fbpx

Fargelegg verden i høst!

Skriv ut
logo
banner

Hei, Besøkende!

Høsten er rett rundt hjørnet, og de aller fleste av oss er nå tilbake på jobb eller skole. I dette nyhetsbrevet får du informasjon om hvilke titler Nintendo lanserer i september, samt litt annet smått og godt. I tillegg til nye og spennende spill, så vil vi gjerne minne om Nintendo Labo-konkurransen som allerede er godt i gang! Vi håper også at du har fått med deg den kommende Splatoon 2-konkurransen, hvor vi snart vil begynne å ta imot påmeldinger. I skrivende stund er ikke alle detaljene på plass, men all informasjon vil presenteres på hjemmesiden vår i løpet av de neste ukene. Er det du og ditt lag som kommer til å representere Norden i den europeiske finalen?

Hilsen Bergsala

---

Konkurrer med Nintendo Labo

Konkurrer med Nintendo Labo

Du har fortsatt muligheten til å delta i Nintendo Labo-konkurransen vår, hvor du kan vinne en eksklusiv spesialutgave av Nintendo Switch! Skap en ny Toy-Con, eller vis frem de kunstneriske evnene dine ved å gi en Toy-Con et unikt design med hjelp av penner, klistremerker og alt annet du måtte komme på.

Send inn bidraget ditt før den 7. september for å bli med i konkurransen!

---

Nintendo Labo: Vehicle Kit

Nintendo Labo: Vehicle Kit

Kjør, dykk og fly med Nintendo Labo: Vehicle Kit. Med dette settet kan du bygge ulike pappkreasjoner, kalt Toy-Con. Perfekt for både familier og venner som vil skape, spille og oppdage nye ting sammen! Nintendo Labo: Vehicle Kit lar deg race, oppdage en mystisk verden og bygge biler som kan kjempe mot hverandre! Hvert kjøretøy styres på ulike måter og har spesielle egenskaper. Med u-båten kan du for eksempel skyte ut en gripeklo ved å trykke på en knapp. Du kan også dekorere dine Toy-Con for å gi dem et personlig preg.

Nintendo Labo: Vehicle Kit kommer i butikk den 14. september.

---

SNK Heroines Tag Team Frenzy

SNK Heroines Tag Team Frenzy

I SNK Heroines Tag Team Frenzy til Nintendo Switch møtes favoritt-heltinnene fra SNK for å kjempe mot hverandre to mot to. Bytt mellom karakterene, utfør mange ulike angrep med kun ett knappetrykk og bruk ulike gjenstander for å få overtaket. Tving så motstanderne i kne og avslutt med spesialangrepet «Dream Finish»! Ved å tilpasse karakterene kan du vise styrken din og kjempe deg til seier med noen av fighting-verdenens tøffeste kvinner!

 SNK Heroines Tag Team Frenzy lansers den 7. september.

---

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps og Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps og Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad

YO-KAI WATCH er tilbake med enda mer action enn tidligere! Om du liker eventyr, kule karakterer og mektige bosser, så er dette spillet mest sannsynlig noe for deg! Her kan du nemlig møte og bli venn med rampete, sjenerte og lunefulle vesener kalt Yo-kai, som vil kunne hjelpe deg i kamper. Bruk ulike strategier, evner og gjenstander for å bekjempe de enorme bossene. Slå deg gjerne også sammen med opptil tre andre spillere som har spillet, enten lokalt eller online.

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps og Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad kommer til Nintendo 3DS-familien den 7. september.

---

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country

Led en gruppe legendariske helter i Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country. I denne frittstående utvidelsen, som utspiller seg 500 år før hendelsene i Xenoblade Chronicles 2, følger vi Jin og hans elskede venn, Lorna. Sammen gjør de alt for å overleve Malos vrede og hans ødeleggelser. Med et nytt og finslipt kampsystem passer dette rollespillet like godt for nykommere til serien som Xenoblade-veteraner. 

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country kommer i butikk 21. september!

---

Flipping Death

Flipping Death

Velkommen til Flatwood Peaks, en merkelig liten by med et noe uvanlig problem – døden er på ferie! Innta rollen som Penny, og hjelp spøkelser som er fanget med hjelp av ljåen din. Flipping Death utspiller seg i en bisarr og fargerik verden, som byr på en unik blanding av eventyr og plattforming. Vend på hele spillverdenen for å løse puslespill både på de levende og de dødes side… sakte, men sikkert vil du oppdage sannheten bak din egen, mystiske død.

Flipping Death lanseres til Nintendo Switch den 28. september.

---

Siste nytt på Nintendo.no

Nintendo avslører nye trailere og lanseringsdatoer under Gamescom

Gamescom-messen i Köln er godt i gang, og i den forbindelse har Nintendo avslørt mer informasjon om hva vi kan vente oss i løpet av uken.


Nintendo Switch Online går live i den andre halvdelen av september!

Nintendos kommende onlinetjeneste, Nintendo Switch Online, kommer til å være en prisvennlig og allsidig tjeneste som lar deg nyte Nintendo Switch-spill online. Du vil også få tilgang til klassiske NES-spill samt muligheten til å lagre laringsdataen din på en ny måte. Dessuten vil Nintendo Switch Online Smartphone App by på nye muligheter som vil forbedre onlineopplevelsene dine. 


---

Populære spill til Nintendo Switch

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let's Go, Pikachu! vil gi deg følelsen av et klassisk Pokémon-rollespill på Nintendo Switch med HD-grafikk og et gameplay som både...

Les mer

Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX er det aller første Pokémon-spillet til Nintendo Switch-konsollen. Ta direkte kontroll over en av de tjueen feteste Pokémon-fighterne...

Les mer

---

Populære spill til Nintendo 3DS-familien

Dillons Dead-Heat Breakers

Dillons Dead-Heat Breakers

Dillon’s Dead-Heat Breakers er et actionfylt Tower Defence-spill, hvor du inntar rollen som beltedyret Dillon.
Denne gangen slår Dillon seg sammen...

Les mer

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad er stjernen i dette pusleeventyret! Den søte helten må utforske farer og lete etter skatter på tvers av mange farefylte baner, så se...

Les mer

---