fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

 • Endelig får du muligheten til å nyte dette klassiske spillet i en ny og moderne form.

  I 1992 ble det andre spillet i Fire Emblem-serien, Fire Emblem Gaiden, lansert i Japan. Nå, for aller første gang, vil fans utenfor Japan få en smak av dette klassiske spillet på Nintendo 3DS-familiens konsoller. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia henter inspirasjon fra originalspillet fra 1992, men har blitt gjenskapt i en helt ny drakt. Spillet vil by på en mye mer omfattende opplevelse med blant annet nytt stemmeskuespill og vakre filmsekvenser. 

  I dette spillet kontrollerer du to ulike hærer, ledet av Alm og Celia, som har som mål å forene det krigsherjede landet Valentia. Akkurat som i tidligere spill i serien er taktikk og valg av krigere før kamper svært viktig, men Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia gjenskaper klassisk Fire Emblem-gameplay med en moderne vri ved å legge til utforsking av huler som kryr av fiender.

  Spillet har en Classic Mode hvor dine krigere kan bli så skadet at de fjernes permanent fra kamper. Om du ikke ønsker å bruke denne spillmodusen kan du velge Casual Mode hvor falne krigere kan vende tilbake etter et slag.

  Følg den spennende handlingen hvor Alm og Celica spiller hovedrollene. Rekrutter nye helter og beseir fiender for å få vite mer om Alm og Celica. Spillet inneholder vakre, animerte filmsekvenser og stemmeskuespill som forsterker spillets handling betydelig.

  Utforsk spillets steder i 3D. Det finnes mange hemmeligheter å oppdage. På slutten av visse baner finner du Milas statue, som kan brukes til å oppgradere eller endre karakterenes klasser.

  amiibo-figurene Alm og Celica kan brukes til å låse opp en eksklusiv bane i spillet. Du kan også bruke dem i kamper for å tilkalle en Illusory Hero, en alliert som styres av spillet. Kjøp disse amiibo-figurene separat eller via Limited Edition-utgaven av spillet.

  Du kan også bruke amiibo-figurer som Marth, Roy, Ike, Robin, Lucina og den kommende Corrin-figuren til å tilkalle en Illusory Hero. Andre amiibo-figurer kan brukes til å tilkalle et monster som kan hjelpe deg på slagmarken.

  Nedlastbart ekstrainnhold

  Det vil lanseres en del nedlastbart ekstrainnhold når spillet lanseres, samt i tiden etter lansering, som vil la deg utvide spillopplevelsen om du så ønsker. Noe av ekstrainnholdet vil koste penger, men noe vil også være gratis. Klikk her for å lese mer om hva det nedlastbare ekstrainnholdet fører med seg.


 • Characters

 • Alm
  Alm fra Fire Emblem Echoes dukker opp som en amiibo-figur samtidig som spillet lanseres til Nintendo 3DS-familien den...
  Celica
  Celica fra Fire Emblem Echoes dukker opp som en amiibo-figur samtidig som spillet lanseres til Nintendo 3DS-familien...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Lanseringsdato: 19. mai 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Rollespill, Strategi
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Intelligent Systems
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: amiibo, Gratis DLC, Betalt DLC

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.