fbpx

Pokémon Sword & Pokémon Shield

Skriv ut
logo

Hei, Besøkende!

Denne spillhøsten har virkelig vært uten sidestykke! Bare for å nevne noen av høydepunktene: først kom The Legend of Zelda: Link’s Awakening til stor glede for alle The Legend of Zelda-fans. Så kom det nye og unike treningsspillet Ring Fit Adventure, som kommer til å utfordre ulike muskelgrupper i lang tid fremover. Deretter fikk vi en invitasjon til et uhyggelig eventyr i Luigi’s Mansion 3, og for en uke siden kom Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 i butikk med over 30 actionfylte sportsspill.  

15. november er en dag som alle Pokémon-fans har gledet seg til i lang tid, for i dag lanseres endelig Pokémon Sword og Pokémon Shield til Nintendo Switch. Lenge leve spillhøsten!

Hilsen Bergsala

---

Pokémon Sword & Pokémon Shield

Pokémon Sword & Pokémon Shield

Begi deg ut på et helt nytt eventyr i Galar-regionen, fylt med nye Pokémon og spennende steder å oppdage! Løs mysteriet bak de legendariske Pokémon Zacian og Zamazenta, og møt nye, supersterke Pokémon kalt Dynamax Pokémon. Er du klar til å utfordre alle de nye gymmene og bli Pokémon-mesteren i denne regionen?

Pokémon Sword og Pokémon Shield lanseres til Nintendo Switch i dag, den 15. november! Ikke glem at en stilig Zacian & Zamazenta-versjon av Nintendo Switch Lite nå også er ute i butikk i begrenset opplag.

---

Harvest Moon: Mad Dash

Harvest Moon: Mad Dash

Høst avlinger, dra på fiske, melk kyr og mye mer for å oppfylle bestillinger og ta deg til neste nivå. Men pass deg for glovarm lava, illsinte villsvin og andre hindringer! Kan du og vennene dine klare alle nivåene og gjenoppbygge det ødelagte fyrtårnet i denne puslespillbaserte, fartsfylte vrien på det velkjente bondegårdsrollespillet?

---

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

I dette spillet kan du konkurrere mot venner og familie i mange ulike sportsgrener, inkludert helt nye grener som skateboard, karate, surfing og sportsklatring. Opplev mer enn 30 actionfylte sportsspill i 2D og 3D, både klassiske olympiske grener og såkalte drømme-event, som er litt mer fantasifulle.

---

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

Professor Layton har forsvunnet, og det er nå opp til datteren Katrielle å løse mysterier og gåter!

I dette sjarmerende eventyret kan du se frem til en spennende historie, finurlige gåter og fargerike karakterer. Dette er dessuten det første spillet i den berømte Layton-serien som kan spilles på en tv-skjerm. Et spill for både lojale Layton-fans og nykommere.

---

Luigi’s Mansion 3

Luigi’s Mansion 3

Bli med Luigi og vennene på en drømmeferie… som fort viser seg å bli en skikkelig uhyggelig opplevelse. Luigis venner blir nemlig kidnappet, og Luigi må utforske de skremmende etasjene til et hjemsøkt hotell for å redde dem! Til sin hjelp har han heldigvis sin gamle kompis Professor E. Gadd og Gooigi, Luigis helgrønne og slimete dobbeltgjenger.

---

Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure

I dette innovative treningsspillet er det musklene som må gjøre jobben. Med hjelp av de to medfølgende tilbehørene, Ring-Con og Leg Strap, overføres de fysiske bevegelsene dine til spillet, og for å få fremgang må du utføre ulike fysiske øvelser. Ring Fit Adventure kan skreddersys etter treningsnivået ditt, og du velger selv om du kun vil kjøre korte økter eller begi deg ut på et lengre eventyr!

---

Siste nytt på Nintendo.no

Nordisk finale i Splatoon 2 European Championship

Hvilket lag kommer til å vinne den nordiske finalen i Splatoon 2 European Championship 2019-2020 den 7. desember?


To norske lag er klare for den nordiske finalen!

Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup 2019-2020 er i gang, og i helgen ble det holdt norske kvalifiseringsrunder hos Komplett i Oslo.


---

Populære spill til Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Link\'s Awakening

The Legend of Zelda: Link's Awakening

En klassiker blant klassikere! Et av de mest populære spillene i The Legend of Zelda-serien vender nå tilbake, over 26 år etter at det ble lansert...

Les mer

DAEMON X MACHINA

DAEMON X MACHINA

En mektig krig herjer mellom menneskene og maskinene i DAEMON X MACHINA, en ny actionshooter fullpakket med hektiske kamper, eksplosive ødeleggelser...

Les mer

---