fbpx

Ta deg en pause for å redde verden!

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Vi håper at du har slått deg godt til rette i Animal Crossing: New Horizons, og at du trives som nyinnflyttet øyboer. Vi forstår selvfølgelig at det kan være vanskelig å forlate idyllen, men på fredag trenger vi noen som kan redde verden i Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Er du klar for å plukke opp det kritikerroste, japanske rollespillet? Litt lengre frem i tid lanseres også 51 Worldwide Games med spill for hele familien. Utover sommeren kommer detektivspillet Deadly Premonition 2 og selvfølgelig Paper Mario: The Origami King, før vi går til innhøsting i Harvest Moon: One World utover høsten.

Hilsen Bergsala

---

Turneringene fortsetter i Mario Kart 8 Deluxe

Turneringene fortsetter i Mario Kart 8 Deluxe

Hver onsdag i hele mai kjører vi turneringer i Mario Kart 8 Deluxe. Den siste turneringen for denne gangen holdes 27. mai, bli med da vel!

Når: Onsdag 27/5, kl. 19:00-20:00
Navn: Bergsala-may-4
Kode: 1177-7712-6955

For å delta i turneringen må du ha Mario Kart 8 Deluxe og et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement.

---

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Monolithsofts episke rollespilleventyr Xenoblade Chronicles, som opprinnelig ble lansert til Wii i 2011, gjenoppstår på Nintendo Switch som Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Spillet forteller historien om Shulk og Fioras spennende eventyr!

Oppdag helten Shulks opprinnelse, mens han og hans ledsagere kjemper mot en tilsynelatende ustoppelig, mekanisk trussel. Bruk et sverd, som kan vise deg fremtiden, sett sammen mektige kjedeangrep og plasser ledsagerne dine i strategiske kamper i sanntid mens du beveger deg gjennom en stor og mystisk verden.

Under angrep fra mekaniske fiender, kjent som Mechon, oppdager Shulk at han kan utnytte kraften til et mystisk sverd kalt Monado. Med det mektige sverdet i hånden, begir Shulk seg ut for å beseire Mechon en gang for alle.

Spillet inneholder også en ny historiedel, kalt Future Connected, som utspiller seg flere år etter at handlingen i hovedhistorien er ferdig.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition lanseres også i en Collectors Edition, hvor du får med en stor 250 siders illustrasjonsbok fylt med vakre landskap, en SteelBook-eske, en vinylplate med Monado-trykk og en plakat.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition lanseres til Nintendo Switch 29. mai:

---

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

51 Worldwide Games

Kos deg med venner og familie når denne tidløse samlingen av klassiske spill i 51 Worldwide Games lanseres eksklusivt til Nintendo Switch 5. juni. Her kan alt fra gamle brettspill til moderne klassikere gjenoppdages. Du kan for eksempel slappe av med en runde kabal eller teste  refleksene og koordinasjonsevnene dine i fysiske spill som bowling, dart eller elektriske bilbaner, for å nevne noen.

Ønsker du noe litt mer strategisk, finner du også spill som «Fire på rad» og sjakk i denne unike pakken med spill for hele familien. Mange av spillene kan spilles sammen med venner på én konsoll, og i noen av spillene kan du til og med utfordre andre spillere fra hele verden!

På hjemmesiden vår finner du en trailer for 51 Worldwide Games, samt en liten introduksjon til alle spillene som finnes i denne fantastiske samlingen!

51 Worldwide Games lanseres eksklusivt til Nintendo Switch  5. juni!

---

Siste nytt på Nintendo.no

Ny trailer til 51 Worldwide Games

Sjekk ut spillene og de nye modusene!


Paper Mario: The Origami King

Er du klar for å starte med blanke ark på et nytt Paper Mario-eventyr? Vel, da venter en fargerik invitasjon til en fantastisk, papirbasert verden på deg! 


---

Populære spill til Nintendo Switch

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ikke fortvil om du er lei av hverdagens kjas og mas, for Tom Nook har en ny forretningsmodell i ermet - som han bare vet du vil elske! Nemlig hans splitter...

Les mer

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Nyt nye øvelser, som utnytter IR-bevegelseskameraet til den høyre Joy-Con-kontrolleren, eller bryn deg på klassiske øvelser fra tidligere Brain Training-spill....

Les mer

---