fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Alt fra Nintendo Direct den 17. februar 2021!

  Under gårsdagens Nintendo Direct fikk vi presentert over 30 spill som kommer til Nintendo Switch, og mange av nyhetene kommer allerede før sommeren! I tillegg fikk vi det første inntrykket om hva som venter oss i Splatoon 3, et helt nytt spill i den splat-akulære serien som lanseres til Nintendo Switch i 2022.

  Andre store nyheter fra sendingen var blant annet et kjært gjensyn med The Legend of Zelda: Skyward Sword, som denne gangen kommer i HD og med et helt nytt kontrolloppsett, Mario Golf: Super Rush, et flunkende nytt spill i Mario Golf-serien med nye moduser og støtte for bevegelseskontroll, og det episke spillet Miitopia, et spill hvor du drar ut på et personlig eventyr med dine egne Mii-karakter! Vi fikk også, som tidligere lovet, mer informasjon om den neste spillbare fighteren i Super Smash Bros. Ultimate. Denne gangen er det Pyra/Mythra fra Xenoblade Chronicles 2 som slår seg løs som den fjerde fighteren i Fighters Pass Vol. 2.

  Høydepunktene fra sendingen:

  • Splatoon 3: I det tredje spillet i Splatoon-serien forlater du Inkopolis og drar ut til den nye regionen «The Splatlands». Her vil du kunne slåss med kampklare «Inklings» og «Octolings» idet du utforsker den splitter nye byen Splatsville, også kjent som «The City of Chaos». Splatoon 3 introduserer en rekke nyheter til denne fantastiske actionserien, inkludert bue-baserte våpen, mulighet for flere nye innstillinger, samt nye måter å bevege seg på i 4-v-4 «Turf War»-kamper. Spillet lanseres til Nintendo Switch i 2022, og mer informasjon om denne oppfølgeren kommer på et senere tidspunkt.

  • The Legend of Zelda: Skyward Sword HD: Det er nå nesten 10 år siden vi fikk gleden av å oppleve den tidligste historien i Zelda-seriens tidslinje, inkludert skapelsen av det legendariske «Master Sword». Når The Legend of Zelda: Skyward Sword HD endelig kommer til Nintendo Switch vil du kunne nyte spillet med forbedret grafikk og i hele 60 bilder i sekundet! Du velger selv om du ønsker å bruke Joy-Con-kontrollere til å styre sverdet og skjoldet, eller om du ønsker å prøve deg på det nye og mer intuitive kontrolloppsett med for eksempel en Nintendo Switch Pro Controller (eller i håndholdt modus på en Nintendo Switch Lite). Det blir også lansert nye Joy-Con-kontrollere som representerer «Master Sword» (høyre kontroller) og «Hylian Shield» (venstre kontroller). The Legend of Zelda: Skyward Sword HD samt de nye Joy-Con-kontrollerne kommer den 16. juli til Nintendo Switch.

  • Mario Golf: Super Rush: Det er på tide å tørke støvet av golfkøllene når Mario Golf-serien endelig returnerer og får sitt første spill på Nintendo Switch! I Mario Golf: Super Rush kan du spille mot venner både lokalt eller over internett. Denne gangen kan du også bryne deg på den helt nye og kaotiske Speed Golf-modusen. Her starter alle samtidig i kampen om å komme først til greenen! Det finnes også en «Story»-modus, hvor du kan spille med din helt egen Mii-karakter! Spill som deg selv sammen med karakterer fra «Mushroom Kingdom» eller med andre Mii-venner. Konkurrer for å oppgradere karakteren din i dette fantastiske golfspillet til Nintendo Switch. Du kan selvfølgelig bruke Joy-Con-kontrolleren som en golfkølle for maksimal innlevelse om du ønsker det. Fairwayen åpner allerede til sommeren når spillet lanseres den 25. juni.

