fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Ny trailer til 51 Worldwide Games

  Sjekk ut spillene og de nye modusene!

  Kos deg med venner og familie når denne tidløse samlingen av klassiske spill i 51 Worldwide Games lanseres eksklusivt til Nintendo Switch 5. juni. Her kan alt fra gamle brettspill til moderne klassikere gjenoppdages. Du kan for eksempel slappe av med en runde kabal eller teste ut refleksene og koordinasjonsevnene dine i fysiske spill som bowling, dart eller elektriske bilbaner, for å nevne noen. Opplev spillene som har vært med å forme sivilisasjonen vi lever i, og oppdag nye spill fra hele verden i denne fantastiske samlingen!

  I denne nye traileren for 51 Worldwide Games kan du se bredden av spill som kan spilles, både via lokal eller online flerspiller. Traileren vil også gi deg bedre kjennskap til de forskjellige modusene som er tilgjengelige. Nintendo Switch-konsollen kan til og med legges ned på bordet, og på den måten fungere som et virtuelt spillebrett for flere spillere. Perspektivet tilpasser seg selvfølgelig for å gi deg som spiller den optimale spillopplevelsen.

  Du kan også koble sammen opptil fire konsoller lokalt for å nyte festlige favoritter, som det klassiske kortspillet Texas Hold’em, slik at dere kan spille sammen på hver deres Nintendo Switch. I tillegg kan du gå online for å utfordre spillere fra hele kloden!

  Med den nye Mosaic-modusen kan opptil fire konsoller linkes mot hverandre for å gi spillere et ekstra stort spillområde. Du kan til og med forandre utsnittet på brettet i noen spill, alt etter hvordan konsollene plasseres.

  Spillene kommer selvfølgelig med korte og enkle instruksjoner som raskt setter deg inn i de enkelte spillene, så glem kjedelige regelbøker! Her blir du guidet steg for steg, og i de mer kompliserte spillene vil du bli introdusert for dypere strategier og spilltips. Du kan også lære deg mer om historien bak hvert enkelt spill! Visste du for eksempel at ordet boksering kommer fra at folk stod i en sirkel rundt utøverne og holdt hverandre i hendene?

  Kontrollene varierer med spillene. I noen spill kan du eksperimentere med skjermberøring eller knapper, mens andre spill, som bowling og dart, utnytter bevegelsessensorene i Joy-Con-kontrollerne for en mer autentisk spillopplevelse.

  En hel verden av spill venter på deg når 51 Worldwide Games lanseres eksklusivt til Nintendo Switch 5. juni. Sjekk ut den nye traileren og oppdag bredden av klassiske spill og moduser i denne tidløse samlingen av spill fra hele verden.

  Du finner en liste med alle spillene som følger med i 51 Worldwide Gamesden offisielle produktsiden.

  Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!