fbpx

Bli med Mario og Cappy jorden rundt!

Skriv ut
logo
Super Mario Odyssey

Hei Besøkende,

Sommeren er over og høsten har for alvor meldt sin ankomst, noe som betyr at det er høysesong for nye spillanseringer! Oktober måned byr på mange herlige titler til Nintendos konsoller. Gled deg til å krype opp i sofaen i høstmørket og løse finurlige puslespill i Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy, slåss mot tusenvis av fiender i Fire Emblem Warriors eller utforske nye, enorme verdener i Super Mario Odyssey.

Hilsen Bergsala

---

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Lanseringen av høstens heteste spill, Super Mario Odyssey, nærmer seg med stormskritt!

I dette store og åpne eventyrspillet følger vi Mario på en storslått reise med luftskipet The Odyssey for å redde prinsesse Peach fra Bowsers grufulle bryllupsplaner. Takket være den nye vennen Cappy, har Mario fått helt nye evner og angrepsmanøvere som «cap throw», «cap jump» og «capture». Med «capture» kan du ta kontroll over alle mulige slags fiender og gjenstander.

Gjør deg klar til en spennende reise fylt med hemmeligheter og nye steder å oppdage når Super Mario Odyssey lanseres til Nintendo Switch den 27. oktober!

Nye amiibo-figurer

Det kommer også tre nye amiibo-figurer i forbindelse med lanseringen av Super Mario Odyssey, nemlig Peach, Mario og Bowser i bryllupsantrekk. amiibo-figurene lanseres både som en samlepakke, for den som gjerne vil ha alle tre, og enkeltvis! Den 6. oktober lanseres dessuten Koopa Troopa og Goomba som amiibo.

---

Fire Emblem Warriors

Fire Emblem Warriors

Innta kommandoen over Marth, Xander, Corrin og andre Fire Emblem-helter, og med mektige angrep i sann Dynasty Warriors-stil står du ovenfor legioner av fiender og fryktelige monstre.

Ta kontroll over både velkjente og originale Fire Emblem-karakterer, gi dem strategiske kommandoer, slå sammen helter for kombinasjonsangrep og mye mer.

Lås opp nye, spillbare helter, hver med sine egne unike angrep, spesialmanøvere, våpentyper og dialoger i dette storskalerte actionspillet fra Hyrule Warriors-skaperne.

Fire Emblem Warriors lanseres både til Nintendo Switch og New Nintendo 3DS (NB! Merk deg at Nintendo 3DS-versjonen kun fungerer med New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL og New Nintendo 2DS XL). Nintendo Switch-versjonen vil også få en Limited Edition-utgave som inneholder spillet, tre CD-plater med originalmusikken og samlekort.

Fire Emblem Warriors støtter alle tidligere lanserte Fire Emblem amiibo-figurer, pluss de kommende amiibo-figurene av Chrom og Tiki som lanseres samtidig som spillet den 20. oktober.

Nintendo Switch | Nintendo 3DS

---

Layton

Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy

Å løse mysterier ligger i familien!

I eventyret LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy er Professor Layton savnet og vi blir kjent med datteren Katrielle.

Dette spillet inneholder flere oppgaver enn noen av de andre spillene i serien så langt, og du vil dessuten kunne laste ned bonusspill hver dag i ett år, fra og med lanseringsdagen.

Handlingen i spillet begynner med at Katrielle etablerer sitt eget detektivbyrå i Chancer Lane, fast bestemt på å bevise evnene sine og med håp om å finne flere ledetråder i jakten på sin savnede far.

---

Nintendo Selects

NIntendo Selects

Nå har du muligheten til å øke spillsamlingen din med tre sterke titler.

Om du akkurat har fått deg en Nintendo 3DS-konsoll, eller av en eller annen grunn har gått glipp av disse klassiske Nintendo 3DS-titlene, så får du snart muligheten til å kjøpe dem til en rimeligere pris.  Luigi’s Mansion 2, Kirby Triple Deluxe og Super Mario 3D Land lanseres nå på nytt som Nintendo Selects-utgaver til konsollene i Nintendo 3DS-familien, så sørg for å utvide samlingen din med disse godbitene når de kommer i butikk den 13. oktober.

I Luigi’s Mansion 2 inntar du rollen som Luigi og begir deg ut på en nervepirrende spøkelsesjakt. Kirby Triple Deluxe er et superkoselig spill i ekte Kirby-stil hvor du kan sluke og kopiere fiendenes evner. Super Mario 3D Land tar det beste fra de klassiske Mario-spillene og blander dette med en fantastisk 3D-stil som tilfører nye perspektiver og muligheter.

---

New Nintendo 3DS XL - SNES

New Nintendo 3DS XL SNES Edition

Den 13. oktober lanseres New Nintendo 3DS XL SNES Edition, den perfekte, håndholdte konsollen for retrofans som elsker den klassiske Super Nintendo-konsollen fra 90-tallet. Denne versjonen av New Nintendo 3DS XL gjenspeiler virkelig designet til Super Nintendo, til og med knappene er i samme farge som på originalkonsollen.

---

Siste nytt på Nintendo.no

Fire Emblem Warriors får DLC

Nye spillbare karakterer og våpen kommer til spillet etter lansering.


NYHETER FRA NINTENDO DIRECT

Nintendo avslørte mer informasjon om dusinvis av første- og tredjepartsspill som kommer til Nintendo Switch og Nintendo 3DS.


Runde sju med Mega-steiner

Stikk innom Mystery Gift i Pokémon Sun og Pokémon Moon og skaff deg fire nye Mega Stones!


---

Populære spill til Nintendo Switch

Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX

Pokémon inntar Nintendo Switch!

Pokkén Tournament DX er det aller første Pokémon-spillet til Nintendo Switch-konsollen. Ta direkte kontroll over en av de tjueen feteste Pokémon-fighterne...

Les mer

ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers

ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers tar deg med tilbake til der alt begynte for Street Fighter-serien, men byr på nye kontrollmuligheter, flere spillmoduser og online-spilling, noe som gjør at du vil kunne oppleve serien på en helt ny måte.

Kjemp med eller mot venner for heder og ære! Takket være Nintendo Switch kan du ta med deg spillet hvor som helst og utfordre hvem som helst ved å...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Story of Seasons: Trio of Towns

Story of Seasons: Trio of Towns

Velg hvilket liv du vil leve i Story of Seasons: Trio of Towns til konsollene i Nintendo 3DS-familien.

Innta rollen som en ung bygutt som drømmer om å leve på en bondegård. Drømmen leder deg til et stort område som du kan fylle med avlinger, husdyr,...

Les mer

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

Den ultimate versjonen av YO-KAI WATCH® 2 med alt innholdet fra originalversjonene, pluss en stor porsjon med helt nye Yo-kai-rampestreker! Du kan blant annet glede deg til nye oppdrag, nye steder og nye Yo-kai å bli venn med.

Gjør deg klar til den ultimate reisen inn i den mystiske og rampete verdenen til Yo-kai med YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters. Dette spillet gir deg...

Les mer

---