nintendo logo

Retningslinjer for personvern

Bergsala AS respekterer besøkendes personlige integritet og beskytter informasjonen vi får fra deg. Vennligst les disse retningslinjene for personvern for mer informasjon.

Bergsala AS eier flere domenenavn og kan øke antallet nettsider dersom behovet er tilstede. Vennligst merk deg at disse retningslinjene kun gjelder for nettsider som er publisert og vedlikeholdt av Bergsala AS, og ikke nettsider vi linker til. Vi kan også bruke en tredjepart for å samle informasjon om våre besøkende, og da gjelder selvfølgelig retningslinjene også for disse firmaene.

Hvilken type informasjon samles inn?

For å kunne motta nyhetsbrev må du oppgi navn og e-postadresse når du registrerer deg, og for å delta i konkurranser vi holder her på nettsiden må du f.eks. oppgi navn, adresse og telefonnummer når du sender inn svar eller bidrag. Denne informasjonen holdes konfidensielt, og slettes fra våre systemer når konkurransen er over.

Våre retningslinjer når det gjelder barn under 16 år

Bergsala AS oppfordrer foreldre eller andre voksne til å være sammen med mindreårige når de er online. Foreldre skal sørge for at barn aldri gir ut sitt riktige navn, adresse eller telefonnummer på Internett uten tillatelse. Vi anbefaler at formynderen på forhånd gir sin godkjenning hvis barn under 16 år deltar i aktiviteter på Internett som krever registrering.

Hva skjer med informasjonen du gir oss?

Informasjonen du gir oss tillater oss å sende deg nyhetsbrev, minne deg på nye produkter, tjenester, spesielle tilbud, konkurranser eller andre aktiviteter (men kun dersom du abonnerer på Nintendo-nyhetsbrev). Denne typen informasjon vil bli sendt per e-post. Bergsala formidler ikke informasjonen videre til tredjepart, vi bruker den kun til eget behov.

Vi kan også bruke innsamlet informasjon for å utføre demografiske studier for å kunne forbedre våre nettsider og bedre tilfredsstille besøkernes krav og ønsker.

E-postkorrespondanse med Bergsala AS

Siden en e-postadresse kan identifisere en person, blir denne informasjonen beskyttet i et sikkert e-postsystem, og kun et fåtall personer i Bergsala har tilgang til dette. Alle besvarte meldinger vil bli helt slettet fra våre systemer med jevne mellomrom.

Informasjon om din person

Bergsala AS samler kun informasjon som er nødvendig for bedriftsvirksomheten vår, og vi tar ansvar for å forvare informasjonen på en sikker måte for å garantere din personlige integritet. Dette gjelder også hvis tredjepart blir engasjert for å for eksempel sende informasjon om produktene våre.

Norsk lov gjelder

Nettreglene våre er utformet ifølge bestemmelsene i norske lover.
Du er velkommen å kontakte oss hvis du har spørsmål om våre nettregler.

amiibo Rosalina