fbpx

Sjekk ut årets sommerspill til Nintendo Switch

Skriv ut
logo

Hei, Besøkende!

I år blir det en eventyrlig sommer på Nintendo Switch! Her kan du utforske alt fra det hysterisk morsomme Miitopia, hvor du selv legger ut på eventyr med dine egne Mii-karakterer, til superkule spill som DC Super Hero Girls. Er du klar for å balansere livet som tenåring med livet som en superheltinne? I tillegg kan du fortsette monsterjakten i Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin eller ta til skyene i det fantastiske eventyret som venter deg i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD!

Uansett hvilket eventyr du legger ut på, så er det ingenting som slår det å avslutte en varm sommerkveld med en runde Mario Golf: Super Rush med venner eller familie.

Med vennlig hilsen
Alle oss i Bergsala

---

Miitopia

Miitopia

Begi deg ut på tidenes mest hysteriske eventyr i Miitopia. Ta med deg familie og venner for å beseire den onde, fjesstjelende skurken Dark Lord. I Miitopia kan du selv designe og tilpasse alle Mii-karakterene i spillet, før du kaster dem ut på deres livs eventyr. Smink opp karakterer og lek med parykker, for her kan du få Mii-karakterene til å se mer fantastiske ut enn noen gang tidligere!

Hvilke Mii-karakterer lager du... og hvem vil du at Dark Lord skal være når Miitopia slippes til Nintendo Switch den 21. mai?

read more

---

DC Super Hero Girls: Teen Power

DC Super Hero Girls

Beskytt Metropolis fra noen av DCs mest beryktede superskurker idet du tar på deg rollen som Wonder Woman, Supergirl og Batgirl fra DC Super Hero Girls-serien! Her gjelder det å balansere livet som superheltinne med livet som tenåring.

DC Super Hero Girls: Teen Power slippes til Nintendo Switch den 4. juni.

read more

---

Mario Golf: Super Rush

Mario Golf: Super Rush

Nyt naturen i Mario Golf: Super Rush, enten du spiller alene eller sammen med andre. Det finnes en rekke brett inspirert av både klassiske golfbaner og brett du kjenner igjen fra Super Mario Bros.-serien. I tillegg til avslappende golfrunder kan du også skru opp tempoet i Speed Golf-modusen. Her starter alle spillerne samtidig, og det handler selvfølgelig om å komme seg først til greenen! Du får også tilgang til en historiemodus hvor du kan spille mot kjente og kjære karakterer fra Mushroom Kingdom med din helt egen Mii-karakter. Ved å spille historiemodusen vil du opptjene poeng som du senere kan bruke for å oppgradere karakteren din. Du kan også bruke bevegelsessensorene i Joy-Con-kontrolleren ved å holde kontrolleren som en golfkølle og svinge i vei!

Mario Golf: Super Rush slippes til Nintendo Switch den 25. juni.

read more

---

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Innta rollen som en ung monsterrider som kan bruke en magisk stein for å bygge sterkere vennskapsbånd med de forskjellige monstrene. Ettersom du blir flinkere og mer erfaren, opparbeider du deg enda tettere kontakt med disse fantastiske skapningene. Følg den mektige historien og gjør deg klar for å skape minner for livet idet du drar ut på det dramatiske eventyret i Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin!

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin slippes til Nintendo Switch den 9. juli.

read more

---

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Nå får vi endelig (gjen)oppleve den aller tidligste historien i The Legend of Zelda-spillenes tidslinje. Link må denne gangen reise mellom en verden i skyene og en ukjent verden under, i søken etter hans barndomsvenninne Zelda. Kun rustet med hans trofaste sverd og skjold, må han beseire en rekke sterke fiender, løse vanskelige puslespill og sveve mellom skyene på Loftwing-fuglen sin. Et episk eventyr til glede for både nye og gamle Zelda-fans!

Svev blant skyene i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD som slippes til Nintendo Switch den 16. juli.

read more

---

Siste nytt på Nintendo.no

Zelda & Loftwing amiibo slippes samtidig som The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Hver legende har sitt opphav, og snart kan du endelig (gjen)oppleve den tidligste historien i The Legend of Zelda-spillenes tidslinje. Ta til skyene når Legend of Zelda: Skyward Sword HD lanseres til Nintendo Switch! Opplev det klassiske eventyrspillet for første gang i HD, med både bedre bevegelseskontrollere og med et nytt og knappebasert kontrolloppsett.


Flere detaljer avsløres i ny trailer til Mario Golf: Super Rush!

Den 25. juni kommer det mest fartsfylte Mario Golf-spillet noen gang! Bli med kjente og kjære karakterer i Mario Golf: Super Rush mens du svinger deg av gårde.


---

Populære spill til Nintendo Switch

Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise

I det seneste spillet i den actionfylte rollespillserien befinner du deg i en kamp mot skremmende monstre og på vei mot nye høyder. Forbered deg på...

Les mer

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Oppfølgeren til Fitness Boxing entrer bokseringen! Ta tak i et par Joy-Con-kontrollere og velg din musikk og bane for en rekke unike treningssett.
Spillere...

Les mer

---