fbpx

Datasikkerhet, E3 og Nintendo-spill i alle sjangere!

Skriv ut
logo
Mario Tennis Aces

Hei, Besøkende!

Den 25. mai trer den nye personvernforordningen i EU (General Data Protection Regulation eller "GDPR") i kraft. Formålet med loven er å styrke enkeltpersoners rettigheter ovenfor det offentlige og bedrifter, når det gjelder opplysninger som er samlet inn om dem.

Dette innebærer at vi som bedrift ikke får lagre mer informasjon om deg enn det som er nødvendig for å kunne tilby en tjeneste du ønsker å benytte deg av. For å kunne sende ut dette nyhetsbrevet må vi vite navnet og e-postadressen din, og disse opplysningene vil bli lagret i systemet vårt frem til du evt. velger å si opp abonnementet. I så fall vil vi slette opplysningene dine fra systemet vårt. I løpet av den tiden du mottar nyhetsbrevet fra oss, er det kun de som sender ut nyhetsbrevet som vil ha tilgang til informasjonen din. 

Om du tidligere har oppgitt adresse, telefonnummer og/eller annen informasjon for å delta i en konkurranse eller lignende, så har vi ikke lenger tilgang til denne informasjonen. Vi sletter all informasjon, bortsett fra navnet og e-postadressen til de som abonnerer på nyhetsbrevet, rett etter at en konkurranse er avsluttet og vinnerne har mottatt premiene sine.

Hvis du fortsatt ønsker å abonnere på nyhetsbrevet vårt trenger du ikke å foreta deg noe, men om du vil avslutte abonnementet kan du klikke lengst nede i brevet, hvor det står «avslutte abonnementet». Du kan også kansellere abonnementet vårt via hjemmesiden vår, men vi håper selvsagt at du fortsatt ønsker å motta nyheter fra oss!

Hilsen Bergsala

---

E3

Den store amerikanske spillmessen E3 nærmer seg med stormskritt, og Nintendo vil som vanlig være på plass for å vise frem nye spill. Vi vil blant annet få vite mer om det kommende Super Smash Bros.-spillet til Nintendo Switch.

For Nintendos del starter herlighetene den 12. juni kl. 18.00 (norsk tid) med en videopresentasjon av nye spill som vil lanseres i løpet av 2018.

Videopresentasjonen følges opp av en tre dagers Nintendo Treehouse: Live, hvor utviklere deltar og presenterer sine spill. I disse sendingene vil du få flere detaljer om de ulike titlene, fra de som kjenner spillene best.

Nintendo vil også holde to turneringer i Splatoon 2 og det kommende Super Smash Bros.-spillet til Nintendo Switch. Vi kan med andre ord forvente et fullpakket program med masse nyheter og underholdning.

---

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Hyrule Warriors Definitive Edition

Kast deg inn i kamper med Hyrules mektigste legender i Hyrule Warriors: Definitive Edition, eksklusivt til Nintendo Switch den 18. mai. Kutt ned legioner av fiender med kraftige angrep i ekte Dynasty Warriors-stil, og bytt mellom flere populære karakterer for å forbedre strategien din.

Denne versjonen inneholder alle karakterene, kartene og oppdragene fra både Hyrule Warriors til Wii U og Hyrule Warriors: Legends til Nintendo 3DS, men ikke nok med det! Spillet inneholder også alt ekstrainnholdet til de versjonene, pluss nye antrekk til Link og Zelda inspirert av The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

---

Dillon’s Dead-Heat Breakers

Dillon’s Dead-Heat Breakers

Dillon’s Dead-Heat Breakers er et actionfylt Tower Defence-spill, hvor du inntar rollen som beltedyret Dillon. Denne gangen slår han seg sammen med dyreversjonen av Mii-karakteren din for å stoppe fiendtlige invasjoner og redde den postapokalyptiske nybyggerverdenen! Vær strategisk og utnytt hele teamet ditt! Du kommer nemlig til å få bruk for deres hjelp når du møter store bølger av transformerende monstre.

Dillon’s Dead-Heat Breakers ruller inn på Nintendo 3DS den 25. mai.

---

Sushi Striker – The Way of Sushido

Sushi Striker – The Way of Sushido

Opplev den ultimate matkrigen på Nintendo Switch! I dette spillet inntar du rollen som en sushi-samurai som skal matche tallerkener og sushi-retter. Match fargerike tallerkener og sushi-biter for å sende store stabler med tallerkener over til motstanderen din i dette hektiske sushi-på-rullebånd-puslespillet. Jo flere tallerkener du matcher, desto høyere blir stabelen som du sender over, og dermed også angrepet. Forsvar hjemlandet ditt fra invaderende fiender slik at flere mennesker kan nyte utsøkt sushi i fred. Måtte den beste sushi-samuraien vinne!

