fbpx

35-årsjubileum for Super Mario Bros.

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Hipp hipp hurra for Super Mario Bros.! Det er hele 35 år siden det første spillet ble sluppet i Japan og gjett om det blir en episk feiring!?! Alle med Nintendo Switch Online vil få tilgang til Super Mario Bros. 35, ett onlinespill der 35 spillere konkurrerer om å være den siste Mario som står igjen. Med Nintendo Switch Online kan du også gjenoppdage de klassiske Super Mario Bros.-spillene i samlingen: Super Mario All-Stars. Her kan du spille oppgraderte versjoner av Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 og Super Mario Bros. 3. I tillegg lanseres en rekke spennende produkter og spill for hele familien!

Hilsen Bergsala

---

Super Mario 3D All-Stars

Super Mario 3D All-Stars

I denne samlingen finner du oppdaterte versjoner av 3D Super Mario-spill som inkluderer Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy! I tillegg til en høyere oppløsning har alle spillene også fått en overhaling som sikrer bedre flyt når de kommer til Nintendo Switch. Super Mario 3D All-Stars inkluderer også en musikkavspiller slik at du kan spille all musikken fra de tre spillene. Du kan til og med høre på musikken med skjermen avskrudd!


Super Mario 3D All-Stars lanseres eksklusivt til Nintendo Switch-familien og kommer allerede den 18. september.

read more

---

Mario Kart Live: Home Circuit

Mario Kart Live: Home Circuit

Mario Kart Live: Home Circuit er utviklet i et samarbeid mellom Nintendo og Velan Studios, og her overføres gleden og spillmekanikken fra Mario Kart-serien helt ut til stuegulvet. Ved å bruke en Nintendo Switch eller Nintendo Switch Lite kan du kjøre om kapp med ekte biler på gulvet. De fysiske bilene responderer på gjenstander du plukker opp på samme måte som de gjør i spillene. Du kan selvfølgelig designe dine helt egen baner, og her er det bare fantasien som setter grenser! Race mot Koopalinger i Grand Prix-modusen for å låse opp nye skins for banene eller kostymer for Mario og Luigi. Lokal flerspiller-modus støtter opptil 4 spillere.


Mario Kart Live: Home Circuit lanseres med Mario og Luigi den 16. oktober.

read more

---

Game & Watch: Super Mario Bros.

Game & Watch

Dette spillet hører garantert hjemme i enhver Super Mario-samling. Inspirert av de klassiske Game & Watch-systemene fra 80-tallet kan du igjen oppleve formfaktoren som startet håndholdt gaming! Game & Watch: Super Mario Bros. inkluderer både det klassiske Super Mario Bros.-spillet så vel som Super Mario Bros.: The Lost Levels (kjent i Japan som Super Mario Bros. 2), samt en spesialversjon av spillet Ball med en Mario-makeover. I tillegg til å fungere som en liten spillkonsoll, kan Game & Watch fremdeles brukes som en klokke med 35 overraskelser som gjenstår å oppdage. 

Game & Watch: Super Mario Bros. lanseres den 13. november.

read more

---

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Flerspillergalskapen bykser over på Nintendo Switch idet en forbedret versjon av Super Mario 3D World lanseres neste år. For første gang kan du spille det kritikerroste Wii U-spillet med venner over internett! Ta på deg et kattedrakten og utforsker de kreative og fargerike brettene i dette fantastiske plattformspillet!

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury lanseres til Nintendo Switch den 12. februar 2021. 

read more

---

Spill Mario Kart 8 Deluxe med oss

Mario Kart 8 Deluxe tournament

Hver onsdag i september trykker vi ned gasspedalen i Mario Kart 8 Deluxe! Turneringen er åpen for alle og fokuset vil ligge på å ha det gøy. 

Turneringsoversikt

Når: Hver onsdag i hele september
Tid: 19:00-20:00
Navn: Bergsala September
Kode: 3342-2493-0347

Vi sees vel?

read more

---

Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons er fylt til randen med skatter og brettene har stor variasjon i det du slåss deg dypere innover i hulene. Spill alene (om du er modig nok) eller sammen med opptil tre andre venner. Utforsk grottene og redd vettskremte landsbyboere, før dere tar opp kampen mot den onde Arch-Illager.

Minecraft Dungeons lanseres till Nintendo Switch den 8. september.

read more

---

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda

Klarer du å holde takten for å redde Hyrule fra en sikker undergang!? Utforsk et arsenal av klassiske The Legend of Zelda-gjenstander, kombinert med magi og våpen fra spillet Crypt of the NecroDancer. Du må være forberedt på å møte Hyrules skumleste bosser som på magisk vis har blitt enda mektigere og tatt nye former...

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda lanseres til Nintendo Switch den 23. oktober.

read more

---

Pikmin 3 Deluxe

Pikmin 3 Deluxe

Ved enden av universet, slik som vi kjenner det, ligger en mystisk og allikevel merkelig gjenkjennbar verden ... fylt av søte romvesen og mange morsomme overraskelser! Pikmin 3 Deluxe er ikke ditt vanlige hage-eventyr! Her kommanderer du nemlig tre eventyrlystne utforskere og mange supersøte Pikmin, og for å overleve må dere løse oppdrag og overkomme kamper mot noen av planetens skumlere skapninger. Etter kræsjlandingen opplever du en mengde varierte og frodige miljøer, samt en rekke formidable livsformer!

Pikmin 3 Deluxe lanseres til Nintendo Switch den 30. oktober.

read more

---

Siste nytt på Nintendo.no

Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct

Mario har kommet en lang vei siden han hoppet på sin første Goomba i 1-1-verdenen i det originale Super Mario Bros. Nå, 35 år etter sin originale debut i Japan, tar han veien til enda flere spill på Nintendo Switch. I tillegg finner du ham på en rekke andre merkevarer, fra LEGO til Kinderegg og Monopol. Det vil også lanseres en egen Splatfest i Splatoon 2 med Super Mario-tema!


Bli med på Mario Kart 8 Deluxe-turneringer i hele september!

Hver onsdag i september trykker vi ned gasspedalen i Mario Kart 8 Deluxe! Turneringen er åpen for alle og fokuset vil ligge på å ha det gøy. Det er ingen premiering, bortsett fra heder og ære selvfølgelig. Dagen etter hver turnering publiserer vi leaderboards her.


---

Populære spill til Nintendo Switch

Paper Mario: The Origami King

Paper Mario: The Origami King

Det kan virke som at King Olly – som påstår han hersker over hele Origami Kingdom – har pønsket ut en ond plan som ser ganske så skummel ut, i...

Les mer

51 Worldwide Games

51 Worldwide Games

Kos deg med venner og familie i denne tidløse samlingen av klassiske spill i 51 Worldwide Games til Nintendo Switch. Her kan alt fra gamle brettspill...

Les mer

---