nintendo logo

 

 

 

 

 

  Nintendohttps://www.nintendo.no/ nb-no webmaster@bergsala.se (Webmaster) Tue, 17 Sep 2019 05:01:33 +0200 JSitemap Pro Ring Fit Adventure kommer til Nintendo Switch den 18. oktoberhttps://www.nintendo.no/nyheter-no/1089-ring-fit-adventure-kommer-til-nintendo-switch-den-18-oktober https://www.nintendo.no/nyheter-no/1089-ring-fit-adventure-kommer-til-nintendo-switch-den-18-oktober

  Et nytt eventyr lanseres til Nintendo Switch den 18. oktober, men det er ikke et hvilket som helst eventyr! Ring Fit Adventure er navnet på det nye eventyret, og det benytter seg av to nye Nintendo Switch-tilbehør som gjør fysiske bevegelser om til kraftige bevegelser i spillet.

  ]]>
  Nyhet Thu, 12 Sep 2019 15:36:17 +0200
  Ny side for alle som vil konkurrere i Super Smash Bros. Ultimatehttps://www.nintendo.no/nyheter-no/1085-ny-side-for-alle-som-vil-konkurrere-i-super-smash-bros-ultimate https://www.nintendo.no/nyheter-no/1085-ny-side-for-alle-som-vil-konkurrere-i-super-smash-bros-ultimate

  Det finnes nå en ny nettside for alle som vil finne turneringer i Super Smash Bros. Ultimate

  ]]>
  Nyhet Tue, 10 Sep 2019 14:50:36 +0200
  Høydepunktene fra nattens Nintendo Direct!https://www.nintendo.no/nyheter-no/1080-hoydepunktene-fra-nattens-nintendo-direct https://www.nintendo.no/nyheter-no/1080-hoydepunktene-fra-nattens-nintendo-direct

  Den seneste Nintendo Direct-presentasjonen var fylt med annonseringer. Les om de viktigste nyhetene og se hele presentasjonen her! 

  ]]>
  Nyhet Thu, 05 Sep 2019 12:00:35 +0200
  Mario Kart Tour kommer i september!https://www.nintendo.no/nyheter-no/1076-mario-kart-tour-kommer-i-september https://www.nintendo.no/nyheter-no/1076-mario-kart-tour-kommer-i-september

  Den 25. september kan Mario Kart Tour, Nintendos nyeste spill til iOS- og Android-enheter, nytes av spillere fra hele verden!

  ]]>
  Nyhet Tue, 27 Aug 2019 10:49:34 +0200
  Nintendo byr på spill for enhver gamer på gamescom!https://www.nintendo.no/nyheter-no/1067-nintendo-byr-pa-spill-for-enhver-gamer-pa-gamescom https://www.nintendo.no/nyheter-no/1067-nintendo-byr-pa-spill-for-enhver-gamer-pa-gamescom

  Den årlige gamescom-messen i Köln er i gang, og fans som besøker Nintendos stand vil få muligheten til å prøve over 20 kommende titler, inkludert titler som er spillbare på Nintendo Switch for aller første gang!

  ]]>
  Nyhet Tue, 20 Aug 2019 12:36:44 +0200
  Følg Nintendo under gamescom!https://www.nintendo.no/nyheter-no/1054-folg-nintendo-under-gamescom https://www.nintendo.no/nyheter-no/1054-folg-nintendo-under-gamescom

  Nintendo vil vise frem nytt gameplay fra titler som Luigi’s Mansion 3 og Astral Chain under gamescom i august!

  ]]>
  Nyhet Thu, 01 Aug 2019 12:18:10 +0200
  DAEMON X MACHINA får spesialutgave!https://www.nintendo.no/nyheter-no/1053-daemon-x-machina-far-spesialutgave https://www.nintendo.no/nyheter-no/1053-daemon-x-machina-far-spesialutgave

  Har du noen gang ønsket deg en pansret robotdrakt? Da bør du ta en titt på DAEMON X MACHINA Orbital Limited Edition, som lanseres eksklusivt til Nintendo Switch i Europa og Australia den 13. september. 

