nintendo logo

 

 

 

 

 

Sommerkonkurranse!

Vi feirer at sommeren er på vei med en stor konkurranse hvor du kan vinne en Nintendo Switch - Pokémon: Let’s Go, Pikachu! Limited Edition-pakke og tre fantastiske spill!

OBS! Denne konkurransen er nå avsluttet. Tusen takk til alle som deltok!
Den heldige vinneren er Adrian Abrahamsen. 

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å besøke facebook-siden vår, like konkurransen og kommentere innlegget med minst én emoji som du forbinder med sommeren, så er du med i trekningen!

Konkurransen avsluttes tirsdag den 18. juni kl. 23.59, og da trekker vi en heldig vinner som vil få en Nintendo Switch - Pokémon: Let’s Go, Pikachu! Limited Edition og spillene Yoshi’s Crafted World, Mario Kart 8 Deluxe og Super Mario Party. En fantastisk spillpakke for alle!

Lykke til! 

Konkurranseregler

Vennligst les konkurransereglene før du deltar i konkurransen!

  • For å delta i konkurransen må du like konkurransen på facebook og kommentere med en sommer-emoji.
  • Du må også være bosatt i Norge eller ha en norsk adresse.
  • Ansatte i Bergsala og ansatte hos samarbeidspartnere og –byråer, samt deres familie, får ikke delta i konkurransen.
  • Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.
  • Vi trekker én vinner. Vinneren trekkes tilfeldig av ansatte i Bergsala, og beslutningen kan ikke overklages.
  • Premien består av én Nintendo Switch - Pokémon: Let’s Go, Pikachu! Limited Edition-pakke og spillene Super Mario Party, Mario Kart 8 Deluxe og Yoshi's Crafted World. Premien kan ikke byttes mot kontanter eller andre produkter. Eventuell premieskatt betales av vinneren.
  • Vinneren vil bli annonsert via facebook. Ved å delta i konkurransen godtar du at vi publiserer navnet ditt på nintendo.no samt Facebook- og twitter-sidene våre dersom du vinner. Vi kommer IKKE til å dele kontaktinformasjonen din med en tredjepart.

Til konkurransen >

Viktig! Facebook har introdusert nye endringer for nyhetsoppdateringen som kan komme til å redusere antall innlegg du ser fra oss. Om du er en Nintendo-fan og fortsatt vil se nyheter fra oss, vennligst besøk Facebook-siden vår og klikk på «Følg» og deretter «Se først» i menyen! Takk for at du følger oss!