fbpx

Vi ser tilbake på spillåret 2017

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Julen er like rundt hjørnet, og det er på tide å ta en titt på spillåret 2017. For en suksess det har vært! Nintendo Switch ble lansert i mars, og siden den gang har det kommet mange fantastiske spill som lett kan innta plassen på alle mulige slags «årets spill-lister».

I løpet av året har vi også fått et nytt medlem i Nintendo 3DS-familien, nemlig New Nintendo 2DS XL, og det har dessuten kommet mange gode titler til det stadig voksende biblioteket av Nintendo 3DS-spill.

Den 22. september fikk vi også et gjensyn med Nintendos klassiske 16-bitskonsoll, bedre kjent som Super Nintendo i Norge. Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System kommer med to håndkontrollere og 21 klassiske spill, inkludert det aldri tidligere utgitte Star Fox 2!

Ønsker du tips til julegaver, så kan vi anbefale en artikkel på nintendo.no som tar for seg familievennlige spill til Nintendo Switch og konsollene i Nintendo 3DS-familien. Nedenfor finner du også litt informasjon om mange av årets beste utgivelser. 

God jul og godt nytt år!

Hilsen Bergsala

---

Kos deg med spennende titler fra Nintendo i jula!

Nintendo Switch og New Nintendo 2DS XL

Julen fører ofte med seg en kombinasjon av reising og hyggelige sammenkomster med familie og venner, og i den forbindelse finnes det mange spill til Nintendo Switch og Nintendo 3DS/2DS som egner seg utmerket til juleferien. 

På kjedelige kjøreturer kan en annen lang reise foretas fra bilens baksete. Følg med Mario og hans nye venn Cappy på en reise jorden rundt i Super Mario Odyssey, eller hvorfor ikke utfordre en reisekamerat i Pokkén Tournament DX?!

Inviter hele familien med på fartsfylt racing i Mario Kart 8 Deluxe mens dere venter på at julemiddagen skal bli klar, eller begi deg ut på et spennende eventyr i Hyrule i The Legend of Zelda: Breath of the Wild når juleroen har senket seg. Får du besøk av slekt og venner, kan det også være en idé å utfordre dem i Splatoon 2, en fargerik shooter hvor det gjelder å vinne territorier. Andre spill som egner seg godt i sosiale sammenhenger er minispillsamlingen 1-2-Switch og pusleeventyret Snipperclips Plus: Cut it out, Together!. Disse spillene egner seg også godt for personer som kanskje ikke er så vant til å spille.

For spillere som gjerne vil sette seg inn i dypere spillopplevelser med enorme verdener, så kan vi anbefale det japanske rollespilleventyret Xenoblade Chronicles 2 eller storspillet The Elder Scrolls V: Skyrim fra Bethesda, som er en PEGI 18-tittel. For de som vil ha brutal action, er det Doom som gjelder.

Til fotballfans anbefaler vi selvfølgelig FIFA18, som nå, takket være Nintendo Switch, kan spilles når som helst og hvor som helst!

Det har også kommet mange gode kvalitetstitler til Nintendo 3DS-familien. Hva med å finne og fange Pokémon i Pokémon Ultra Sun eller Pokémon Ultra Moon? Eller å utforske den fjerne planeten SR388 i Metroid: Samus Returns? Om du har lyst til å løse finurlige gåter og oppgaver anbefaler vi Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy. Hey! Pikmin er det seneste tilskuddet i Pikmin-serien, og denne gangen spilles det som et sidescrollende plattformeventyr. Kaptein Olimar har havarert med romskipet sitt, og de sjarmerende, små Pikmin-figurene er selvfølgelig parate til å hjelpe ham igjen. Mario Party: The Top 100 er årets siste spillutgivelse og lanseres den 22. desember. Spillet støtter Download Play, noe som betyr at opp til fire Nintendo 3DS/2DS-eiere kan spille sammen med kun ett eksemplar av spillet – perfekt for å utfordre familie og venner i juleferien!

Nintendos verden byr således på noe for alle, uansett hvilken sjanger du foretrekker.

---

Del de beste Nintendo Switch-øyeblikkene dine!

#NordicSwitchmas

Nintendo Switch er en spillkonsoll som passer til mange situasjoner og øyeblikk. Besøk gjerne Instagram og søk etter #NordicSwitchmas for å få inspirasjon, og del gjerne dine egne Nintendo Switch-stunder. 

---

Siste nytt på Nintendo.no

#NordicSwitchmas

Del de beste Nintendo Switch-øyeblikkene dine med oss!


10 millioner Nintendo Switch-konsoller har blitt solgt verden over!

Til tross for lansering i mars, en måned som vanligvis ikke er reservert for store lanseringer, og at julehandelen fortsatt er i full sving, har det nå blitt solgt 10 millioner Nintendo Switch-konsoller til forbrukere, ifølge Nintendos interne salgstall.


The Game Awards

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ble nattens store vinner under spillbransjens mest prestisjefylte prisutdeling, The Game Awards, med prisen for «årets beste spill»!


Familievennlige julegavetips!

Hvis du leter etter det perfekte spillet til en ung Nintendo-fan, eller en Nintendo-fan som er ung til sinns, så trenger du ikke å lete lenger! Vi har satt sammen den ultimate listen over familievennlige spill til Nintendo Switch og Nintendo 3DS-familiens konsoller.


Juleforberedelser med Nintendo-tema

Når nettene blir lange og kulda setter inn, ja da er det på tide å kjenne litt på julestemningen. Det er den første helgen i advent, og i den anledning har vi lyst til å dele noen ideer til fine julekort og julepynt som man kan lage selv.


Vinneren av den ultimate amiibo-konkurransen!

Vi har kåret vinneren av den ultimate amiibo-konkurransen, som ble holdt i forbindelse med KidsExpo og SpillExpo i november, og kan med glede annonsere at vinneren er elleve år gamle Daniel Ubostad Carlsen fra Kjeller.


---

Populære spill til Nintendo Switch

Arms

Arms

ARMS er en unik flerspillerfighter som lar deg slåss med forlengbare armer.

Spillet inkluderer elementer fra både boksing og skytespill, og har et helt nytt utvalg av karakterer. Etter å ha tilpasset karakteren med en rekke...

Les mer

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Begi deg ut på et helt nytt, storslått Mario-eventyr!

Bli med Mario på et kjempestort, verdensomspennende 3D-eventyr og bruk de utrolige evnene hans til å samle såkalte «Power Moons» slik at du kan få...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Kirby Battle Royale

Kirby Battle Royale

Kirby er i ferd med å delta i en turnering mot sin tøffeste rival hittil... seg selv! Spill alene gjennom historiemodusen, eller utfordre andre i regionale onlinekamper!

I Kirby Battle Royale kan du kjempe på mange ulike måter, både alene og sammen med venner, så inviter gjerne venner til kamp og kjemp etter beste...

Les mer

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser\'s Minions

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions

Redd stemmen til prinsesse Peach, Beanbean-kongeriket og... Bowser?!

Spillet som startet Mario & Luigi-serien vender tilbake og er bedre enn noensinne tidligere. I denne fornyede klassikeren reiser Mario og Luigi til...

Les mer

---