  ]]>
  Nyhet Wed, 31 Jul 2019 09:04:46 +0200
  Layton-serien kommer til Nintendo Switch i november!https://www.nintendo.no/nyheter-no/1052-layton-s-mystery-journeytm-katrielle-and-the-millionaires-conspiracy-kommer-som-deluxe-utgave-til-nintendo-switch https://www.nintendo.no/nyheter-no/1052-layton-s-mystery-journeytm-katrielle-and-the-millionaires-conspiracy-kommer-som-deluxe-utgave-til-nintendo-switch

  Løs gåter og puslespill hjemme eller på farten når det seneste kapittelet i Layton-serien, LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy, kommer til Nintendo Switch den 8. november!

  ]]>
  Nyhet Wed, 31 Jul 2019 07:07:42 +0200
  En helt er på veihttps://www.nintendo.no/nyheter-no/1050-smash-bros-hero-dlc-no https://www.nintendo.no/nyheter-no/1050-smash-bros-hero-dlc-no

  Nye detaljer om DLC-fighteren Hero, fra Dragon Quest-serien, som kommer til Super Smash Bros. Ultimate vil bli avslørt i en videopresentasjon i morgen.

  ]]>
  Nyhet Mon, 29 Jul 2019 17:03:52 +0200
  Nintendo Switch Litehttps://www.nintendo.no/nyheter-no/1049-nintendo-switch-lite-no https://www.nintendo.no/nyheter-no/1049-nintendo-switch-lite-no

  Nintendo introduserer Nintendo Switch Lite, en lett og kompakt konsoll spesielt utformet for håndholdt spilling.

  ]]>
  Nyhet Wed, 10 Jul 2019 15:59:57 +0200
  Ring Fit Adventurehttps://www.nintendo.no/spill/ring-fit-adventure https://www.nintendo.no/spill/ring-fit-adventure I Ring Fit Adventure kan du utforske en stor verden og kjempe mot fiender ved å bruke virkelige treningsøvelser. To nye Nintendo Switch-tilbehør, kalt Ring-Con og Leg Strap, følger med spillet. Disse tilbehørene registrerer bevegelsene dine og forvandler dem til handlinger i spillet. Jogg foran tv-en for å bevege karakteren din i spillet, og klem eller vri på Ring-Con-tilbehøret for å gjøre styrkeøvelser til kraftige angrep. Om du spiller litt hver dag, er det lett å trene ulike deler av kroppen regelmessig! Spillet byr dessuten på flere minispill og treningsrutiner som gjør det til en artig og underholdende opplevelse, uansett hvor godt trent du er eller hvilken livsstil du har.

  For å spille spillet festes Nintendo Switch-konsollens Joy-Con-kontrollere til de medfølgende tilbehørene, en i Ring-Con og en i Leg Strap. Ring-Con-tilbehøret er et robust og bøyelig, elektronisk produkt som vil gi deg motstand når du spiller. Det har en sensor som registrerer bevegelser og som reagerer raskt på endringer. Ring Fit Adventure kan skreddersys etter spillerens ferdighetsnivå, slik at spillere som vanligvis ikke trener kan justere treningsintensiteten etter deres evne.

  I eventyrmodusen i Ring Fit Adventure kan du oppleve mer enn 20 ulike, fargerike verdener! Du må jogge for å bevege deg fremover, og kan hoppe, sveve og styre en flåte samt mye mer! I løpet av eventyret vil du møte mange fiender, så gjør deg klar for kamp! Benytt deg av såkalte «Fit Skills» for å angripe eller forsvare deg. Det finnes over 40 ulike «Fit Skills» å velge blant! Spillet vil forklare deg hvordan du utfører de ulike øvelsene så korrekt som mulig. Det er nemlig slik at du vil påføre fienden mer skade dersom du gjør øvelsene korrekt! Skaff deg erfaring og lås opp nye «Fit Skills» underveis i eventyret.

  Det finnes også en modus kalt Quick Play for alle bare har en liten stund til overs. Perfekt om du bare vil ta en kjapp treningsrunde eller invitere familiemedlemmer til å spille.

