fbpx

Oppdag mulighetene med Nintendo Labo!

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Den 27. april lanseres Nintendo Labo, et helt nytt gjør-det-selv-konsept som lar barn og voksne som er unge til sinns bygge ulike pappkreasjoner, kalt Toy-Con. Hver Toy-Con vekkes til live når den kombineres med Nintendo Switch og den medfølgende programvaren. SKAP fantastiske Toy-Con-kreasjoner i papp, SPILL med dem i spesialdesignede spill og OPPDAG nye måter å spille på med Toy-Con Garage-modusen. Mulighetene er uendelige - det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre!

Nintendo Labo lanseres i to forskjellige pakker, Variety Kit og Robot Kit. I tillegg kan du kjøpe en dekorasjonspakke som du kan bruke til å dekorere dine Toy-Con, men du kan selvfølgelig også bruke dine egne farger og klistremerker.

Hilsen Bergsala

---

Nintendo Labo Toy-Con 01: Variety Kit

Variety Kit

Med Nintendo Labo Variety Kit kan du bygge fem forskjellige Toy-Con.

Fang store fisker med fiskestangen, pass på et lite vesen i et hus, kontroller en radiostyrt bil, gi racingbanen et forsøk med motorsykkelen eller spill piano. Du kan gjøre alt dette og mye mer med Nintendo Labo!

---

Nintendo Labo Toy-Con 02: Robot Kit

Robot Kit

Bygg din egen Toy-Con-robotdrakt og ta kontroll over en gigantisk robot i det tilhørende spillet! Oppdag mange forskjellige måter å spille på, som f.eks. Robot Mode, hvor du kan ødelegge bygninger og ufoer. Gjennomfør utfordringer og knus gjenstander for å låse opp nye, mektige funksjoner. Du kan til og med utfordre en venn som også har et Robot Kit.

---

Skap dine egne spillopplevelser med Toy-Con Garage

Garage

Toy-Con Garage er en ny og spennende modus som er inkludert i programvaren til de to Nintendo Labo-pakkene. Denne modusen viser hvordan du kan sette sammen deler på andre måter enn i grunninstruksjonene ved å bruke ulike input- og output-valg kalt «noder». Input-noder inkluderer handlinger som knappetrykk eller bevegelser, mens output-noder omfatter reaksjoner som lydeffekter eller vibrasjoner. I tillegg finnes det også spesielle noder kalt «mellom-noder» som gjør at du kan benytte deg av nyttige tellere og tidtakere.

En input-node kan for eksempel være å riste en Joy-Con forsiktig, en mellom-node kan være et bestemt antall rist og en output-node kan utløse en lydeffekt eller et blinkende lys når de to foregående handlingene oppstår.

Ved å kombinere ulike input- og output-alternativer med ulike Toy-Con-prosjekter, kan du oppdage spennende resultater. Du kan for eksempel styre en Toy-Con-bil med Toy-Con-fiskestangen eller bruke Toy-Con-motorsykkelen som et instrument. Du kan til og med skape dine egne Toy-Con-kreasjoner ved å bruke vanlige materialer du finner rundt omkring i huset… Så test ulike kombinasjoner og lag dine egne måter å spille på!

---

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong: Tropical Freeze

Den 4. mai svinger Donkey Kong og vennene hans seg inn på Nintendo Switch!

Følg med Donkey Kong, Diddy Kong, Cranky Kong og Funky Kong når de svømmer, surfer, hopper og svinger seg gjennom ulike øyer fylt med farer, skjulte gjenstander og uforglemmelige bosser! Bruk karakterenes unike evner til å utforske øyene, og oppdag spesielle gjenstander samt skjulte utganger.

Nytt for Nintendo Switch-versjonen er Funky Kong. Han kan utføre doble hopp, rulle, sveve og ta seg raskt frem i vannet. Takket være det robuste surfebrettet hans, kan ikke engang pigger få ham til å senke farten! For denne fyren er selv de mest ubarmhjertige banene som en tur i parken.

---

SteamWorld Dig 2

SteamWorld Dig 2

Den 27. april lanseres supersuksessen SteamWorld Dig 2 i fysisk format til Nintendo Switch.

