fbpx

En spennende jul fra Nintendo!

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Med kalde og mørke desemberkvelder utenfor, så er det vel ingenting som slår å kose seg inne med et yndlingsspill eller to. Du har kanskje allerede rundet Pikmin 3 Deluxe, Paper Mario: The Origami King og gjenoppdaget alle de klassiske spillene i samlepakken Super Mario 3D All-Stars? I så fall kan det være greit å ta turen tilbake til Animal Crossing: New Horizons for å sjekke at alt er klart før julen setter inn. Uansett hvilke spill du koser deg med eller ønsker deg til jul, så håper vi du får en fin vinter fylt med Nintendo Switch-magi!

Med vennlig hilsen,
Alle oss i Bergsala

---

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Fitness boxing 2

Ta godt tak i Joy-Con-kontrollerne og gjør deg klar for noen intense bokseøvelser! Velg din favorittmusikk, arena og instruktør, og match deretter rytmen! Denne gangen kan velge mellom hele ni instruktører, hver med sin egne unike personlighet. I tillegg til instruktører fra det første spillet møter du nå også Karen, Janice og Hero. Jo mer du trener, desto sterkere blir båndet mellom deg og instruktøren. Du kan til og med velge hva slags type treningstøy de har på seg, noe som gir deg en ekstra variasjon til treningsøkten.

Nytt for oppfølgeren er også at du denne gangen kan spille sammen med andre. I tillegg finnes det en ny alarmfunksjon og muligheten til å ta vekk bokseøvelser du ikke ønsker å gjøre.

read more

---

Morsomme aktiviteter og dekorasjoner

Morsomme aktiviteter og dekorasjoner

Det å dekorere og lage sin egne ting er alltid gøy, men det er kanskje litt ekstra koselig når det nærmer seg jul? Ved å gå til play.nintendo.com finner du en rekke kule hobbyprosjekter du kan bryne deg på! Skriv ut, klipp, lim, brett og lag dine egne dekorasjoner. Her finner du masse små hobbyprosjekter for store og små! Du kan for eksempel piffe opp Mario Kart Live: Home Circuit-banene dine med nye skilt og dekorasjoner. Du finner også onlineaktiviteter som å fargelegge kjente og kjære Nintendo-figurer. Du finner til og med en ukeplan som kan gjøre hverdagen litt mer oversiktlig opp mot juleferien.

read more

---

Vinteren har kommet til Animal Crossing: New Horizons

Vinteren har kommet til Animal Crossing: New Horizons

Et spill som er ekstra koselig om vinteren er selvfølgelig Animal Crossing: New Horizons. Få spill gir den samme varme, gode jule- og vinterfølelsen som dette spillet. Om du allerede har spilt Animal Crossing merker du nok fort at øya har blitt mer dekorert i det høytidene nærmer seg, og julen er selvfølgelig intet unntak! Men vi anbefaler at du holder et våkent øye etter dekorerte trær, for det kan godt være at det faller ned en pyntegjenstand om du rister litt ekstra som du kan bruke til å lage dine egne vintermøbler. Mellom 1.-25. desember vil det også være mulig å kjøpe leker fra «Nook’s Cranny», og om du ønsker å kle deg opp for vinteren eller julefeiringen, så finner du masse nye klær for anledningen hos «Able Sisters». På selveste julaften kommer Jingle til å besøke hver eneste øy for å sørge for at alle beboere og spillere får en flott julegave.

read more

---

Adventskonkurransen på Facebook

Adventskonkurransen på Facebook

Hvorfor bare ha én konkurranse når vi kan ha fire?! Under hele desember vil det være mulig å delta i adventskonkurransene våre. Hver konkurranse er unik, og det er også premiene. Den første konkurransen er allerede avholdt, men den neste starter nå på søndag.

read more

---

Ønskelisten

Ønskelisten

Det er ingen jul uten julegaver, og stemningen bli nok aller best med noen harde pakker fra Nintendo! Om du funderer på hvilke julegaver som slår best an, så har vi noen tips her:

For de som vil ha et koselig og storslått rollespilleventyr sammen med Mario anbefaler vi Paper Mario: The Origami King. Med en fantastisk detaljert og fargerik verden, masse minispill og mysterier kan man ikke annet enn å elske dette historiebaserte spillet hvor vi følger Mario i jakten på å finne ut hva som egentlig skjedde med prinsesse Peach etter at King Olly dukket opp!