  I tillegg byr spillet også på de tre modusene: Simple, Sets og Silent. Simple lar deg velge hvilke øvelser du vil fokusere på, og i denne modusen kan du lett se fremgangen din ved å konkurrere mot dine egne rekorder. Sets tilbyr deg ulike øvelser som settes sammen for å jobbe med ulike deler av kroppen, perfekt om du har en muskelgruppe du vil fokusere på. Modusen Silent er laget for å foregå i det stille, noe som kan komme godt med om du for eksempel bor i blokk med naboer under deg og spiller veldig sent. Spillet velger da øvelser som generelt sett lager veldig lite lyd.

  ]]>
  Mon, 16 Sep 2019 08:10:15 +0200
  DAEMON X MACHINA - Orbital Limited Editionhttps://www.nintendo.no/spill/daemon-x-machina-ole https://www.nintendo.no/spill/daemon-x-machina-ole En mektig krig herjer mellom menneskene og maskinene i DAEMON X MACHINA, en ny actionshooter fullpakket med hektiske kamper, eksplosive ødeleggelser og heftige våpen. Ta steget ut på en futuristisk slagmark og kjemp for menneskehetens fremtid på Nintendo Switch.

  Mann mot maskin

  Da månen falt, utnyttet menneskeheten en avansert, kunstig intelligens til å gjenoppbygge verden. Den samme katastrofen inkluderte imidlertid ankomsten av Immortals, en ond maskinrase som vendte den kunstige intelligensen mot sine mestere. Håpet for framtiden ble en bitter kamp om overlevelse, og nå herjer en endeløs krig mellom mektige konsortier og Immortals. Bli med i Reclaimers, en elitegruppe med leiesoldater, og let etter hemmeligheten bak Immortals før det er for sent!

  Tid for oppdrag

  Oppdrag er drivkraften bak krigen mot Immortals. Mektige konsortier, grupper som kjemper blant hverandre for territoriekontroll så vel som mot Immortals, bestemmer oppdragene, og Reclaimer-leiesoldater påtar seg jobben.

  Det finnes også ekstra oppdrag du kan ta på deg. Disse oppdragene vil være farlige, men gi deg ekstra dusører og nye Arsenal-deler. Jobb deg gjennom de vanlige oppdragene for å knytte bånd med andre Reclaimers, og påkall dem siden i ekstraoppdrag for litt etterlengtet støtte.

  Armert til tennene

  Som en ny Reclaimer setter du ut på farlige oppdrag spredt over en rekke forskjellige terreng i en armert kampdrakt kalt "Arsenal" . Velg mellom et stort utvalg av våpen for å blåse fiendene til fillebiter og bytt dem ut når som helst for å maksimere ildkraften din. Hold øynene åpne, for oppdragsmålene kan endre seg på et øyeblikk og du må være klar for hva som helst, spesielt om en uventet trussel skulle dukke opp.

  Din pansrede Arsenal er utrolig smidig og kan både race på bakken, hoppe høyt og til og med fly med alternative boost-funksjoner. Ikke nok med det, du kan utstyre den med heftige våpen. Våpen på hver hånd kan fyres av uavhengig av hverandre og låser seg automatisk til enhver trussel foran dem. Skuldermonterte kanoner gir deg ytterligere støtte, mens tilleggsvåpen kan utstyres og veksles til i kampens hete.

  Din kamp, dine regler

  Å utstyre en Arsenal handler like mye om stil som kraft. Tilpass din Arsenal med alternative farger og dekaler for å sette frykten i motstanderne. Velg våpen som passer spillestilen din, fra sverd, hagler og langdistanserifler, til raketter, skjold og angrepskanoner. Kjøp utstyr mellom oppdrag eller høst det du kan fra falne fiender. Riv utrustning eller våpen fra draktene deres og bruk dem mot deres egne!

