fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Super Smash Bros. Ultimate setter nye rekorder!

  Super Smash Bros. Ultimate  er det raskest selgende spillet som noensinne har blitt utgitt til en Nintendo-hjemmekonsoll i Europa.

  Med 74 spillbare karakterer, over 100 baner, mer enn 800 låter og mye mer, er ikke bare Super Smash Bros. Ultimate til Nintendo Switch det største crossover-spillet i historien – det er også det raskest selgende spillet som noensinne har blitt utgitt til en Nintendo-hjemmekonsoll i Europa*. Det totale salget av Super Smash Bros. Ultimate overgår til og med lanseringssalget av titler som The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey og Mario Kart 8 Deluxe, hver av disse titlene har nå blitt solgt i mer enn 10 millioner eksemplarer.

  Det nye spillet i Super Smash Bros.-serien - som byr på actionfylte kamper mellom populære spillkarakterer som Mario, Link, Donkey Kong og mange flere - ble lansert til Nintendo Switch den 7. desember og har allerede fått en rekordbrytende start. Tre dager etter lanseringen av spillet i Europa var salget nesten 30% høyere enn det f.eks. var for Mario Kart Wii, som det nå har blitt solgt mer enn 37 millioner eksemplarer av på verdensbasis. Super Smash Bros. Ultimate er også det raskest selgende spillet på Nintendo eShop noensinne.

  Super Smash Bros. Ultimate ble lansert eksklusivt til Nintendo Switch, den unike hjemmekonsollen fra Nintendo som lar deg spille når som helst, hvor som helst og med hvem som helst. Konsollen går nå inn i sin andre julesesong med et spillbibliotek på over 1000 titler, som blant annet inkluderer eksklusive Nintendo-titler som Super Smash Bros. Ultimate, Pokémon: Let’s Go, Pikachu!/Pokémon: Let’s Go, Eevee! og Super Mario Party.

  Fem av Nintendos ti beste spillanseringer noensinne i Europa til en hjemmekonsoll er lansert til Nintendo Switch**: The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, Pokémon: Let’s Go, Pikachu!/Pokémon: Let’s Go, Eevee! og Super Smash Bros. Ultimate. Dette kun 20 måneder etter at Nintendo Switch ble lansert.

  “Super Smash Bros. Ultimate er det største Super Smash Bros.-spillet noensinne, og det er ikke bare det raskest selgende spillet i serien vi noen gang har sett i Europa, det har også blitt det raskest selgende hjemmekonsollspillet vårt,” sa Nintendo of Europe COO Stephan Bole. “Nintendo Switch-eiere har mye å se frem til i 2019, inkludert nye spill i Animal Crossing- og Pokémon-serien, Yoshi’s Crafted World, Fire Emblem: Three Houses og mye mer.”

  * Basert på Nintendos interne salgstall, som både inkluderer frittstående eksemplarer av spillet og bundler solgt i detaljhandelen samt digitale versjoner fra Nintendo eShop.

  ** Basert på Nintendos interne salgstall for hver tittel de tre første dagene etter lansering.

  Super Smash Bros. Ultimate