Sushi Striker – The Way of Sushido lanseres til Nintendo 3DS og Nintendo Switch den 8. juni!

---

Harvest Moon: Light of Hope Special Edition

Harvest Moon: Light of Hope Special Edition

I dette spillet begir du deg ut på en reise for å starte et nytt liv blant nye omgivelser. Dessverre har været andre planer, da skipet ditt blir truffet av en monsun og synker til havets bunn! Du driver inn i en liten havneby, som er sterkt preget av stormen, hvor en ung lege som heter Jeanne redder livet ditt. Byen har blitt forlatt, men du er ikke av den typen som takker nei til en utfordring! Det er nå opp til deg å prøve å gjenoppbygge byen og redde det lokale fyrtårnet… og det vil ikke bli lett! Men om du jobber hardt, tar vare på dyrene og avlingene dine, samt samler materiale til reparasjoner, så vil du kunne få nye venner, stifte familie, redde fyrtårnet og gjenoppbygge byen - ditt nye hjem!

Harvest Moon: Light of Hope lanseres til Nintendo Switch 22. juni.

---

Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces

Den 22. juni vil Mario tre ut på banen iført stilige tennisklær, godt forberedt på intensive kamper mot over 15 spillbare karakterer - som alle har unike egenskaper! I Mario Tennis Aces er det viktig at du klarer å lese motstanderens posisjon og slag, slik at du er godt forberedt når ballen kommer og vet hvilket slag som kan gi deg fordelen. Opptil fire spillere kan konkurrere samtidig, enten lokalt eller online, og spillet byr dessuten på en historiemodus for aller første gang siden Mario Tennis på Game Boy Advance. Det finnes også en Swing Mode som lar deg bruke Joy-Con-kontrollerne som tennisracketer.

---

Flipping Death

Flipping Death

Velkommen til Flatwood Peaks, en merkelig liten by med et noe uvanlig problem – døden er på ferie! Innta rollen som Penny, og hjelp spøkelser som er fanget med hjelp av ljåen din. Flipping Death utspiller seg i en bisarr og fargerik verden, som byr på en unik blanding av eventyr og plattforming. Vend på hele spillverdenen for å løse puslespill både på de levende og de dødes side… sakte, men sikkert vil du oppdage sannheten bak din egen, mystiske død.

Flipping Death kommer til Nintendo Switch i august.

---

Siste nytt på Nintendo.no

Tre Nintendo 3DS-spill føyer seg inn i rekken av Nintendo Selects-titler i juni!

Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, Donkey Kong Country Returns 3D og Super Mario Maker for Nintendo 3DS blir Nintendo Selects-titler.


I juli kan du ta turen til ferieøya Kawawii Island i Go Vacation på Nintendo Switch!

Det er på tide å ta turen til Kawawii Island! Med alt fra fallskjermhopping og sandvolleyball til tennis og snøballkamper byr ferieøya Kawawii på noe for alle. Nyt over 50 forskjellige spill og aktiviteter!


Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System vender tilbake!

Miniversjonen av den populære retrokonsollen vender tilbake til Norge i sommer.


Få med deg siste nytt om den kommende onlinetjenesten til Nintendo Switch!

Flere detaljer om «Nintendo Switch Online»-tjenesten som kommer i september har nå blitt avslørt. Betalingstjenesten vil blant annet by på onlinespilling og et voksende bibliotek av klassiske Nintendo-titler.


---

Populære spill til Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Link tar steget ut i en åpen verden i det nyeste spillet i serien.

zelda botw game of the yearGlem alt du vet om The Legend of Zelda-spillene. Bli med til en verden fylt av oppdagelser, utforskning og eventyr i The Legend of Zelda: Breath of the...

Les mer

Splatoon 2

Splatoon 2

De tradisjonelle 4-mot-4-kampene vender tilbake i oppfølgeren til den originale hit'en sammen med nye baner, nye moter og nye våpen som Splat Dualies for to hender.

Spillere kan konkurrere på tv-en eller på farten, og de kan sikte med gyrokontroll uansett om de bruker Nintendo Switch Pro Controller (selges separat)...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Et klassisk Metroid-eventyr vender tilbake, fullstendig gjenskapt til Nintendo 3DS!

Overvinn det fiendtlige terrenget til en fremmed planet fylt med voldelige livsformer som den legendariske dusørjegeren Samus Aran. Oppdraget? Knus Metroid-trusselen...

Les mer

Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Moon

Et nytt lys skinner over Alola-regionen...

Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon til konsollene i Nintendo 3DS-familien byr på en alternativ historie som utspiller seg i den samme regionen...

Les mer

---