fbpx

Nyheter fra Nintendo

Skriv ut
logo
Bravely Default II

Hei, Besøkende!

Vinteren henger fortsatt i, men alt er allikevel ikke bare peiskos og vinterferie. Det finnes fortsatt flere verdener som må reddes og som trenger nettopp din hjelp. Så bytt ut vinterjakken mot en eventyrlig rustning, en Pro-kontroller og noen varme tøfler. Verdens skjebne ligger med andre ord i dine hender!

Med vennlig hilsen
Alle oss i Bergsala

---

Bravely Default II

Bravely Default II

Fire helter, fire krystaller - et magisk eventyr! Ta kontrollen over «Heroes of Light»-gjengen på en episk reise gjennom fem riker, og bring de forvunnede krystallene tilbake til deres rettmessige hjem! Bruk diverse «Asterisk» for å låse opp nye yrker og få nye evner som hjelper deg å beseire de ulike monstrene rundt omkring i riket. Husk også å bruke kommandoene «Brave» og «Default» gjennom spillet for å balansere risiko og belønning.

Bravely Default II slippes til Nintendo Switch den 26. februar.

read more

---

Harvest Moon: One World

Harvest Moon: One World

Innta rollen som en ung og lovende bonde. Utforsk en spennende verden fylt med både nye så vel som velkjente karakterer, besøk unike landsbyer, finn kjærligheten og overvinn eventyrlige utfordringer samtidig som du sikrer gårdsdriften. Men hva skal du plante i en verden uten tomater, jordbær eller kål? I dette nye tilskuddet i Harvest Moon-serien har de mest kjente grønnsakene forsvunnet. Bare en gammel bok gir oss noen få hint om tiden som en gang var... En storslått verden venter deg og er klar for å utforskes i Harvest Moon: One World!

Harvest Moon: One World slippes til Nintendo Switch den 5. mars.

read more

---

Hades

Hades

Det kritikerroste spillet får endelig en fysisk utgivelse på Nintendo Switch! Den fysiske versjonen inkluderer ekstramateriale som et 32-siders karakterkompendium med illustrasjoner av guder, spøkelser og monstre fra spillet. I tillegg får du med en nedlastningskode til den fantastiske spillmusikken! Men la oss heller ikke glemme selve spillet! Her får du titalls actionfylte timer mens du følger spillets spennende historie idet den utfolder seg.

Hades slippes til Nintendo Switch den 19. mars.

read more

---

Monster Hunter Rise

MONSTER HUNTER RISE

Utforsk en verden inspirert av oldtidens Japan! Kjemp mot fantastiske monstre og bruk belønningene dine for å bygge opp et mektig arsenal av episke våpen og rustninger. Jakt monstre alene eller sammen med venner hvor dere samarbeider for å nedkjempe beistene! Hvilke våpen du utstyrer deg med er helt opp til deg. Monster Hunter Rise slippes i to utgaver: en vanlig utgave og en superkul Collector's Edition som utenom en fysisk versjon av spillet inneholder en nedlastningskode for «Deluxe Kit DLC Pack», en Magnamalo-amiibo, en «Kamura Mark»-pin og en klistremerkesamling.

Monster Hunter Rise slippes til Nintendo Switch den 26. mars.

read more

---

Siste nytt på Nintendo.no

Den nye Super Smash Bros. Ultimate DLC-fighteren Pyra/Mythra presenteres den 4. mars klokken 15:00!

Torsdag den 4. mars klokken 15.00 braker det løs med en ny presentasjon fra Masahiro Sakurai. Denne gangen er det Pyra/Mythra som står i fokus, og sendingen vil vare i ca. 35 minutter. 


Alt fra Nintendo Direct den 17. februar 2021!

Under gårsdagens Nintendo Direct fikk vi presentert over 30 spill som kommer til Nintendo Switch, og mange av nyhetene kommer allerede før sommeren! I tillegg fikk vi det første inntrykket om hva som venter oss i Splatoon 3, et helt nytt spill i den splat-akulære serien som lanseres til Nintendo Switch i 2022.


---

Populære spill til Nintendo Switch

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Bli med firkløveret Mario, Luigi, prinsesse Peach og Toad på deres mest fargerike eventyr i Super Mario 3D World + Bowser’s Fury! Denne gangen...

Les mer

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Et helt århundre før hendelsene i The Legend of Zelda: Breath of the Wild skjedde det noe katastrofalt! Utforsk det vi kjenner som «The Great Calamity»,...

Les mer

---