fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Løs mysterier med Detective Pikachu!

  En helt spesiell Pikachu og hans venn Tim løser Ryme Citys mysterier i Detective Pikachu til konsollene i Nintendo 3DS-familien.

  Detective Pikachu er virkelig noe utenom det vanlige; tøffingen snakker rett ut, elsker svart kaffe og skryter om sine geniale evner som detektiv. Side om side vil Tim og Pikachu lete etter ledetråder og snakke med vitner for å etterforske forsvinningen av Tims far, Harry.

  Du kommer til å støte på en rekke interessante karakterer mens du utforsker den store byen, inkludert politiløytnanten Brad McMaster og Harrys tidligere medarbeider Mike Baker. I tillegg finnes det massevis av Pokémon å møte, og det er her Pikachus talenter virkelig skinner, siden han kan kommunisere både med andre Pokémon og med Tim. Du vil møte mange fascinerende mennesker i Ryme City, men det er opp til deg å finne ut hvem du kan stole på!

  Etter hvert som du finner nye ledetråder vil Pikachu hjelpe deg med å finne ut om du har oppdaget noe viktig. Med hans slagord “A bolt of brilliance!” lar han deg vite at dere har nok informasjon til å gå videre med saken. Se også etter Pika Prompts, korte videosnutter om Pikachus vittigheter og påfunn, som kanskje inneholder et hint eller to.

  For spillere som er helt nye til mysteriesjangeren og kanskje trenger litt ekstra hjelp til å finne beviser, så inkluderer Detective Pikachu et Easy Mode hvor Pikachu vil komme med praktiske hint om hva som må gjøres eller hvor man skal gå videre.

  I tillegg vil en stilig Detective Pikachu-amiibo lanseres samtidig som spillet. Den er større enn en vanlig amiibo og vil la spillere se alle Pika Prompts fra kapitler som har blitt fullført, inkludert Pika Prompts man ikke har klart å finne.

  Så gjør deg klar til å løse mysterier med Pikachu når Detective Pikachu lanseres til Nintendo 3DS-familien 23. mars!