fbpx

Løs mysterier med Pikachu, og hjelp Kirby med å redde Dream Land!

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

I dette nyhetsbrevet kan du blant annet lese om to spennende titler som kommer i mars: Kirby Star Allies til Nintendo Switch og Detective Pikachu til Nintendo 3DS-familien. Lanseringen av Nintendo Labo den 27. april nærmer seg også sakte, men sikkert, og det er et produkt vi er svært spente på!  Med Nintendo Labo kan du skape ulike papp-kreasjoner som fungerer sammen med Nintendo Switch på kreative og lekne måter.

Nintendo publiserte nylig tre nye trailere som gir deg et godt innblikk i hva du kan skape med Nintendo Labo. Se videoene her:

Hilsen Bergsala

---

Gratis oppdatering til Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

En ny oppdatering som legger til et helt nytt minispill kalt Luigi’s Balloon World er nå ute til Super Mario Odyssey! For å få tilgang til det nye minispillet må du komme deg gjennom hovedhistorien i Super Mario Odyssey og laste ned den nye oppdateringen - som er helt gratis! Deretter trenger du bare å finne og snakke med Luigi i hver verden for å komme igang!

Luigi’s Balloon World har to hovedmoduser. I «Find it» gjelder det å finne gjemte ballonger innen en viss tidsperiode, mens du i «Hide it» må gjemme ballonger som andre spillere skal finne. Oppdateringen byr dessuten på to nye Snapshot-filtre og tre nye antrekk til Mario.

---

Siste nytt om Splatoon 2

Splatoon 2

De seneste forskningsresultatene fra forskerne ved Squid Research Lab har nettopp kommet inn. De meddeler at Pearl og Marina snart får sine egne amiibo-figurer. Det kommer også en splitter ny bane kalt Goby Arena. Denne banen er utformet som en basketballbane, med alt det innebærer. Utover dette vil du snart også kunne sette tentaklene dine på det superkule våpenet «Dark Tetra Dualies», som lar deg gjøre opptil fire unnvikende, rullende manøvere samtidig som du skyter blekk! Mer informasjon vil avsløres på et senere tidspunkt.

---

Kirby Star Allies

Kirby Star Allies

Den 16. mars tar den rosa helten Kirby endelig turen til Nintendo Switch! I Kirby Star Allies er Kirby imidlertid ikke alene. Ved å kaste hjerter på fiender kan du bli venner med dem og få dem til å hjelpe deg gjennom spillet. Sett sammen et lag med opptil fire karakterer, eller samarbeid med tre venner i flerspillermodusen. Kombiner forskjellige kopievner og få tilgang til såkalte «Friend abilities». Mektige fiender kommer til å stå i deres vei, inkludert en ukjent trussel fra verdensrommet. Kan dere redde Dream Land?

---

Detective Pikachu

Detective Pikachu

Den 23. mars kommer Detective Pikachu til konsollene i Nintendo 3DS-familien. Du inntar rollen som Tim. Han møter en helt spesiell Pokémon, nemlig en kaffedrikkende Pikachu som kan snakke og som påstår at han er en fremragende detektiv, noe Tim faktisk har bruk for! Tims far har på mystisk vis forsvunnet, og sammen vil Tim og Detective Pikachu prøve å finne Tims far og årsaken til forsvinningen.

---

Siste nytt på Nintendo.no

Ny trailer avslører mer om det kommende actioneventyret Detective Pikachu!

Se nye karakterer og spillsekvenser i den nye traileren for det kommende actioneventyret Detective Pikachu, som lanseres til spillkonsollene i Nintendo 3DS-familien den 23. mars!

En gratis oppdatering til Super Mario Odyssey er ute nå!

Oppdateringen inkluderer et nytt minispill kalt Balloon World samt nye antrekk og Snapshot-filtre.

---

Populære spill til Nintendo Switch

Splatoon 2

Splatoon 2

De tradisjonelle 4-mot-4-kampene vender tilbake i oppfølgeren til den originale hit'en sammen med nye baner, nye moter og nye våpen som Splat Dualies for to hender.

Spillere kan konkurrere på tv-en eller på farten, og de kan sikte med gyrokontroll uansett om de bruker Nintendo Switch Pro Controller (selges separat)...

Les mer

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Begi deg ut på et helt nytt, storslått Mario-eventyr!

Bli med Mario på et kjempestort, verdensomspennende 3D-eventyr og bruk de utrolige evnene hans til å samle såkalte «Power Moons» slik at du kan få...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Mario Party:  The Top 100

Mario Party: The Top 100

For aller første gang kan 100 av de beste minispillene fra Mario Party-serien spilles på en håndholdt konsoll.

Mario Party-serien har brakt oss sammen i årevis - helt siden det første spillet ble lansert til Nintendo 64. Vi festet som om det var 1999, fordi det...

Les mer

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Et klassisk Metroid-eventyr vender tilbake, fullstendig gjenskapt til Nintendo 3DS!

Overvinn det fiendtlige terrenget til en fremmed planet fylt med voldelige livsformer som den legendariske dusørjegeren Samus Aran. Oppdraget? Knus Metroid-trusselen...

Les mer

---