  • Pyra/Mythra Join Super Smash Bros. Ultimate: Opprinnelig fra Xenoblade Chronicles 2 får vi nå gleden av å oppleve Pyra/Mythra idet de inntar arenaen i Super Smash Bros. Ultimate i mars. Pyra/Mythra er inkludert i Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2, som også inkluderer fightere som Min Min fra ARMS, Steve & Alex fra Minecraft og selvfølgelig Sephiroth fra FINAL FANTASY VII. I tillegg er det to fightere igjen som enda ikke har blitt annonsert i Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2-pakken, og som vanlig vil det komme mer detaljert informasjon rundt den nye fighterduoen nærmere lanseringen.

  • Project TRIANGLE STRATEGY (working title): SQUARE-ENIX fortsetter sin hyllest til klassiske taktikkrollespill, og denne gangen utspiller kampene seg i ulent terreng. Når du slåss i dette spillet, så har terreng og våpenvalg alt å si! En spillers angrepsrekkevidde bestemmes av en kombinasjon av våpen og plassering, så her gjelder det å bruke riktig våpen for å tilpasse seg terrenget! I tillegg vil valg som du tar underveis være med på å forme historien og dermed bestemme hvilke karakterer du kan ta med deg videre på reisen. Project TRIANGLE STRATEGY (working title) lanseres eksklusivt til Nintendo Switch i løpet av 2022. Du finner en gratis demo av spillet allerede nå på Nintendo eShop.

  • MONSTER HUNTER RISE: Endelig fikk vi mer informasjon om historien som utspiller seg i MONSTER HUNTER RISE, hvor jegerne denne gangen må ta opp kampen og kjempe mot en rekke forferdelige monsterangrep mot den ellers idylliske byen «Kamura Village». Som tidligere annonsert, så får man ikke en mer intens monsterjakt enn om man spiller på den helt nye Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition. Denne konsollen kommer sammen med en digital nedlastningskode for MONSTER HUNTER RISE pluss «Deluxe Kit DLC» og «Bonus content». Samlepakken kommer side om side med MONSTER HUNTER RISE den 26. mars. Samme dag lanseres også Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition, med fantastisk utsmykking av Magnamalo, spillets hovedmonster.

  • Miitopia: Dra ut på dette lattermilde eventyret med venner og familie idet du selv designer karakterene. Målet er å slå den onde og fjesstjelende skurken «Dark Lord». Du velger selv hvordan du vil designe Mii-karakterene og hvilke venner og familiemedlemmer du vil ha med. Her kan du virkelig leke deg med å skape en rekke figurer som du kan tilpasse med parykker, sminke og klær. Mii-karakterene ser bedre ut enn noen gang tidligere, så her er det bare å hive seg ut på eventyr! Du får til og med en hest med på laget, og desto snillere du er mot hesten, desto mer villig blir den til å komme med en hjelpende hov i kampens hete. Hvem av vennene dine ønsker du å ta med deg i kampen mot mørkets onde herre? Miitopia er et lattermildt og søtt spill som lanseres til Nintendo Switch allerede den 21. mai.

  • Hades: Det kritikerroste spillet får endelig en fysisk utgivelse på Nintendo Switch! Den fysiske versjonen inkluderer ekstramateriale som et 32-siders karakterkompendium med illustrasjoner av guder, spøkelser og monstre fra spillet. I tillegg får du med en nedlastningskode til den fantastiske spillmusikken! Men la oss heller ikke glemme selve spillet! Her får du titalls actionfylte timer mens du følger spillets spennende historie idet den utfolder seg. Den fysiske versjonen av Hades lanseres den 19. mars.

  • BRAVELY DEFAULT II: Redd krystallene, og med det hele kontinentet «Excillant» ved hjelp av lysets fire helter! Sjekk ut den siste traileren og prøv demoen allerede nå på Nintendo eShop. Spillet lanseres til Nintendo Switch den 26. februar!

