fbpx

Spillhøsten er her for alvor!

Skriv ut
logo
Luigi's Mansion 2

Hei, Besøkende!

Det er noe spesielt med høsten. Den stormfulle vinden og regnet som treffer de røde og gule bladene fremhever virkelig gleden av å komme seg inn til et varmt hjem. Sett deg på sofaen under et mykt pledd og kos deg med Animal Crossing: New Horizons eller kjør i gang med et fighting-maraton i Super Smash Bros. Ultimate.

Høsten bringer også med seg Halloween, og man trekkes kanskje mot litt skumlere spill? Har du for eksempel ikke spilt Luigi´s Mansion 3, så er det å anbefale. Akkurat passe skummelt og fantastisk underholdende! Spiller du Animal Crossing: New Horizons har du garantert allerede full kontroll på Halloween-temaet. Hvis ikke så anbefaler vi at du sjekker ut den seneste høstoppdateringen!

Høsten er også tiden for flunkende nye spill, og denne høsten er ikke noe unntak!

Med vennlig hilsen oss i Bergsala

---

Mario Kart Live: Home Circuit

Mario Kart Live: Home Circuit

Mario Kart har aldri vært mer på hjemmebane enn med Mario Kart Live: Home Circuit! Slipp løs kreativiteten og lag dine egne racingbaner på stuegulvet!

Mario Kart Live: Home Circuit finnes i butikken fra 16. oktober.

read more

---

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda

Klarer du å holde takten for å redde Hyrule fra en sikker undergang!? Musikken i spillet kjenner du garantert igjen fra de klassiske The Legend of Zelda-spillene. Bruk rytmen i musikken for å bevege deg, angripe og forsvare. Alt for å redde kongeriket!

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda er tilgjengelig i butikk fra 23. oktober.

read more

---

Pikmin 3 Deluxe

Pikmin 3 Deluxe

Ved enden av universet slik vi kjenner det, ligger en mystisk og allikevel merkelig gjenkjennbar verden... fylt av søte romvesen og mange dødelige overraskelser!

Pikmin 3 Deluxe finner du i butikken fra 30. oktober.

read more

---

Nintendo Switch Fortnite Special Edition

Nintendo Switch Fortnite Special Edition

Hvis du elsker Fortnite og ennå ikke har Nintendo Switch, så er dette virkelig pakken for deg! Her får du en Nintendo Switch med eksklusivt Fortnite-design samt eksklusive Joy-Con-kontrollere. Fortnite er selvfølgelig forhåndsinstallert, så her er det bare å hive seg på (eller rettere sagt hoppe ut av bussen)!

Nintendo Switch Fortnite Special Edition slippes 30. oktober.

read more

---

Game & Watch: Super Mario Bros.

Game & Watch: Super Mario Bros.

Denne lille konsollen hører garantert hjemme i enhver Super Mario-samling!
Inspirert av de klassiske Game & Watch-systemene fra 80-tallet kan du igjen oppleve formfaktoren som startet håndholdt gaming. Game & Watch: Super Mario Bros. inkluderer både det klassiske Super Mario Bros.-spillet, så vel som Super Mario Bros.: The Lost Levels (kjent i Japan som Super Mario Bros. 2), samt en spesialversjon av spillet Ball med en Mario-makeover.

Game & Watch: Super Mario Bros. slippes den 13. november.

read more

---

Pokémon Sword + Pokémon Sword Expansion Pass,
Pokémon Shield + Pokémon Shield Expansion Pass

Pokémon

Her får du med grunnspillet og utvidelsespakkene The Isle of Armor og The Crown Tundra. The Isle of Armor er en utvidelse med fokus på vakker natur. Her kan du utforske pene strender, viltre skoger og spennende grotter. Ta turen gjennom våtmarker og sanddyner i jakten på en legendarisk Pokémon som går under navnet Kubfu. I The Crown Tundra bærer turen over til et vakkert og snødekket landskap, hvor du skal nøste opp i mysteriet rundt den legendariske Pokémon Calyrex som en gang hersket over hele Galar.

Begge utgavene slippes den 6. desember.

read more

---

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Et helt århundre før hendelsene i The Legend of Zelda: Breath of the Wild skjedde det noe katastrofalt! Utforsk det vi kjenner som «The Great Calamity», da mørket omfavnet Hyrule og ondskapen forandret kongeriket for alltid. I The Legend of Zelda: Breath of the Wild har du fått et lite innblikk i de grusomme hendelsene som fant sted under «The Great Calamity», men sannheten om hva som ledet fram til dette har ikke blitt fortalt… før nå!

Hyrule Warriors: Age of Calamity slippes den 20. november.

read more

---

Siste nytt på Nintendo.no

Årets siste Nintendo Direct Mini: Partner Showcase!

Årets siste Nintendo Direct Mini: Partner Showcase er nå over. Her avslørtes blant annet lanseringsdatoen for det etterlengtede spillet Bravely Default II, og i tillegg ble demoen for Hyrule Warriors: Age of Calamity annonsert.


---

Populære spill til Nintendo Switch

51 Worldwide Games

51 Worldwide Games

Kos deg med venner og familie i denne tidløse samlingen av klassiske spill i 51 Worldwide Games til Nintendo Switch. Her kan alt fra gamle brettspill...

Les mer

Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2

Et nytt, sideskrollende Mario-eventyr – med mer enn 100 baner skapt av Nintendo – venter deg i den nye historiemodusen. Og i Course Maker finnes det...

Les mer

---