fbpx

Skap, spill og oppdag med Nintendo Labo!

Skriv ut
logo
banner

Hei, og godt nytt år, Besøkende!

Her kommer årets første nyhetsbrev. Som du kanskje allerede har fått med deg, så har Nintendo nettopp annonsert et helt nytt og innovativt konsept for unge, kreative Nintendo Switch-eiere kalt Nintendo Labo. Nintendo Labo består av spesielle, modulære papplater og ulike programvarer som brukes sammen med Nintendo Switch-konsollen for å skape morsomme opplevelser. Vi forklarer hele konseptet i dette nyhetsbrevet, men ta gjerne også en titt på den offisielle annonseringsvideoen på YouTube ved å klikke her.

I dag har Nintendo 3DS-familien kanskje fått sitt aller søteste tilskudd hittil, nemlig New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition. Den perfekte konsollen for alle Pokémon-fans som er på utkikk etter en ny, håndholdt konsoll. Konsollen finnes i butikk i et begrenset opplag, og du kan se den ved å klikk her.

Med vennlig hilsen,
Bergsala

---

Skap, spill og oppdag med Nintendo Labo!

NIntendo Labo

Inspirert av Nintendos historie, som er forankret i innovative underholdnings- og gameplay-opplevelser, viderefører Nintendo Labo selskapets mål om å spre glede til kundene sine. Med Nintendo Labo-pakkene kan kreative sjeler på tvers av generasjoner forvandle modulære papplater – spesielt designet for å brukes sammen med Nintendo Switch og de medfølgende Joy-Con-kontrollerne – til interaktive kreasjoner kalt Toy-Con. Hver Toy-Con vekkes til live når den kombineres med Nintendo Switch. Du kan for eksempel lage en motorsykkel eller en robot, og mens du lager nye kreasjoner vil du oppdage hvordan teknologien fungerer, og til og med finne nye måter å leke på med hver Toy-Con.

Bygg din egen motorsykkel ved å sette sammen et fungerende ratt med en Joy-Con i hver side av rattet og Nintendo Switch-konsollen i midten. Deretter kan du trykke på tenningsknappen, vri om høyre håndtak for å aktivere akseleratoren og se eventyret ditt utfolde seg på Nintendo Switch-skjermen mens du kjører mot nye destinasjoner.

Du kan også lage et piano med 13 tangenter som vil bringe de musikalske melodiene dine til live så snart Nintendo Switch-konsollen og den høyre Joy-Con-kontrolleren er satt inn. Når du spiller vil det infrarøde bevegelseskameraet i den høyre Joy-Con-kontrolleren oppdage hvilke tangenter du trykker på og spille noten gjennom konsollens innebygde høyttalere.

Vårt mål er å få alle som prøver Nintendos produkter til å smile,” forteller Satoru Shibata, Nintendo of Europes president. ”Nintendo Labo inviterer alle med et kreativt sinn og et lekent hjerte til å lage, spille og oppdage nye ting sammen med Nintendo Switch-konsollen sin. Jeg håper at mange vil ha stor glede av å lage disse kreasjonene sammen med sine familiemedlemmer, med store smil i ansiktene.

Med Nintendo Labo er det å lage og oppdage like gøy som å spille. Toy-Con-kreasjonene byr spennende utfordringer og varierende grader av kompleksitet, så hver kreasjon er en unik opplevelse. Det er ekstra moro å lage Toy-Con sammen med venner og familie, ettersom man kan samarbeide og dele opplevelsen. Når kreasjonen er ferdig kan du tilpasse den med dine egne fargestifter, klistremerker og maling for å gi den en personlig følelse – her er det kun fantasien som setter grensene! Et spesielt sett som inneholder morsomme sjablonger, klistremerker og farget teip vil også være tilgjengelig fra den 27. april, klikk her for å ta en titt på det!

Nintendo Labo lanseres i Norge den 27. april med to pakker: Variety Kit og Robot Kit. Begge pakkene inneholder alt du trenger for å bringe dine Toy-Con til live, inkludert byggematerialer og relevant Nintendo Switch-programvare. Du vil verken trenge saks eller lim.

---

Dragon Quest Builders

Dragon Quest Builders

Gudinnen Rubiss har talt, og du er den utvalgte. Bli en mester i byggekunst og bygg dine egne byer. Forsvar dem mot monstre og redd innbyggere i nød. Om du lykkes med dette, kan du gjenoppbygge Alefgard, verdenen hvor alt begynte.

