespillserien kommer til Nintendo Switch. Begi deg ut på et storslått eventyr fylt med sjarmerende karakterer, en fortryllende historie og klassiske rollespillopplevelser. Velg mellom HD- eller retroinspirert 16-bitgrafikk, samt om du vil ha japanske eller engelske stemmer.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition lanseres til Nintendo Switch 27. september.

---

Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure

I Ring Fit Adventure er det ikke bare hjernen og fingrene som får trent seg, for med dette spillet følger det med to nye tilbehør som lar deg bruke hele kroppen til å utforske en ny verden. Ja, du leste riktig! I eventyrmodusen kan du blant annet gjøre fysiske styrkeøvelser til kraftige angrep i spillet. Gjør deg klar for en spennende og svett opplevelse!

Ring Fit Adventure lanseres til Nintendo Switch 18. oktober!

---

Luigi's Mansion 3

Luigi's Mansion 3

Luigis drømmeferie forvandles raskt til et spøkelsesaktig mareritt, og det er opp til deg å hjelpe ham! Få gode råd av Professor E. Gadd, og bruk den oppgraderte Poltergust G-00 for å bli kvitt frekke spøkelser i et stort luksushotell. Denne gangen kan du dessuten tilkalle Gooigi, Luigis helgrønne og slimete dobbeltgjenger, som kan hjelpe Luigi å overkomme vanskelige hindringer han ikke klarer på egen hånd. Opptil åtte spillere kan spille sammen i flerspillermodusen.

Luigi's Mansion 3 lanseres til Nintendo Switch 31. oktober – på Halloween!

---

Siste nytt på Nintendo.no

Konkurrer i det nordiske mesterskapet i Splatoon 2!

Kaller alle nordiske Inklings og Octolings!


Ring Fit Adventure kommer til Nintendo Switch den 18. oktober

Et nytt eventyr lanseres til Nintendo Switch den 18. oktober, men det er ikke et hvilket som helst eventyr! Ring Fit Adventure er navnet på det nye eventyret, og det benytter seg av to nye Nintendo Switch-tilbehør som gjør fysiske bevegelser om til kraftige bevegelser i spillet.


---

Populære spill til Nintendo Switch

ASTRAL CHAIN™

ASTRAL CHAIN™

Du bor i en flerkulturell, futuristisk by som rammes av en katastrofe når portene til en fremmed dimensjon plutselig åpner seg! Farlige vesener begynne...

Les mer

DAEMON X MACHINA

DAEMON X MACHINA

En mektig krig herjer mellom menneskene og maskinene i DAEMON X MACHINA, en ny actionshooter fullpakket med hektiske kamper, eksplosive ødeleggelser...

Les mer

---