fbpx

Sensommerens spillnyheter fra Nintendo!

Skriv ut
logo
Nintendo.no

Hei Besøkende,

Sommeren er på hell, men spillnyhetene til Nintendos konsoller vil ingen ende ta, uansett om du vil begi deg ut på eventyr, jakte på romvesener eller sparke fotball sammen med vennene dine. Pokémon-fans kan se frem til at klassikerne Pokémon Gold Version og Pokémon Silver Version, som opprinnelig ble lansert til Game Boy Color, nå kommer til spillkonsollene i Nintendo 3DS-familien den 22. september. For ikke å snakke om Pokkén Tournament DX som lanseres samme dag til Nintendo Switch!

Med varme sommerhilsener,
Nintendo.no

---

Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX

Gjør deg klar til kamp når Pokkén Tournament DX kommer til Nintendo Switch den 22. september

Pokkén Tournament DX er det første Pokémon-spillet til Nintendo Switch. Ta kontroll over noen av de 21 ulike Pokémon i spillet og utfordre andre Pokémon i arena-kamper. I denne nyversjonen av Wii U-spillet får du tilgang til flere nye fightere, og også nye support-Pokémon. Dessuten introduseres den nye "Team Battle"-modusen, som lar deg kjempe som et lag, og et helt nytt "Replay Mode", som gjør at du kan spille inn og dele kampene dine. Med gruppematcher kan du kjempe mot vennene dine i en turneringslignende spillmodus.

---

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Innta rollen som den legendariske dusørjegeren Samus Aran og ta deg gjennom de fiendtlige terrengene på en utenomjordisk planet bebodd av onde vesener. Oppdraget? Utrydd metroidene i denne nytolkningen av hennes Game Boy-eventyr fra 1991.

Samus sitt arsenal har blitt økt med nye angrep og ferdigheter som garantert kommer til å hjelpe henne når hun møter de dødelige overraskelsene som venter. I forbindelse med lanseringen av Metroid: Samus Returns til konsollene i Nintendo 3DS-familien den 15. september kommer det også en ny og spesialdesignet New Nintendo 3DS XL-konsoll med illustrasjoner fra spillet. Dessuten lanseres to nye amiibo, den ene av Samus Aran og den andre av en metroid.

---

Monster Hunter: Stories

Monster Hunter Stories

Reis ut på et monstereventyr ulikt noe annet fra tidligere Monster Hunter-spill

Når et monster som har blitt infisert av "The Black Blight" angriper den avsidesliggende byen din blir du kastet avgårde på et heseblesende eventyr i en spennende og farlig verden hvor du må bli venn med ulike monstre på reisen.

I Monster Hunter Stories tar du på deg rollen som en Rider, og ikke en Hunter som i tidligere spill i serien. Du skal samle og klekke monsteregg, bli venn med monstrene og danne et lag med ulike monstre som vil hjelpe deg under eventyrets gang. For aller første gang i Monster Hunter-serien kan du også delta i rundebaserte kamper!

---

FIFA 18

FIFA 18

Knytt skoene og spark fotball når EA Sports FIFA 18 kommer til Nintendo Switch den 29. september

Nå finnes det en helt ny måte å spille på i både en- og flerspiller i den mest sosiale FIFA-opplevelsen noensinne. Med et hav av ulike kontroll- og skjermkonfigurasjoner, så vel som støtte for Joy-Con, kan FIFA 18 til Nintendo Switch tilby en fengslende og forfriskende spillopplevelse, uansett hvilken måte du velger å spille på.

FIFA 18 til Nintendo Switch er det mest komplette, håndholdte FIFA-spillet noensinne med spillmoduser som FIFA Ultimate Team, karrieremodus, Switch-avspark og lokale sesonger.

---

Mario + Rabbids

Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Rydd kongeriket for de merkelige rabbids når Mario + Rabbids: Kingdom Battle lanseres til Nintendo Switch den 29. august

Dette er fortellingen om det uventede møtet mellom Mario og de sprø Rabbids. I Soppriket har det dukket opp en mystisk virvel som har ført en rekke Rabbids med seg inn i det en gang fredfylte riket. For å nok en gang skape orden i Soppriket må Mario, Luigi, Prinsesse Peach og Yoshi samarbeide med fire Rabbids-helter. Dette vil føre denne usannsynlige gjengen på en reise gjennom fire ulike verdener.

Oppdag en skrudd verden fylt med hemmeligheter og referanser til tidligere Mario-spill. Overlist de uforutsigbare fiendene i dynamiske, rundebaserte kamper og samarbeidsutfordringer mens du løser puslespill på veien. Oppdag et moderne, feel-good-eventyr designet eksklusivt til Nintendo Switch, og spill det hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Spillet lanseres til Nintendo Switch den 29. august.

---

Siste nytt på Nintendo.no

Pokémon Gold Version og Pokémon Silver Version kommer i butikk den 22. september

To klassiske Game Boy-spill kommer i butikk med nye, flotte spillesker.


Gamescom er igang, og Nintendo har mye å vise frem!

Nintendo åpnet Gamescom med nytt innhold til både Splatoon 2 og ARMS, og senere denne uken vil Super Mario Odyssey-produsenten Yoshiaki Koizumi og Metroid-produsenten Yoshio Sakamoto delta på livesendinger fra Nintendos stand.


---

Populære spill til Nintendo Switch

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe

Nyt den ultimate versjonen av Mario Kart 8 når som helst og hvor som helst, også med opptil 8 venner via lokal flerspiller!

Alle favorittbanene og karakterene fra Wii U-versjonen vender tilbake, inkludert alt nedlastbart innhold. Sammenlagt finnes det 48 baner allerede fra...

Les mer

Splatoon 2

Splatoon 2

De tradisjonelle 4-mot-4-kampene vender tilbake i oppfølgeren til den originale hit'en sammen med nye baner, nye moter og nye våpen som Splat Dualies for to hender.

Spillere kan konkurrere på tv-en eller på farten, og de kan sikte med gyrokontroll uansett om de bruker Nintendo Switch Pro Controller (selges separat)...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Hey! PIKMIN

Hey! PIKMIN

De mystiske vesenene kjent som Pikmin blir med den modige romutforskeren Captain Olimar på et sideskrollende eventyrspill på Nintendo 3DS.

Etter å ha krasjet på et ukjent planet, møter Captain Olimar de sjarmerende, men tøffe vesenene kalt Pikmin. Bruk de underlige kreftene deres til...

Les mer

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Endelig får du muligheten til å nyte dette klassiske spillet i en ny og moderne form.

I 1992 ble det andre spillet i Fire Emblem-serien, Fire Emblem Gaiden, lansert i Japan. Nå, for aller første gang, vil fans utenfor Japan få en smak...

Les mer

---