fbpx

Begi deg ut på skattejakt med Toad eller bygg din egen verden av klosser.

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Den årlige E3-spillmessen i Los Angeles er nå over, og vi sier SMASH! For ikke nok med at Super Smash Bros. er på vei til Nintendo Switch… Det er Super Smash Bros. Ultimate vi snakker om, og alle utfordrere som noensinne har vært med i et Super Smash Bros.-spill er tilbake! Den 7. desember smeller det, så nå gjelder det å trene tomlene!

Nintendo presenterte også mange andre spill under Nintendo Direct-sendingen de holdt i forbindelse med E3, slik som Super Mario Party, Daemon X Machina og Fire Emblem: Three Houses! Du finner en oppsummering av alle nyhetene på hjemmesiden vår.

Hilsen Bergsala

---

Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces

Mario inntar banen iført stilige tennisklær, godt forberedt på intensive kamper mot over 15 spillbare karakterer - som alle har unike egenskaper! I Mario Tennis Aces er det viktig at du klarer å lese motstanderens posisjon og slag, slik at du er godt forberedt når ballen kommer og vet hvilket slag som kan gi deg fordelen.

Opptil fire spillere kan konkurrere samtidig, enten lokalt eller online, og spillet byr dessuten på en historiemodus for aller første gang siden Mario Tennis på Game Boy Advance. Det finnes også en Swing Mode som lar deg bruke Joy-Con-kontrollerne som tennisracketer.

Mario Tennis Aces lanseres til Nintendo Switch den 22. juni.

---

Octopath Traveler

Octopath Traveler

OCTOPATH TRAVELER er et helt nytt Nintendo Switch-eksklusivt rollespill fra Square Enix, produsentene bak Bravely Default. Opplev en helt ny fantasiverden som blander 3D-grafikk, pikselkunst og visuell magi til noe utviklerne kaller «HD-2D».

Begynn reisen din som én av åtte protagonister, som alle har ulike bakgrunner, evner og mål. Hvor begynner reisen din? Hvem kommer du til å samarbeide med? Og hvor reiser dere først? Disse beslutningene er helt opp til deg!

Octopath Traveler lanseres til Nintendo Switch den 13. juli.

---

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad er stjernen i dette pusleeventyret! Den søte helten må utforske farer og lete etter skatter på tvers av mange farefylte baner, så se opp for ulmende vulkaner, glovarme dampmotorer og hjemsøkte hus!

Utforsk et stort utvalg av finurlige, sandkasselignende baner inspirert av japanske miniatyrhager, såkalte Hakoniwa. Du kan rotere kameraet og bruke pekeskjermen til å finne skjulte skatter.

Denne gangen vil du dessuten kunne leke deg med helt nye baner inspirert av Super Mario Odyssey! Du kommer til å oppdage nye omgivelser fra mange ulike kongeriker, blant annet New Donk City.

Captain Toad: Treasure Tracker lanseres til Nintendo Switch og Nintendo 3DS den 13. juli!

---

Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossus fra MachineGames sender deg på et oppdrag for å befri Amerika fra et ondskapsfullt regime. Kun du har våpnene og pågangsmotet til å starte en ny amerikansk revolusjon.

Innta rollen som BJ Blazkowicz og opplev en uforglemmelig, actionfylt historie som vekkes til live av ekstraordinære karakterer. Beskytt venner og familie, skap nye allianser og møt demoner fra fortiden, samtidig som du bekjemper den onde Frau Engel og hæren hennes.

Wolfenstein II: The New Colossus lanseres til Nintendo Switch den 29. juni!

---

Minecraft

Minecraft

Minecraft handler om å plassere blokker og begi seg ut på eventyr. Utforsk tilfeldig genererte verdener og bygg de mest utrolige ting, alt fra enkle hjem til store, avanserte slott. Spill i Creative Mode, hvor du har ubegrensede ressurser, eller prøv deg på Survival Mode, hvor du må skaffe deg våpen og utstyr for å forsvare deg mot farlige vesener.

Denne versjonen av spillet inneholder dessuten den Nintendo-eksklusive DLC-pakken Super Mario Mash-Up Pack, alt tidligere utgitt ekstrainnhold og støtte for Cross Play, noe som betyr at du også kan spille med personer som spiller på andre konsoller enn Nintendo Switch.

Minecraft: Nintendo Switch Edition lanseres til Nintendo Switch 21. juni!

---

Siste nytt på Nintendo.no

Nintendos E3-nyheter

Fortnite lanseres til Nintendo Switch i dag, mens mange nye titler, som det nye Super Smash Bros.-spillet og to nye Pokémon-spill, kommer til Nintendo Switch senere i år.


Fang Shiny Zygarde

Fang en Shiny Zygarde via Nintendo Network fram til 22. juni!


---

Populære spill til Nintendo Switch

Sushi Striker: The Way of Sushido

Sushi Striker: The Way of Sushido

Opplev den ultimate matkrigen på Nintendo Switch! I dette spillet inntar du rollen som en sushi-samurai som skal matche tallerkener og sushi-retter.

Innta rollen som Musashi, en ung helt med en over gjennomsnittlig god appetitt! Løs mysteriet bak Musashis savnede foreldre og forvar hjemlandet ditt...

Les mer

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong og Cranky Kong vender tilbake i Donkey Kong Country: Tropical Freeze til Nintendo Switch.

Denne tittelen inkluderer alle utfordringene og all moroa fra originalen, samt en helt ny modus som lar nybegynnere spille som den surfende Funky Kong.
Hjelp...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Dillons Dead-Heat Breakers

Dillons Dead-Heat Breakers

Action møter Tower Defence i Dillon’s Dead-Heat Breakers.

Dillon’s Dead-Heat Breakers er et actionfylt Tower Defence-spill, hvor du inntar rollen som beltedyret Dillon.
Denne gangen slår Dillon seg sammen...

Les mer

Sushi Striker: The Way of Sushido

Sushi Striker: The Way of Sushido

Opplev den ultimate matkrigen på Nintendo 3DS! I dette spillet inntar du rollen som en sushi-samurai som skal matche tallerkener og sushi-retter.

Innta rollen som Musashi, en ung helt med en over gjennomsnittlig god appetitt! Løs mysteriet bak Musashis savnede foreldre og forvar hjemlandet ditt...

Les mer

---