En separat fribyggemodus lar deg bygge med ubegrensede ressurser, og en Nintendo Switch-eksklusiv Sabrecub vil øke hastigheten din og gi deg spesielle materialer når du beseirer fiender.

Dragon Quest Builders lanseres til Nintendo Switch den 9. februar.

---

Bayonetta 2 Bayonetta 2

Bayonetta 2 er et fantastisk actionspill som tar begrepet «intensivt» til et nytt nivå med scener og sekvenser som ikke hadde vært mulige uten den bemerkelsesverdige fantasien hos PlatinumGames.

Utkjemp makeløse kamper på toppen av et jetfly mens det feier gjennom en travel storby, eller på taket til et lyntog, i en så rasende fart at det matcher kampens action. Fly opp i skyene og ta med deg en demon på veien ned mens du rutsjer nedover en skyskraper… I dette spillet må du være forberedt på det mest utenkelige.

Dette fartsfylte spillet lanseres den 16. februar til Nintendo Switch, og ved kjøp av et fysisk spill følger det også med en nedlastingskode til det første Bayonetta-spillet.

En spesialutgave som inneholder begge spillene (Bayonetta og Bayonetta 2), en SteelBook, 22 Verse Cards og tre ark med fine klistremerker vil også være tilgjengelig ved lansering.

---

Pokémon Crystal Version Pokémon Crystal Version

Pokémon Crystal Version ble opprinnelig lansert til Game Boy Color i 2001 som en utvidet versjon av Pokémon Gold Version og Pokémon Silver Version, og var det første Pokémon-spillet hvor man kunne velge om man ville spille som gutt eller jente. Denne versjonen er kompatibel med Pokémon Bank, og du vil dessuten få muligheten til å møte den mytiske Pokémon Celebi etter at du har gjennomført eventyret. Du vil også kunne benytte deg av funksjoner som Link Trades og Link Battles.

Pokémon Crystal Version lanseres til Nintendo 3DS-familien den 26. januar.

---

FeFe

Fe er en personlig fortelling om vårt forhold til naturen, skogen og dens skapninger. Det er en ordløs hyllest til vårt ønske om å være ett med verden rundt oss. En historie som minner oss på at alt i verden er forbundet og lever i en delikat balanse, som stadig trues. Et spill fylt med oppdagelser, konflikter og relasjoner.

Innta rollen som Fe, og oppdag en verden som du ikke kommer til å ville forlate. Begi deg ut gjennom en nordisk skog som lever og puster – fylt med hemmeligheter og mystiske vesener.

Fe lanseres til Nintendo Switch via Nintendo eShop den 16. februar.

---

Siste nytt på Nintendo.no

Skap, spill og oppdag med Nintendo Labo!

Oppdag en ny måte å spille på når Nintendo Labo lanseres i Norge den 27. april


Løs mysterier med Detective Pikachu!

En helt spesiell Pikachu og hans venn Tim løser Ryme Citys mysterier i Detective Pikachu til konsollene i Nintendo 3DS-familien.


Nyheter fra Nintendo Direct Mini!

Nintendo publiserte i dag en ny Nintendo Direct Mini-presentasjon med fokus på utvalgte titler som kommer til Nintendo Switch tidlig i 2018.


2017 – Et suksessår for Nintendo

Nintendo Switch ble lansert den 3. mars 2017 og har virkelig fått en kanonstart med alle de gode titlene som har blitt utgitt til konsollen siden den gang. Nylig passerte Nintendo Switch ti millioner solgte eksemplarer på verdensbasis etter bare ni måneder på markedet.


---

Populære spill til Nintendo Switch

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Lev et annet liv i en annen verden i det legendariske mesterverket fra Bethesda Game Studios.

Vinneren av over 200 «Årets spill»-priser, The Elders Scrolls V: Skyrim, lanseres til Nintendo Switch. Dette legendariske åpen verden-eventyret, hvor...

Les mer

Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX

Pokémon inntar Nintendo Switch!

Pokkén Tournament DX er det aller første Pokémon-spillet til Nintendo Switch-konsollen. Ta direkte kontroll over en av de tjueen feteste Pokémon-fighterne...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Moon

Et nytt lys skinner over Alola-regionen...

Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon til konsollene i Nintendo 3DS-familien byr på en alternativ historie som utspiller seg i den samme regionen...

Les mer

Pokémon Ultra Sun

Pokémon Ultra Sun

Mørke skyer truer himmelen over Alola-regionen...

Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon til konsollene i Nintendo 3DS-familien byr på en alternativ historie som utspiller seg i den samme regionen...

Les mer

---