fbpx

I dag lanseres Super Mario Odyssey til Nintendo Switch!

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Nå som vinteren nærmer seg, og temperaturen kryper nedover på gradestokken, så lengter nok mange av dere til varmere strøk. Men fortvil ikke, for i Super Mario Odyssey på Nintendo Switch kan du reise jorden rundt og besøke mange herlige steder! Hva sier du for eksempel til å besøke den travle storbyen New Donk City eller det fargerike matparadiset Luncheon Kingdom? Super Mario Odyssey har et reisemål for alle og enhver!

I november kan du også besøke oss på
KidsExpo og SpillExpo på Norges Varemesse i Lillestrøm. Ta turen innom og besøk standen vår for å prøve nye og spennende titler fra Nintendo, delta i den ultimate amiibo-konkurransen - hvor du kan vinne et eksemplar av ALLE amiibo som har blitt lansert i Norge -  og ta en selfie sammen med Mario! Håper vi ses!
 

Hilsen Bergsala

---

Nintendo Switch - Super Mario Odyssey Edition

Super Mario Odyssey

I forbindelse med lanseringen av Super Mario Odyssey den 27. oktober kommer det også en spesiell Nintendo Switch-konsoll med Mario-røde Joy-Con i butikk! Disse kontrollerne finnes bare i denne utgaven, og vil ikke kunne kjøpes separat på senere tidspunkt. For utenom Nintendo Switch, og alle nødvendige kabler og tilbehør, så inneholder pakken også en nedlastingskode til Super Mario Odyssey.

---

Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Den 17. november lanseres dette enorme actionrollespillet til Nintendo Switch. Lev et annet liv i en annen verden! Spill som hvilken som helst karakter du kan forestille deg og gjør akkurat det du vil: beseir drager, utforsk fangehull, kommuniser med andre personer, bygg et hus, start en familie og behersk ulike ferdigheter, magier og våpen.

Med Nintendo Switch kan du spille dette legendariske, åpne eventyret hvor som helst; hjemme foran tv-en eller på farten! Spillet inneholder helt nye, eksklusive funksjoner som bevegelseskontroll i kamper og til å dirke opp låser. Spillet byr også på klær og utstyr fra The Legend of Zelda-serien samt støtte for amiibo. Denne versjonen inneholder dessuten alle de offisielle tilleggspakkene, slik som Dawnguard, Heartfire og Dragonborn.

---

Snipperclips

Snipperclips Plus: Cut it Out Together

I Snipperclips Plus: Cut it out, together! settes både kreativitet og samarbeidsevner på prøve, når papirvennene Snip og Clip må klippe hverandre til ulike former for å løse finurlige pusleoppgaver.

Dette er en utvidet versjon av det originale spillet, som inneholder over 30 nye baner, nye utfordringer og nye funksjoner. Vis at du er litt skarpere enn alle andre i «Blitz Mode», hvor 2-4 spillere konkurrerer i en rekke morsomme pusleutfordringer, og samarbeid med opptil tre andre spillere i «Party Mode»! Den 10. november kan du spille dette koselige pusleeventyret på Nintendo Switch.

---

Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Sun | Pokémon Ultra Moon

Innta rollen som en Pokémon-trener, begi deg ut på et nytt eventyr i Alola-regionen og løs mysteriet bak Necrozma og dens nye former, som minner om de legendariske Pokémon Solgaleo og Lunala fra Pokémon Sun og Pokémon Moon. I dette eventyret kan du utforske enda mer av Alola-regionen, fange flere fantastiske Pokémon og kjempe mot flere verdige motstandere. Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon lanseres til konsollene i Nintendo 3DS-familien den 17. november. Samme dag kommer det også ulike spesialutgaver i butikk. Fans kan skaffe seg SteelBook-versjoner av både Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon, og for de som ønsker seg begge spillene, så vil en Ultra Dual Edition være tilgjengelig.

---

New Nintendo 2DS XL Poké Ball Edition

Poké Ball

Spill Pokémon-spill med stil!

Vis at du er den beste og mest hengivne Pokémon-treneren i hele verden med denne superlekre New Nintendo 2DS-konsollen. Konsollen lanseres samme dag som Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon, nemlig den 17. november.

---

Style Boutique

Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

I Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star driver du din egen motebutikk, møter nye kunder og finner antrekk som passer til deres behov. Denne gangen vil kundenes historie utvikle seg på ulike vis, alt etter som hvilke antrekk du velger. Bli en topp-stylist og arbeid med fremtidens stjerner! Hvilken stil skal de ha når de debuterer på scenen? Det er opp til deg! Velg mellom mer enn 20 000 klær og tilbehør. Spillet lanseres til Nintendo 3DS den 24. november.

---

Siste nytt på Nintendo.no

Gjør deg klar til kamp i Kirby Battle Royale den 3. november!

Kirby er i ferd med å delta i en turnering mot sin tøffeste rival hittil... seg selv! Spill alene gjennom historiemodusen, eller utfordre andre i regionale onlinekamper!


Bli en berømt stylist i Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

Det seneste tilskuddet i serien byr på en ny historie med spirende popstjerner og mer enn 20 000 gjenstander, inkludert herreklær. Last ned en gratis demoversjon av spillet i dag!


Besøk oss på SpillExpo og KidsExpo!

Prøv nye titler fra Nintendo og bli med i den ultimate amiibo-konkurransen, hvor du kan vinne et eksemplar av ALLE amiibo som har blitt lansert i Norge! Ja, du leste riktig! Premien består nesten 150 ulike amiibo-figurer til en samlet verdi på cirka 30 000 kroner, så dette vil du ikke gå glipp av!


---

Populære spill til Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Link tar steget ut i en åpen verden i det nyeste spillet i serien.

Glem alt du vet om The Legend of Zelda-spillene. Bli med til en verden fylt av oppdagelser, utforskning og eventyr i The Legend of Zelda: Breath of the...

Les mer

Splatoon 2

Splatoon 2

De tradisjonelle 4-mot-4-kampene vender tilbake i oppfølgeren til den originale hit'en sammen med nye baner, nye moter og nye våpen som Splat Dualies for to hender.

Spillere kan konkurrere på tv-en eller på farten, og de kan sikte med gyrokontroll uansett om de bruker Nintendo Switch Pro Controller (selges separat)...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Layton\'s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaries\' Conspiracy

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaries' Conspiracy

Et helt nytt eventyr fylt med gåter, mysterier og humor introduserer Katrielle Layton, datteren til den berømte professoren, og hennes firbente følgesvenn, Sherl.

Å løse mysterier ligger i familien! I LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy er Professor Layton savnet og vi...

Les mer

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Endelig får du muligheten til å nyte dette klassiske spillet i en ny og moderne form.

I 1992 ble det andre spillet i Fire Emblem-serien, Fire Emblem Gaiden, lansert i Japan. Nå, for aller første gang, vil fans utenfor Japan få en smak...

Les mer

---