fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Gamescom er igang, og Nintendo har mye å vise frem!

  Nintendo åpnet Gamescom med nytt innhold til både Splatoon 2 og ARMS, og senere denne uken vil Super Mario Odyssey-produsenten Yoshiaki Koizumi og Metroid-produsenten Yoshio Sakamoto delta på livesendinger fra Nintendos stand.

  Verdens største spillmesse, Gamescom i Köln, Tyskland, åpnet i dag dørene, og fans fra hele verden kommer til å få et dypere innblikk i noen av Nintendos største spill. Denne uken er fylt med liveshow fra Nintendos utviklere og eksperter som forteller om de kommende spillene.

  Super Mario Odyssey er spillbart for de som besøker Nintendos stand, og produsenten Yoshiaki Koizumi kommer til å innta scenen på onsdag kl. 15 norsk tid for å gi et dypere innblikk i Marios kommende eventyr som lanseres om gode to måneder, den 27. oktober.

  På torsdag kl. 12 norsk tid kommer produsenten av Metroid: Samus Returns, Yoshio Sakamoto, til å presentere nye detaljer om Samus Arans kommende eventyr til Nintendo 3DS sammen med José Luis Márquez fra MercurySteam.

  Splatoon 2

  I en videoannonsering fra Squid Research Lab ble det presentert detaljer om nytt, gratis innhold som snart vil lanseres til Splatoon 2. Manta Maria kommer til å bli innlemmet som en ny arena i spillmodusene Turf War og Ranked Battle nå på lørdag, og spesialvåpenet Bubble Blower, som er en del av settet Forge Splattershot Pro, kommer til å bli lansert den 2. september. Om ikke det er nok, så vil den nye Salmon Run-arenaen Lost Outpost lanseres allerede i morgen, og du kan sjekke ut Nintendos Youtube-kanal i morgen kl. 13 norsk tid for å ta en nærmere titt på den.

  Splatoon 2 – Nye arenaer og våpen

  ARMS

  I den neste gratisoppdateringen til slåssespillet ARMS til Nintendo Switch vil du kunne spille som en helt ny karakter, nemlig gatebokseren Lola Pop! Hun er en vel bereist klovn med en personlighet som er like fargesterk som klærne hennes. Lola Pops hovedferdighet er at hun kan blåse seg opp som en ballong, og på den måten får hun et veldig bra forsvar. Oppdateringen inneholder også tre nye ARMS-oppsett, samt en ny arena. Spillere kommer til å måtte pønske ut nye strategier, uansett om de spiller lokalt med venner eller utfordrer hele verden online. Sjekk Nintendos Youtube-kanal i morgen kl. 11 norsk tid for en nærmere titt på Lola Pop. Her vil du også få noen gode tips om hvordan du slåss med eller mot henne.

  For de som enda ikke har begynt å spille det kjappe og artige slåssespillet ARMS, så har du sjansen til å gi spillet et forsøk nå til helgen da en ny runde med ARMS Global Testpunch starter fredag den 25. august kl. 17 norsk tid. For å delta trenger du bare å helt gratis laste ned ARMS Global Testpunch fra Nintendo eShop på Nintendo Switch. Testen vil vare fra fredag kl. 17 til og med søndag kl. 22.

  For Nintendo Switch-spillere som er sultne på enda mer fighting, så kan vi opplyse om at en demo av det kommende Pokkén Tournament DX vil bli lansert via Nintendo eShop nå på torsdag.

  ARMS – Den nye karakteren Lola Pop

  Fire Emblem Warriors

  Fire Emblem Warriors kommer til Europa den 20. oktober sammen med to nye amiibo, Chrom og Tiki. Nintendo Switch-versjonen vil også lanseres i en Limited Edition som inneholder tre CD-plater med det originale lydsporet, samt et utvalg samlekort med karakterer fra spillet. På Gamescom har ytterligere favorittkarakterer fra serien som kommer til å være spillbare blitt annonsert.

  Fire Emblem Warriors – Ny trailer

  Nintendo Classic Mini: SNES

  Det har også blitt avslørt nye detaljer omkring Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System som lanseres den 29. september. En helt ny tilbakespolingsfunksjon vil være innlemmet. Den lar deg spole tilbake handlingen i spillene en liten stund dersom du tabber deg ut, går glipp av en gjenstand eller bare ønsker å gjøre en handling på en annen måte i stedet. Hvor langt man kan spole tilbake vil variere fra tittel til tittel. I rollespill som Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars kan man spole tilbake flere minutter, mens i actionorienterte spill som Super Mario World kan man bare spole ca. 40 sekunder tilbake.

  Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System – Ny trailer

  New Nintendo 3DS

  Mens vi allikevel snakker om Super Nintendo, så vil en New Nintendo 3DS XL - Super Nintendo Entertainment System Edition lanseres den 13. oktober. Denne retroinspirerte konsollen har utseendemessig et design som hedrer det klassiske designet til Super Nintendo, mens knappene på innsiden har samme fargen som de hadde på originalen. Samme dag vil det også lanseres tre nye titler i Nintendo Selects-serien til Nintendo 3DS, nemlig Super Mario 3D Land, Luigis Mansion 2 og Kirby: Triple Deluxe.

  Følgende titler er spillbare på Nintendos stand på Gamescom-messen:

  Nintendo Switch

  • Super Mario Odyssey
  • Splatoon 2
  • ARMS
  • Fire Emblem Warriors
  • Pokkén Tournament DX
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Mario + Rabbids Kingdom Battle (Ubisoft)
  • EA SPORTS™ FIFA 18 (Electronic Arts)
  • LEGO Worlds (Warner Bros. Interactive Entertainment)
  • Sonic Mania (SEGA Europe)
  • Monster Boy and the Cursed Kingdom (FDG Entertainment / Game Atelier)
  • Yoku’s Island Express (Team17 / Villa Gorilla)
  • AWAY: Journey to the Unexpected (Playdius)
  • Nine Parchments (Frozenbyte)
  • SteamWorld Dig 2 (Image & Form Games)
  • Flipping Death (Zoink Games)
  • Unbox: Newbie’s Adventure (Merge Games / Prospect Games)
  • Battle Chasers Nightwar (THQ Nordic / Airship Syndicate)

  Nintendo 3DS-familien

  • Metroid: Samus Returns
  • Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions
  • Monster Hunter Stories
  • Story of Seasons: Trio of Towns