  • Animal Crossing: New Horizons + Super Mario Bros. 35th Anniversary: Endelig kommer 35-årsjubileumet til Super Mario Bros. inn i Animal Crossing: New Horizons. Kjente og kjære gjenstander fra Super Mario Bros.-spillene dukker nå opp på øya. Hva med å dekorere med en «Super Mushroom» eller en «?»-blokk? Blokker kan kjøpes i spillet på samme måte som møbler, og du kan selvfølgelig plassere dem der du ønsker. I tillegg kan du også plassere de ikoniske kloakkrørene fra Super Mario Bros. rundt på øya. Det som er ekstra kult med rørene er at de fungere på samme måte som i Super Mario Bros.-spillene, så du kan faktisk reise mellom dem! De nye Super Mario Bros.-gjenstandene er tilgjengelig fra 1. mars, og er en del av gratisoppdateringen som lanseres til Animal Crossing: New Horizons den 25. februar.

  • Hyrule Warriors: Age of Calamity: To pakker med nedlastbart innhold kommer via Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass. Bli med nye karakterer, prøv deg på nye baner med mer. Den første DLC-pakken kommer i juni, mens den neste ventes å lanseres i november. Spillere som kjøper Expansion Pass vil motta begge pakkene når de lanseres. Det følger også med et ekstra sterkt våpen og en unik drakt til Link som bonus allerede den 28. mai.

  • DC Super Hero Girls: Teen Power: Basert på den fantastiske animasjonsserien fra Cartoon Network, kan du nå innta rollen som mange av de klassiske heltinnene fra DC-universet, som «Batgirl», «Supergirl» og «Wonder Woman». Bli med tenåringene gjennom tiden deres på videregående, eller, ja du vet.. å redde byen! Hver av heltinnene har sine helt unike spillemåter og hjelpemidler som kan brukes i kampens hete. Som tenåring kan du utforske Metropolis, ta selfies rundt om i byen gjennom din Superstapost-konto, eller bygge opp igjen de mer slitte bydelene. DC Super Hero Girls: Teen Power kommer allerede 4. juni til Nintendo Switch.

  • Famicom Detective Club: The Missing Heir / Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind: Disse to japanske klassikerne kommer endelig til vesten! For første gang er spillene lokalisert med engelsk tekst og modernisert for Nintendo Switch. Opplev de dramatiske plottvistene og gjør deg klar for å løse de dødelige mysteriene som venter deg i Famicom Detective Club: The Missing Heir og Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind. Begge spillene kommer til Nintendo Switch den 14. mai.

  • Star Wars: Hunters: Star Wars: Hunters™: Lagbasert, online flerspiller venter deg i en galakse langt, langt borte på Nintendo Switch senere i 2021.

  • Knockout City treffer deg på Nintendo Switch den 21 mai.

  • Fall Guys: Ultimate Knockout: Det fantastisk morsomme partyspillet snubler over på Nintendo Switch allerede i sommer!

  • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition kommer til Nintendo Switch den 19. mars.

  • Apex Legends flyr inn til Nintendo Switch den 9. mars!

  • Legend of Mana kommer til Nintendo Switch den 24. juni.

  • Outer Wilds kommer til Nintendo Switch i sommer.

  • SAMURAI WARRIORS 5 sniker seg over på Nintendo Switch i sommer.

  • World’s End Club kommer til Nintendo Switch den 28. mai.

  • Ghosts ’n Goblins Resurrection kommer til Nintendo Switch den 25. februar.
  • No More Heroes 3: Travis er tilbake, og spillet kommer den 27. august til Nintendo Switch.

  • Neon White: Neon White kommer til Nintendo Switch vinteren 2021.

  • Tales from the Borderlands kommer til Nintendo Switch allerede den 24. mars.
  • Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse kommer til Nintendo Switch den 16. mars.

  • NINJA GAIDEN: Master Collection slår seg inn på Nintendo Switch den 10. juni.

  • SaGa Frontier Remastered kommer til Nintendo Switch den 15. april.

  Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!