fbpx

Løs mysteriet i Le Carré

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Sommeren er endelig kommet, og for mange av oss betyr det litt ekstra tid til for eksempel å løse mordmystererier eller redde verden (før den brettes sammen). Heldigvis har vi flere spill som kan hjelpe deg med nettopp dette!

Sommeren er også en fin tid for å vinne konkurranser! Følg oss på Facebook-siden vår for mer informasjon om den store sommerkonkurransen.

I juli tar vi også en liten pause fra Mario Kart 8 Deluxe-turneringene våre, men vi sikter oss inn på å fortsette racene i august! Og selvfølgelig en stor takk til alle dere som har valgt å bli med oss i turneringene. Løpene hadde ikke vært de samme uten dere!

En riktig god sommer fra alle oss i Bergsala

---

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Et frø spirer og røttene fester seg. Treet vokser og skyggen brer seg utover bakken. De få gangene lyset treffer røttene, så er det bare på overflaten. Under bakken kveiler de seg nedover i mørket... og historien gjentar seg.

Boston, USA. Året er 2019, og FBIs spesialetterforskere Aaliyah Davis og Simon Jones er på saken. Foran dem ligger en tilsynelatende oppklart sak, men noe skurrer når de befinner seg innenfor døren til en av de tidligere mistenkte. En rapport om noen forvunnede organer ville normalt ikke interessert FBI, men det er noe med denne saken som Davis og Jones ikke får til å stemme.

Til tross for altfor få ledetråder klarer ikke de to etterforskerne å legge saken bak seg. Kan de komme nærmere å løse saken om de stiller de riktige spørsmålene rundt det «røde treet»? Og noen mysterier burde kanskje ikke oppklares, det er ikke alltid det er verdt det...

Den 10. juli kan du ta del i etterforskningen når Deadly Premonition 2 lanseres eksklusivt til Nintendo Switch.

---

Paper Mario: The Origami King

Paper Mario: The Origami King

Bli med Prinsesse Peach, Mario og Luigi i det de deltar på kongerikets origamifestival i Paper Mario: The Origami King.

Det kan virke som at King Olly – som påstår han hersker over hele Origami Kingdom – har pønsket ut en ond plan som ser ganske så skummel ut, i hvert fall på papiret. Noen må redde dagen! I Paper Mario: The Origami King vil Mario støte på noen av sine største utfordringer hittil. Og som om det ikke er nok, så har King Olly bundet inn slottet til Prinsesse Peach i fargerike bånd og fraktet det til et fjell langt, langt borte. Han har til og med forvandlet Bowsers undersåtter til brettede soldater som han har vervet til å støtte sin forræderske plan. Heldigvis har Mario en rekke nye triks på lager!

Start med blanke ark den 17. juli når Paper Mario: The Origami King lanseres til Nintendo Switch.

---

Siste nytt på Nintendo.no

Ta deg et dypdykk ned i Animal Crossing: New Horizons!

Flere gratis oppdateringer er på vei til Animal Crossing: New Horizons. Den første sommeroppdateringen er tilgjengelig allerede 3. juli, og den neste kommer i starten av august.


Min Min fra ARMS deler ut slag og spark i Super Smash Bros. Ultimate

Min Min er avslørt som den nyeste karakteren i Super Smash Bros. Ultimate, og samtidig får vi en sniktitt på de nye amiibo-figurene av Joker og Hero.


---

Populære spill til Nintendo Switch

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Oppdag helten Shulks opprinnelse, mens han og hans ledsagere kjemper mot en tilsynelatende ustoppelig, mekanisk trussel. Bruk et sverd, som kan vise deg...

Les mer

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ikke fortvil om du er lei av hverdagens kjas og mas, for Tom Nook har en ny forretningsmodell i ermet - som han bare vet du vil elske! Nemlig hans splitter...

Les mer

---