Innta rollen som Dorothy og grav deg ned dypt under bakken for å utforske levende verdener fulle av skatter, hemmeligheter og feller. Slåss mot farlige fiender som gjemmer seg bak hvert hjørne, så vel som mystiske vesener og hjemsøkte relikvier fra en urgammel, elektrisk trussel. Oppgrader utstyret ditt slik at du kan komme deg enda dypere ned i jorden og ta på deg enda større utfordringer. Sving deg over store avgrunner med hakken din og fly gjennom grotter med jetmotoren. Og til slutt, finn sannheten bak forsvinningen til en gammel venn…

Den fysiske versjonen inneholder en dobbeltsidig plakat og et spesielt reversibelt innlegg med illustrasjoner som ikke har blitt vist frem tidligere.

---

Lumo

Lumo

Lumo er en moderne fortolkning av den klassiske, isometriske plattformsjangeren.

Spillet lanseres den 27. april og passer perfekt til alle som er på utkikk etter et oppslukende, utfordrende og givende eventyr. Og for alle som levde under videospillenes storhetstid på åtti- og nittitallet, eller kjenner til tidsperiodens spillkultur, vil de mange små hintene og vinkene fra den tiden være med på å forsterke opplevelsen - som er like hjertevarmende som den er spennende! Med over 400 rom i fire unike soner, seks skjulte minispill og alle mulige slags hemmeligheter å avdekke, er Lumo virkelig en oppdagelsesreise. Hvor mye du oppdager, er avhengig av hvor nøye du leter …

---

Hello Kitty Kruisers

Hello Kitty: Kruisers

Start motorene!

Innta racingbanen med Hello Kitty og vennene hennes fra Sanrio når de brummer seg inn på Nintendo Switch den 27. april. Kjør på land, over vann og til og med gjennom luften i dette raske og morsomme arkaderacingspillet for flere spillere. Konkurrer alene eller med opptil tre venner. Lås opp nye klær og kjøretøy til favorittkarakterene dine. Sett kjøreegenskapene dine på en real prøve i den superspennende eventyrmodusen.

---

Siste nytt på Nintendo.no

Nintendo Labo Toy-Con Garage - episode 3

Den tredje episoden i den nye videoserien om Nintendo Labo viser deg hvordan du kan forvandle Nintendo Switch-konsollen din til en gummistrikk-gitar.


Fang Raikou og Entei

Fang Raikou og Entei via Nintendo Network fram til 25. april!


---

Populære spill til Nintendo Switch

Splatoon 2

Splatoon 2

De tradisjonelle 4-mot-4-kampene vender tilbake i oppfølgeren til den originale hit'en sammen med nye baner, nye moter og nye våpen som Splat Dualies for to hender.

Spillere kan konkurrere på tv-en eller på farten, og de kan sikte med gyrokontroll uansett om de bruker Nintendo Switch Pro Controller (selges separat)...

Les mer

Arms

Arms

ARMS er en unik flerspillerfighter som lar deg slåss med forlengbare armer.

Spillet inkluderer elementer fra både boksing og skytespill, og har et helt nytt utvalg av karakterer. Etter å ha tilpasset karakteren med en rekke...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

SUPER MARIO 3D LAND

SUPER MARIO 3D LAND

Er det mulig å kombinere det klassiske Mario-opplegget som alle kan spille med frisk 3D som tilfører nye perspektiver og muligheter? Selvsagt, dersom konsollen heter Nintendo 3DS!

  Som å spille 2D-Mario i 3D
Få spill har blitt så populære som New Super Mario Bros. til Nintendo DS, mye takket være at spillet holdt seg...

Les mer

Hey! PIKMIN

Hey! PIKMIN

De mystiske vesenene kjent som Pikmin blir med den modige romutforskeren Captain Olimar på et sideskrollende eventyrspill på Nintendo 3DS.

Etter å ha krasjet på et ukjent planet, møter Captain Olimar de sjarmerende, men tøffe vesenene kalt Pikmin. Bruk de underlige kreftene deres til...

Les mer

---