fbpx
nintendo logo

ASTRAL CHAIN™

 • ASTRAL CHAIN™, et helt nytt actionspill fra PlatinumGames, lanseres eksklusivt til Nintendo Switch! Som en del av politiets spesialstyrke, er det din jobb å bekjempe mystiske, utenomjordiske vesener som har invadert verden.

  Du bor i en flerkulturell, futuristisk by som rammes av en katastrofe når portene til en fremmed dimensjon plutselig åpner seg! Farlige vesener begynne å dukke opp, angripe mennesker og forurense miljøet. De vanlige politistyrkene har ikke en sjanse, og det opprettes derfor en ny spesialstyrke kalt Neuron.

  Astral Chain
  Astral Chain
  Astral Chain
  Astral Chain
  Astral Chain
  Astral Chain

  Velg mellom to spillbare karakterer – en mann og en kvinne – på eventyret ditt. Karakteren du ikke velger vil opptre som din yngre tvilling, og et medlem av spesialstyrken Neuron.

  Astral Chain
  Astral Chain
  Astral Chain

  For å kunne kjempe mot vesenene har menneskeheten utviklet et spesielt, levende våpen kalt Legion. Dette våpenet vil fungere som partneren din, og hjelpe deg med etterforskingen, men det er i kampene at det virkelig vil vise sine evner…

  Astral Chain
  Astral Chain
  Astral Chain
  Astral Chain

  Samarbeid med våpenet og bruk alle mulige slags kampstiler for å bekjempe fiender. Dere kan velge å angripe fiender samtidig eller ta dere av hver deres motstander. Du kan også sende våpenet ut i kamper alene, for så å støtte det med gjenstander. Bruk det synergiske handlingssystemet for å kjempe og utforske sammen!

  Astral Chain
  Astral Chain
  Astral Chain
  Astral Chain
  Astral Chain
  Astral Chain

  Det finnes flere våpen (Legions) i spillet, som alle har ulike kampstiler og evner, og du kan bytte mellom dem når du vil i kampene. Du vil også kunne bruke evnene til å etterforske og løse miljøoppgaver.

  Avslør hemmelighetene til den alternative dimensjonen kalt Astral Plane, hvor de mystiske inntrengerne har sin opprinnelse!

  ASTRAL CHAIN™ er regissert av Takahisa Taura, kjent for sitt arbeid som spilldesigner for NieR:Automata, og Hideki Kamiya, skaperen av Bayonetta-serien, har fungert som rådgiver. Karakterdesignet er skapt av mangakunstneren Masakazu Katsura, skaperen av ZETMAN og Video Girl Ai.


  Karakter 9/10
  "Astral Chain er uten tvil mitt favorittspill fra 2019 så langt."

  Gamereactor.no


  Karakter 8/10
  "Lekkert, lekent og enormt stilig der det virkelig gjelder.""

  − Gamer.no

   


ASTRAL CHAIN™

HEADER_RELEASE_DATE: C+0000AUGUST_SHORT_505GMTE5FRI+0000_FRIAMGMTE_August+0000RAUGUST_SHORTAMGMT
HEADER_SYSTEM_NAME: SYSTEM_NINTENDO_SWITCH
HEADER_GENRE: GENRE_ACTION, GENRE_ADVENTURE
HEADER_LOCAL_ONLINE_PLAYERS: 1-2 HEADER_LOCAL_STRING
HEADER_NINTENDO_SWITCH_PLAYMODES:

NS_PLAYSTYLE_TV

NS_PLAYSTYLE_TABLETOP

NS_PLAYSTYLE_HANDHELD

HEADER_PEGI:
HEADER_PUBLISHER: Nintendo
HEADER_DEVELOPER: PlatinumGames
© 2019 Nintendo / PlatinumGames Inc. Main Character Design ©Masakazu Katsura/SHUEISHA

Related Products

ASTRAL CHAIN™ Collector's Edition
ASTRAL CHAIN™, et helt nytt actionspill fra PlatinumGames, lanseres eksklusivt til Nintendo Switch! Som en del av...