  Når din Arsenal tar skade risikerer du å bli beseiret. Heldigvis kan du skyte Recovery Tanks rundt om på slagmarken for å opprette reparasjonsområder som vil holde deg i kampen. Hold et øye med holdbarheten til din Arsenals individuelle lemmer. Om en komponent feiler vil du miste bruken og alle bonuser den gir deg, pluss at reparasjonskostnaden vil komme ut av din lomme fra gevinsten din etter kampen.

  Gode venner, bedre fiender

  I kampen mot Immortals vil du trenge all hjelp du kan få! Slå deg sammen med opptil tre venner og samarbeid i spesielle oppdrag, både lokalt og online. I noen av disse oppdragene går dere opp mot kolossale Immortal-maskiner i en sann kamp for overlevelse, hvor lagarbeid er den eneste veien til seier. Du kan også gå opp mot fiendtlige Reclaimers i deres Arsenal; beseir dem og bevis din dominans! Dusører, våpen og utrustning som tjenes i disse oppdragene kan brukes både i solo- og flerspillermodusene.

  Du har kraften

  Femto er en mystisk energi som har sine fordeler. Bruk den til å klargjøre armeringer som øker kampkraften, skjoldet eller bevegeligheten din. Du kan også skape et duplikat av din Arsenal som forvirrer fiender og dobler ildkraften. Femto-måleren din blir tappet når du bruker disse kreftene. Fyll den opp igjen ved å sanke Femto fra fiender eller hold deg i Femto-soner som befinner seg rundt om på slagmarken.

  • Kenichiro Tsukuda er kjent for sitt arbeid med Armored Core-serien. Sammen med teamet sitt har han utviklet dette helt nye spillet med en ambisjon om å gjøre det til «det beste mech-actionspillet som finnes».
  • Karakterene er skapt av Yusuke Kozaki, som også har arbeidet med Fire Emblem Awakening og Fire Emblem Fates.
  • Mech-designet er skapt av Kawamori, som har jobbet både med Armored Core- og Super Dimension Fortress Macross-serien.

  De som alltid har drømt om å eie sin egen pansrede robotdrakt bør sjekke ut DAEMON X MACHINA Orbital Limited Edition, en spesialutgave av DAEMON X MACHINA til Nintendo Switch som lanseres eksklusivt i Europa og Australia. I tillegg til et fysisk eksemplar av spillet inneholder DAEMON X MACHINA Orbital Limited Edition en 18 cm høy Arsenal-statue, en 100-siders illustrasjonsbok, en SteelBook® og en eske i hangar-stil hvor man kan vise fram Arsenal-statuen.

  ]]>
  Fri, 13 Sep 2019 12:32:16 +0200
  Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encorehttps://www.nintendo.no/spill/tokyo-mirage-sessions-fe-encore https://www.nintendo.no/spill/tokyo-mirage-sessions-fe-encore I dette unike rollespillet fra den kritikerroste utvikleren Atlus har en ond kraft fra en annen dimensjon invadert det moderne Tokyo, noe som har resultert i et fantastisk angrep av stil, mote, musikk og, naturligvis, fare. Utnytt dine styrker i hektiske, rundebaserte kamper og kombiner gjenstander for å skape mektige våpen til å knuse fiendene dine. Rundt hvert hjørne finner du mengder med fan-service, fra Fire Emblem-referanser og originale sanger fra den japanske underholdningsgiganten Avex, til labyrinter med temaer fra underholdningsindustrien og fantastiske musikkframførelser. Spillet vil inkludere de japanske originalstemmene med engelsk undertekst for en autentisk JRPG-opplevelse.

  I Tokyo Mirage Sessions #FE følger du en gjeng med japanske ungdommer i det moderne Tokyo som består av studenten Itsuki Aoi, hans venn Touma Akagi og Tsubasa Oribe, som drømmer om å bli en stor popstjerne. Når fiendtlige vesener kalt "Mirages" angriper Tokyo på jakt etter mennesker med store talenter havner ungdommene i skuddlinjen. Mirages lykkes med å kidnappe Tsubasa og tar henne med til en annen dimensjon kalt Idolasphere, men med hjelp av Itsuki Aoi og Fire Emblem-karakterene Chrom og Caeda klarer hun å komme seg fri. Når de vender tilbake til den virkelige verdenen blir de rekruttert av byrået Talent Agency Fortuna Entertainment, som viser seg å være en organisasjon som kjemper mot "Mirages". De inntar rollen som "Mirage Masters", og samtidig som de konfronterer invaderende Mirages må de også finpusse sang- og skuespillferdighetene sine for å kjempe seg til stjernestatus i underholdningsverdenen.

