fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Ring Fit Adventure kommer til Nintendo Switch den 18. oktober

  Et nytt eventyr lanseres til Nintendo Switch den 18. oktober, men det er ikke et hvilket som helst eventyr! Ring Fit Adventure er navnet på det nye eventyret, og det benytter seg av to nye Nintendo Switch-tilbehør som gjør fysiske bevegelser om til kraftige bevegelser i spillet.

  Ring Fit Adventure kan du utforske en stor verden og kjempe mot fiender ved å bruke virkelige treningsøvelser. To nye Nintendo Switch-tilbehør, kalt Ring-Con og Leg Strap, følger med spillet. Disse tilbehørene registrerer bevegelsene dine og forvandler dem til handlinger i spillet. Jogg foran tv-en for å bevege karakteren din i spillet, og klem eller vri på Ring-Con-tilbehøret for å gjøre styrkeøvelser til kraftige angrep. Om du spiller litt hver dag, er det lett å trene ulike deler av kroppen regelmessig! Spillet byr dessuten på flere minispill og treningsrutiner som gjør det til en artig og underholdende opplevelse, uansett hvor godt trent du er eller hvilken livsstil du har.

  «Det ligger i Nintendos DNA å stadig tenke ut nye måter å underholde spillere på og å få dem til å smile. Ring Fit Adventure til Nintendo Switch er ny spilltype som kombinerer trening og eventyr», sier Stephan Bole, Nintendo of Europes president. «Jeg håper at spillere som tester spillet sammen med Ring-Con og Leg Strap liker dette eventyret så godt at de vil vende tilbake til spillet for å trene og ha det gøy hver dag.»

  For å spille spillet festes Nintendo Switch-konsollens Joy-Con-kontrollere til de medfølgende tilbehørene, en i Ring-Con og en i Leg Strap. Ring-Con-tilbehøret er et robust og bøyelig, elektronisk produkt som vil gi deg motstand når du spiller. Det har en sensor som registrerer bevegelser og som reagerer raskt på endringer. Ring Fit Adventure kan skreddersys etter spillerens ferdighetsnivå, slik at spillere som vanligvis ikke trener kan justere treningsintensiteten etter deres evne.

  I eventyrmodusen i Ring Fit Adventure kan du oppleve mer enn 20 ulike, fargerike verdener! Du må jogge for å komme deg fremover og kan hoppe, sveve og styre en flåte, samt mye mer! I løpet av eventyret vil du møte mange fiender, så gjør deg klar for kamp! Benytt deg av såkalte «Fit Skills» for å angripe eller forsvare deg. Det finnes over 40 ulike «Fit Skills» å velge blant! Spillet vil forklare deg hvordan du utfører de ulike øvelsene så korrekt som mulig. Det er nemlig slik at du vil påføre fienden mer skade dersom du gjør øvelsene korrekt! Skaff deg erfaring og lås opp nye «Fit Skills» underveis i eventyret.

  Det finnes også en modus kalt Quick Play for alle som har begrenset med tid. Perfekt om du bare vil ta en kjapp treningsrunde eller invitere familiemedlemmer til å spille.

  I tillegg byr spillet også på de tre modusene: Simple, Sets og Silent. Simple lar deg velge hvilke øvelser du vil fokusere på, og i denne modusen kan du lett se fremgangen din ved å konkurrere mot dine egne rekorder. Sets tilbyr deg ulike øvelser som settes sammen for å jobbe med ulike deler av kroppen, perfekt om du har en muskelgruppe du vil fokusere på. Modusen Silent er laget for å foregå i det stille, noe som kan komme godt med om du for eksempel bor i blokk med naboer under deg og spiller veldig sent. Spillet velger da øvelser som generelt sett lager veldig lite lyd.

  Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!