fbpx

Kan du finne Elysium – det ultimate paradiset?

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Vi nærmer oss slutten av året, men det betyr ikke at det er slutt på nye spill. Den første desember lanseres det etterlengtede rollespillet Xenoblade Chronicles 2 til Nintendo Switch. Dette eventyret er så stort og altoppslukende at du kan bruke utallige timer bare på å utforske den enorme spillverdenen. Og til alle som kjøper julegaver i siste øyeblikk, så anbefaler vi Mario Party: The Top 100, som lanseres til konsollene i Nintendo 3DS-familien den 22. desember.

Hilsen Bergsala

---

Xenoblade Chronicles 2

Xenoblade Chronicles 2

Xenoblade Chronicles 2 er oppfølgeren til det kritikerroste rollespillet Xenoblade Chronicles, som ble lansert til Wii i 2011. Denne oppfølgeren inneholder nye, storslåtte verdener, nye karakterer, et utvidet kampsystem og en helt ny historie.

I Xenoblade Chronicles 2 finnes Blades, en kunstig livsform som kan låne sine våpen og krefter til Drivers. Vi stifter bekjentskap med hovedpersonen Rex, som er en Driver, og Pyra, som er en Blade. Sammen leter de etter Pyras fortapte hjem, Elysium, det ultimate paradiset for menneskeheten.

I spillet bruker du Blades til din fordel. De vil være til stor hjelp både i og utenfor kampene. Med deres evner kan du øke antall gjenstander som kan samles inn, finne nye steder å utforske eller sette igang spesialeffekter.

Når du kjemper sammen med en Blade vil den beskytte deg, styrke angrepene og mye mer. Blades har forskjellige evner, så valget av dem tilføyer ytterligere et lag av strategi til kampene.

Spillere som ønsker å utvide eventyret sitt i denne magiske verdenen kan kjøpe et Expansion Pass. Dette passet inneholder alt ekstrainnholdet som slippes mellom spillets lansering og høsten 2018. I begynnelsen vil det komme flere oppdrag og gjenstander, og på et senere tidspunkt vil det komme en ny utfordringsmodus og til og med et nytt eventyr, med en ny handling som utspiller seg i Elysium. Flere detaljer vil bli avslørt i fremtiden!

I forbindelse med utgivelsen av Xenoblade Chronicles 2 lanseres også Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade Chronicles 2 Edition.

Til de mest hengivne Xenoblade-fans utgis en samleutgave av spillet, som inneholder spillet, en CD med musikk fra spillet, en spesiell spilleske i metall og en utrolig fin bok på 220 sider som er fylt til randen med illustrasjoner fra spillet.

---

Mario Party: The Top 100

Mario Party: The Top 100

Inviter venner og la festen begynne!

Mario Party-serien har brakt oss sammen i årevis - helt siden det første spillet ble lansert til Nintendo 64. Vi festet som om det var 1999, fordi det var det! Og nå kommer det endelig et spill til Nintendo 3DS-familien som samler de beste minispillene fra de ti hjemmekonsolltitlene!

Vi har valgt de hundre beste minispillene for å skape den beste spillet hittil! Aldri før har et Mario Party-spill inneholdt så mange minispill.

Spillet støtter dessuten Download Play for opptil fire spillere, noe som betyr at du kan invitere tre Nintendo 3DS-eiere med på moroa med kun ett eksemplar av spillet!

Mario Party: The Top 100 lanseres til Nintendo 3DS-familien den 22. desember.

---

Siste nytt på Nintendo.no

Nytt innhold kommer til Splatoon 2!

Det fargerike skytespillet vil holde seg superfresht med to gratis oppdateringer. Den første oppdateringen kommer den 24. november, mens den andre ventes i midten av desember.


Animal Crossing: Pocket Camp er nå ute til smart-enheter!

Det finnes nå et nytt Animal Crossing-spill å spille, men denne gangen kan du kun spille det på mobilen eller nettbrettet ditt. Spillet heter Animal Crossing: Pocket Camp, og finnes både til iOS- og Android-kompatible enheter. Et perfekt spill for alle som liker koselige spill.


Få 12 Quick Balls til Pokémon Ultra Moon eller Pokémon Ultra Sun

Kjøp Pokémon Ultra Moon eller Pokémon Ultra Sun hos GameStop, Gamezone.no eller Spillsjappa.no for å få en nedlastingskode som gir deg 12 Quick Balls i spillet. 

Kampanjen varer frem til 10. januar neste år, og koden du får må brukes innen den 30. november 2018.


---

Populære spill til Nintendo Switch

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Begi deg ut på et helt nytt, storslått Mario-eventyr!

Bli med Mario på et kjempestort, verdensomspennende 3D-eventyr og bruk de utrolige evnene hans til å samle såkalte «Power Moons» slik at du kan få...

Les mer

Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX

Pokémon inntar Nintendo Switch!

Pokkén Tournament DX er det aller første Pokémon-spillet til Nintendo Switch-konsollen. Ta direkte kontroll over en av de tjueen feteste Pokémon-fighterne...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Kirby Battle Royale

Kirby Battle Royale

Kirby er i ferd med å delta i en turnering mot sin tøffeste rival hittil... seg selv! Spill alene gjennom historiemodusen, eller utfordre andre i regionale onlinekamper!

I Kirby Battle Royale kan du kjempe på mange ulike måter, både alene og sammen med venner, så inviter gjerne venner til kamp og kjemp etter beste...

Les mer

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Et klassisk Metroid-eventyr vender tilbake, fullstendig gjenskapt til Nintendo 3DS!

Overvinn det fiendtlige terrenget til en fremmed planet fylt med voldelige livsformer som den legendariske dusørjegeren Samus Aran. Oppdraget? Knus Metroid-trusselen...

Les mer

---