  I løpet av spillet kommer du til å spille igjennom ulike nivåer med unike temaer der du skal kjempe mot Mirages. Kampene er strategiske og rundebaserte der du må finne fiendens svakheter, og spillet blander ulike elementer fra Shin Megami Tensei- og Fire Emblem-seriene.

  Nintendo Switch-versjonen av spillet vil inkludere ikke bare en ny sang som ikke var i originalutgaven, men også nye historieelementer samt muligheten til å spille på farten.

  ]]>
  Fri, 13 Sep 2019 10:34:31 +0200
  Xenoblade Chronicles: Definitive Editionhttps://www.nintendo.no/spill/xenoblade-chronicles-definitive-edition https://www.nintendo.no/spill/xenoblade-chronicles-definitive-edition Spillet som startet den fantastiske Xenoblade Chronicles-serien får seg en ansiktsløfting og relanseres til Nintendo Switch.

  For tusener av år siden, i en verden dekket et vidstrakt hav og en uendelig himmel, kjempet to gigantiske guder mot hverandre. Den ene guden var av kjøtt og blod, den andre av metall og tannhjul. I kampens siste øyeblikk gav de hverandre nådestøtet, og kolossene står fremdeles den dag i dag frosset i dette øyeblikket. I løpet av årene har to vidt forskjellige verdener vokst fram på de to gudene; Bionis, en verden som minner om vår med frodige skoger, vidstrakte gressletter, blått hav samt dyr og annet liv, og Mechonis, en verden med øde sletter fylt med fabrikker, kraftanlegg og roboter.

  Sivilisasjon utviklet seg etter hvert i disse to verdenene, mennesker på Bionis (Homs) og maskiner på Mechonis (Mechon), og disse to sivilisasjonene er nå i krig mot hverandre etter at Mechonis invaderte Bionis. Et mystisk sverd kalt Monado ble skapt for å beseire de onde maskinene og redde den frodige verdenen. Og det er her historien til Xenoblade Chronicles begynner...

  Hele spillet foregår på disse to gigantiske gudene, og hvert område i spillet korresponderer til en av gudenes kroppsdeler. Områdene har forskjellige økosystemer, med planter, dyr og monstre som vandrer fritt rundt. Noen områder er frodige skoger, andre er store sletter, det finnes hulesystemer og hav man kan svømme i, og klatrer man helt opp til hodet vil man til og med se nordlyset.

  Spillet har selvsagt en hovedhistorie, men regissøren til Xenoblade Chronicles, Tetsuya Takahashi (som har arbeidet med titler som Final Fantasy IV-VII, Chrono Trigger og Xenosaga), har lagt mest fokus på utforsking og sideoppdrag mens man beveger seg gjennom spillets hovedhistorie, noe som vil si at du lett kommer til å bruke over 100 timer på eventyret om du vil oppleve og gjøre alt. For eksempel finnes det godt skjulte områder med fiender som er alt for sterke første gang du kommer dit, noe som oppfordrer deg til å vende tilbake senere når du har trent opp karakterene dine.

  Kampsystemet blander action og rollespillelementer hvor du sømløst angriper monstre og fiender du støter på i områdene. Men pass på, andre fiender i nærheten vil kanskje komme til unnsetning, så det holder ikke bare å hogge løs på alt som beveger seg. Hovedkarakteren Shulk har med seg to datastyrte karakterer (hvem vil variere gjennom spillets gang), og alle karakterene angriper mer eller mindre automatisk i kamp mens du som spiller må bevege hovedkarakteren, følge nøye med og bruke spesielle evner og angrep på taktiske tidspunkt. Forskjellige målere fylles opp under kampens hete og gir deg tilgang til kjedeangrep og andre godsaker. Shulk har også en spesiell evne som lar ham se noen sekunder inn i fremtiden og på den måten gi deg anledningen til å parere kommende angrep eller planlegge kraftige angrep.

