fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Dobbel seier til Japan i Splatoon 2 og Super Smash Bros. Ultimate

  Spillere fra hele verden kom til Los Angeles for å kjempe i tre Nintendo-turneringer og bevise at de er verdens beste i en trio av Nintendo Switch-spill. Det ble kronet mestere i Super Mario Maker 2 Invitational 2019, Splatoon 2 World Championship 2019 og Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3-turneringer. De spennende konkurransene satte scenen for en uke med spennende Nintendo-aktiviteter på videospillmessen E3 2019.

  Super Mario Maker 2: Invitational 2019

  YouTuberen AbdallahSmash tok kronen og fikk et stilig Super Mario Maker 2: Invitational 2019-trofe ved å navigere seg gjennom utfordrende nivåer skapt av staben hos Nintendo Treehouse. Nivåene som ble spilt i Super Mario Maker 2 Invitational 2019 vil også bli tilgjengelig slik at alle spillere kan nyte dem etter at spillet lanseres eksklusivt til Nintendo Switch den 28. juni.

  Splatoon 2: World Championship 2019

  I Splatoon 2 World Championship 2019 splattet laget GGBOYS fra Japan ut lagene fra Europa, Nord-Amerika og Australia/New Zealand. GGBOYZ, som består av Dynamon, Taiji, Etona og Yamamicchi, klarte å komme seg etter 2-0 i finalen mot FTWin, og vant tilslutt med 4-2. Det franske europamesterlaget i Splatoon 2, Alliance Rouge, tapte 3-2 mot Nord-Amerikas FTWin i semifinalen. Til tross for deres tapre innsats for å nå finalen ble de beseiret i en spennende kamp hvor de spilte sin rolle i en av de mest intensive Splat Zone-kampene i nylig tid. Laget la kravet på mesterskapstrofeet og vil få navnene sine inngravert i den ettertraktede Sterling Squid som bevis på seieren.

  Etter at mesterne fra Splatoon 2 World Championship 2019 ble kåret annonserte Nintendo at den siste Splatoon 2 Splatfest, med kallenavnet “Splatocalypse,” vil starte kl. 14:00 den 18. Juli. Eventet er timet slik at det faller på spillets toårsjubileum og vil vare i 72 timer hvor spillere velger mellom hva de ville valgt mellom "kaos” eller "orden”. I tillegg vil en ny Shifty Station-arena være tilgjengelig i denne siste Splatfesten, og alle de 23 tidligere Splatfest-eksklusive arenaene vil dukke opp på nytt. I løpet av de første 48 timene vil disse 23 arenaene gå på stadig rundgang, mens den nye arenaen vil ha sin debut i de siste 24 timene. Spesielt gear i spillet vil også bli distribuert for å feire denne Splatfesten via spillernes Nintendo Switch-nyhetsfeed.

  Nintendo annonserte også at en gang etter at Splatocalypse er over, senere i juli, vil en oppdatering til Splatoon 2 innlemme Turf War (Splatfest) som en spillbar modus for spillere med et Nintendo Switch Online-medlemskap som kan velges i Private Battle. I denne nye modusen vil spillere kunne nyte Turf War på de 24 arenaene om natten, inkludert den nyeste Shifty Station som er spillbar i den siste Splatfesten.

  Super Smash Bros. Ultimate: Ultimate World Championship 2019 3v3

  Team Japan stakk av med seieren i Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3 etter å ha slått Team USA og Team Europe i hete kamper på vei til toppen. Det japanske laget, som består av Zackray, Kuro, Konbu og Akasa, vant den siste matchen med Konbu og hans superstore Mii Swordfighter som beseiret Team Europes Sirjon.

  Det europeiske laget hadde tidligere gått opp mot Japan i dem første runden av turneringen og slo det japanske laget tidlig for å gå videre til semifinalen. Europas lagleder Light dominerte Team Australia/New Zealands Ichigo, og Sirjon klarte å ta seieren mot Ghost med en godt timet Smash Ball, samtidig som han overlevde med 127% skade. Med Team Europes vei ryddet klar til finalen gikk Team Team USA og Japan ut for full i semifinalen hvor Japans Zackray vant den første kampen mot Wrath og Kuro vant den avgjørende tredje kampen mot Team USAs Devonte.

  Den siste kampen mellom Japan og Europa begynte med to avgjørende trelivs wipeouts mot Europa som bare klarte å vise håp om comeback i den tredje kampen når RobinGG med sin siste karakter Palutena slo en Smash Ball ut av hendene til Kuros Dark Pit for å bruke den til egen fordel. Men i den siste og avgjørende kampen klarte Sirjon bare så vidt å ta ett av Konbus liv, mens Konbus Mii Swordfighter i kombinasjon med en perfekt timet Super Mushroom avgjorde seieren for Japan.