fbpx

Feir valentinsdagen med Nintendo Switch

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Inviter noen du er glad i til en spillkveld, eller unn deg litt alenetid og kos deg med favorittspillet ditt. I dette nyhetsbrevet tipser vi om spill som passer godt til ulike situasjoner på valentinsdagen, men besøk gjerne også hjemmesiden vår for mer informasjon om spill til Nintendo Switch!

Hjertelig hilsen Bergsala

banner
---

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD

Oppdag et unikt rollespill fra LEVEL-5!

Fare truer Snack World når den ondskapsfulle mogulen Sultan Vinegar prøver å gjenopplive dragen Smörg Åsbord. I dette særegne, komiske eventyret kan du skape din egen karakter og bli med i gjengen til de heroiske skattejegerne Chup og Mayonna. Ta utfordringen og redd landet Tutti-Frutti!

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD lanseres til Nintendo Switch i dag!

---

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Hva hadde du gjort om du våknet en morgen… og du var blitt til en Pokémon?

Innta rollen som en Pokémon og utforsk en vakker og spennende verden i Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX – en ny versjon av Mystery Dungeon-spillene som ble lansert til Nintendo DS og Game Boy Advance. Sett sammen et redningsteam med velkjente Pokémon, som Pikachu, Eevee og Charmander, og fullfør oppdrag for å redde Pokémon i nød. Det finnes masse mystiske grotter i spillet som endrer seg for hver gang du besøker dem!

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX lanseres til Nintendo Switch 6. mars.

---

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Et nytt spill i Animal Crossing-serien – det første siden Animal Crossing: New Leaf debuterte på Nintendo 3DS i 2013 – kommer eksklusivt til Nintendo Switch!

Er du lei av hverdagens kjas og mas? Da er kanskje den splitter nye, ultra-eksklusive Nook Inc. Deserted Island Getaway Package akkurat det du trenger! Begi deg ut på lange spaserturer på stranden til en øde øy - med vakker og urørt natur. Samle ressurser og lag alt fra praktiske redskaper til komfortable møbler. Kom i kontakt med de grønne fingrene dine når du tar hånd om planter og trær på helt nye måter. Få nye venner, nyt årstidene og utforsk alt du ser!

Animal Crossing: New Horizons lanseres til Nintendo Switch 20. mars. Samme dag kommer det også en superfin Nintendo Switch-pakke og to bærevesker med Animal Crossing-tema i butikk. Ta en titt på dem her!

---

Siste nytt på Nintendo.no

Vikar søkes til markedsavdelingen i Oslo!

Markedsfører/PR-ansvarlig søkes til ettårig vikariat i Bergsala AS.


Nintendo Switch-pakke med Animal Crossing-tema lanseres i mars!

Et nytt liv på en øde øy venter deg når Animal Crossing: New Horizons lanseres til Nintendo Switch den 20. mars!


---

Populære spill til Nintendo Switch

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Nyt nye øvelser, som utnytter IR-bevegelseskameraet til den høyre Joy-Con-kontrolleren, eller bryn deg på klassiske øvelser fra tidligere Brain Training-spill....

Les mer

Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure

I Ring Fit Adventure kan du utforske en stor verden og kjempe mot fiender ved å bruke virkelige treningsøvelser. To nye Nintendo Switch-tilbehør, kalt...

Les mer

---