  Men utforsking og slåssing er ikke alt i Xenoblade Chronicles. Det er også viktig å knytte bånd med karakterene du møter i spillet, spesielt med de som kan bli med deg ut på eventyr. Du kan selv tilpasse hver enkelt karakter som å utstyre dem med rustning og våpen, noe som i de fleste tilfeller endrer utseendet til karakteren, velge hvilke evner og angrep de kan bruke samt oppgradere disse, og stille inn personligheten til karakterene som vil påvirke hvilke evner de lærer seg. En god måte å knytte sterkere bånd på er å utføre sideoppdrag som karakterer du møter vil gi deg. Jo sterkere bånd, desto flere fordeler får du gjennom eventyret.

  Du vil til og med ha muligheten til å bygge opp en by som har blitt knust. Dette koster deg selvsagt både penger og gjenstander, men du kan selv velge hvilke områder du vil utvikle, slik som hus, butikker og lignende. Det finnes også masse å samle på for den samlegale, blant annet 'Achievements' og sjeldne gjenstander som bare fås ved å beseire unike og ganske kraftige monstre.

  ]]>
  Fri, 13 Sep 2019 10:23:00 +0200
  Deluxe Travel Case Litehttps://www.nintendo.no/tilbehor/deluxe-travel-case-lite https://www.nintendo.no/tilbehor/deluxe-travel-case-lite Vesken
  • Plass til Nintendo Switch Lite
  • Innebygd stativ som kan justeres etter ønsket betraktningsvinkel
  • Robust ytre for maksimal beskyttelse
  • Behagelig bærehåndtak

  Gjennomsiktig, rød oppbevaringseske til spillkort (2 stk)

  • Hver oppbevaringseske har plass til 4 spillkort
  • Smussfri oppbevaring

  Gjennomsiktig, rød oppbevaringseske til microSD-kort (2 stk)

  • Hver oppbevaringseske har plass til 2 microSD-kort
  • Smussfri oppbevaring
  ]]>
  Fri, 30 Aug 2019 12:51:56 +0200
  Slim Travel Case Litehttps://www.nintendo.no/tilbehor/slim-travel-case-lite https://www.nintendo.no/tilbehor/slim-travel-case-lite Plastetuiet rommer fire spillkort og to micro-SD-kort.

  ]]>
  Fri, 30 Aug 2019 12:48:55 +0200
  Slim Travel Case Lite - TLO Zelda Link's Awakeninghttps://www.nintendo.no/tilbehor/slim-travel-case-lite-zelda https://www.nintendo.no/tilbehor/slim-travel-case-lite-zelda Plastetuiet rommer fire spillkort og to micro-SD-kort.

  ]]>
  Fri, 30 Aug 2019 12:47:05 +0200
  LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Editionhttps://www.nintendo.no/spill/layton-s-mystery-journeytm-katrielle-and-the-millionaires-conspiracy-deluxe-edition https://www.nintendo.no/spill/layton-s-mystery-journeytm-katrielle-and-the-millionaires-conspiracy-deluxe-edition Finn frem forstørrelsesglasset, notatbøkene og Joy-Con-kontrollerne! I dette spillet i Laytons mysteriepusleserie har den berømte professoren Hershel Layton forsvunnet, og det er opp til datteren hans Katrielle, en smart og livlig ung dame med ferdigheten til å finne sannheten til tross for lite bevis, å innta rampelyset som vår nye hovedperson.

  Til sin hjelp har Katrielle mange, nye fargerike karakterer – en ung student ved navn Ernest Greeves slutter seg raskt til byrået som hennes assistent, og teamet vokser raskt til tre når Sherl, en snakkende hund, blir Katrielles første klient og etter hvert en trofast følgesvenn.

  LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy – Deluxe Edition er det første spillet i LAYTON-serien som kan spilles på en tv-skjerm, og gir lovende etterforskere den perfekte muligheten til å dele gleden av pusleløsning med venner og familie. Spillkontrollen er like enkel og intuitiv som alltid - du kan enten bruke knappene eller bevegelseskontrollen. Men ikke nok med det! Denne versjonen av spillet byr også på masse nytt innhold og oppdaterte gameplayfunksjoner, noe som vil gi både fans og nybegynnere i Layton-universet masse utfordringer og hjernegymnastikk.

  • Nye puslespill: Denne Deluxe-utgaven inneholder over 40 helt nye puslespill, og i tillegg har noen puslespill fra Nintendo 3DS-versjonen blitt finpusset.
  • Forbedret grensesnitt og grafikk: Nøkkelinformasjonen til hvert puslespill kan nå ses på én skjerm, og grafikken har fått en HD-overhaling.
  • Tilgjengelig ekstrainnhold: Ekstrainnhold som tidligere ble lansert som betalt DLC, inkludert kostymene “Daddy’s Girl” og “Luke Lookalike”, er nå tilgjengelig fra start.
  • Nye kostymer: Over 50 nye kostymer har blitt innlemmet, og alle kan låses opp gjennom spillets gang.

  ©2019 LEVEL-5 Inc.

  ]]>
  Fri, 23 Aug 2019 15:14:33 +0200
  Wolfenstein: Youngbloodhttps://www.nintendo.no/spill/wolfenstein-youngblood https://www.nintendo.no/spill/wolfenstein-youngblood Spill som tvillingdøtrene til BJ Blazkowicz og begi deg ut på «nå eller aldri»-jakten etter deres forsvunnede far i 1980-tallets Paris. Bruk en rekke nye våpen, dingser og kraftrustningegenskaper for å sparke nazistene ute av lysets by.

  HISTORIEN

  Paris 1980. BJ Blazkowicz, helten fra den andre amerikanske revolusjonen, har forsvunnet. Nitten år etter hendelsene fra Wolfenstein II: The New Colossus, har BJ forsvunnet etter et oppdrag i det naziokkuperte Paris. Nå, etter mange år med trening og instrukser fra deres kampherdede far, tvinges BJs tvillingdøtre, Jess og Soph, til å ta handling. Samarbeid med en rekke nye frihetskjempere og kjemp deg gjennom de mange urovekkende tingene du får se og høre i en alternativ virkelighets tolkning av 1980-tallets Paris.

  HOVEDELEMENTER

  Mord, står det

  Samarbeid med en venn eller spill alene sammen med en datastyrt partner i det første moderne Wolfenstein-samarbeidseventyret. Utfør nye samarbeidshandlinger, gjør ting mer spennende med Tesla Gun, det kraftige nye samarbeidsvåpenet, og skill deg ut med teksturer og emotes.

  Flukten fra Paris

  Wolfenstein: Youngblood byr på den mest åpne Wolfenstein-opplevelsen per i dag. Fra en ny base dypt inne i hjertet av katakombene i Paris, planlegg både når og hvordan du angriper for å felle nazistenes regime.

  80-tallet, på godt og vondt

  En gyllen tid er det absolutt ikke. Med en skremmende vri på ikoniske landemerker i Paris til gater kledd i graffiti, lærkledde nazister og et helt nytt lydspor inspirert av synth-musikken fra klassiske actionfilmer fra 80-tallet.

  Ladet og klart

  Bruk de siste fremskrittene innen panserteknologi, våpen og rustning for å stoppe nazistene. WiKomplimenter din spillestil ved å gå opp i nivå, utforsk og fullfør oppdrag – slik at du låser opp nye egenskaper, våpentilbehør, dingser, kosmetiske endringer og mer.

  ]]>
  Tue, 20 Aug 2019 14:34:02 +0200
  Nintendo Switch Lite Carrying Case & Screen Protectorhttps://www.nintendo.no/tilbehor/nintendo-switch-lite-carrying-case-screen-protector https://www.nintendo.no/tilbehor/nintendo-switch-lite-carrying-case-screen-protector Mon, 19 Aug 2019 15:40:53 +0200