Om du derimot elsker Mario Kart, så kan du bare glede deg til å teste ut Mario Kart Live: Home Circuit på stuegulvet! Styr en ekte «kart» ved hjelp av Nintendo Switch, enten direkte på den håndholdte konsollen eller via TV-skjermen. Design dine egne baner og føl den fartsfulle opplevelsen idet stuegulvet forvandles til kjente og kjære Mario Kart-baner, fra ørken til snø — ja, til og med undervannsbaner! Spillet finnes i både en Mario- og en Luigi-versjon, og er den perfekte julegaven til deg selv eller andre!

Kanskje du kjenner noen som vil vite mer om Zelda-universet og utforske hva som egentlig skjedde innen The Legend of Zelda: Breath of the Wild? Da er det helt klart Hyrule Warriors: Age of Calamity som ligger øverst på ønskelisten! Her får du et mer actionfylt spill med en sterk historie og en episk heltereise! Du får i tillegg muligheten til å spille som flere karakterer og helter enn bare Link.

Hvis du savner å trene eller har lyst til å starte med trening, så kan vi ikke annet enn å anbefale Ring Fit Adventure til Nintendo Switch. Gjør trening gøy, samtidig som du utforsker en fargerik og spennende verden. Slåss mot fiender i det du utfører treningsøvelser tilpasset ditt nivå! Dette er et spill som kommer til å få deg til å ville komme tilbake igjen til treningen! Med Ring Fit Adventure så holder nyttårsforsettet! Om du ønsker flere treningsspill anbefaler vi også Fitness Boxing 2. Med begge disse spillene, så ligger treningen i fokus, samtidig som du har det gøy!

Om du derimot er i det nostalgiske hjørnet, så er det Game & Watch: Super Mario Bros. som gjelder! Dette er den perfekte gaven til de som vokste opp med Super Mario Bros. Inspirert av de klassiske Game & Watch-systemene fra 80-tallet kan du igjen oppleve formfaktoren som startet håndholdt gaming! Game & Watch er en frittstående konsoll og krever således ikke Nintendo Switch som de andre spillene på denne listen.

Det finnes med andre ord noe for alle på årets ønskeliste fra Nintendo, uansett hvilke spill de foretrekker. Vi håper det ligger en Nintendo-pakke eller to under juletreet i år også (dropp sokkene med mindre det er noen superkule Luigi-sokker)!

God jul og godt nytt år fra alle oss i Bergsala!

---

Siste nytt på Nintendo.no

Last ned demoen til Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise nå!

Du kan nå laste ned demoen til Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise fra Nintendo eShop.

Vinteroppdateringen kommer til Animal Crossing: New Horizons!

Været blir stadig kjøligere, men heldigvis så forblir det både varmt og koselig i Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch! Samtidig som de høstfargede lønnebladene daler ned fra trærne entrer vi nå en ny årstid på de øyene som ligger i den nordlige halvkulen.

---

Populære spill til Nintendo Switch

51 Worldwide Games

51 Worldwide Games

Kos deg med venner og familie i denne tidløse samlingen av klassiske spill i 51 Worldwide Games til Nintendo Switch. Her kan alt fra gamle brettspill...

Les mer

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Et helt århundre før hendelsene i The Legend of Zelda: Breath of the Wild skjedde det noe katastrofalt! Utforsk det vi kjenner som «The Great Calamity»,...

Les mer

---