fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Nyheter
 • Mengder av spill i kveldens Nintendo Direct!

Mengder av spill i kveldens Nintendo Direct!

Kveldens Nintendo Direct viste en rekke spill til Nintendo Switch som lanseres i 2019 samt noen for 2020. Vi har oppsummeringen!

I løpet av presentasjonen ble det avslørt ny informasjon om blant annet Pokémon Sword, Pokémon Shield, Luigi's Mansion 3, The Legend of Zelda: Link's Awakening, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, Fire Emblem: Three Houses, Animal Crossing: New Horizons, Astral Chain og Super Smash Bros. Ultimate.

Det ble også avslørt at følgende spill kommer til Nintendo Switch: The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition fra CD PROJEKT RED, The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics fra Netflix og EnMasse, CONTRA ROUGE CORPS fra Konami og Trials of Mana fra Square Enix.

Denne Nintendo Direct-presentasjonen hadde også en veldig spennende avslutning da vi fikk se litt fra oppfølgeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild som er under utvikling til Nintendo Switch.

Noen høydepunkter:

Her følger en oppsummering av kveldens Nintendo Direct:

Switch PokemonSwordPokemonShield E3 screen 03Pokémon Sword og Pokémon Shield

Vi fikk vite litt mer om disse Pokémon-spillene som lanseres til Nintendo Switch den 15. november. I Nintendos øvrige livesendinger fra E3, de som går under navnet Nintendo Treehouse: Live, får vi se ytterligere gameplay fra spillene.

Switch LuigisMansion3 E3 screen 022Luigi's Mansion 3

Luigi reiser på en drømmeferie med Mario og vennene. Men drømmen hans blir fort et mareritt. Med hjelp fra Professor E. Gadd nok en gang må den nølende og feige helten Luigi snike seg opp og ned i et mystisk hotell med etasjer som er vidt forskjellige.

Utrust deg med den oppgraderte Poltergust G-00 og blås vekk forsvaret til spøkelsene eller påkall Gooigi, en helgrønn dobbeltgjenger som kan hjelpe Luigi med å overkomme hindre som han ikke kommer forbi alene. Modusen ScareScraper kan spilles online eller lokalt med opp til åtte spillere med fire Nintendo Switch-konsoller. Spillet lanseres i 2019.

 

Switch TLOZLinksAwakening E3 screen 06The Legend of Zelda: Link's Awakening

En klassiker blant klassikere der vår helt Link ender opp på en mystisk øy kalt Koholint som er fylt med merkelige og fargerike innbyggere. For å unnslippe øya må Link samle magiske instrumenter og vekke Wind Fish.

Utforsk en gjenskapt Koholint Island hvor du bekjemper fiender, overkommer en rekke grotter og finner skjulte hemmeligheter på øya mens du støter på Super Mario-fiender som Goombas, Chain Chomps og Piranha Plants. Bygg dine egne grotter med Chambers (grotterom) som du får i løpet av eventyrets gang. Samtidig med spillet lanseres også en helt ny amiibo-figur av Link og en Limited Edition som inkluderer en fysisk versjon av spillet, en bok og en eksklusiv Game Boy-inspirert SteelBook®-eske. Spillet og amiibo-figuren lanseres den 20. september.

Switch AnimalCrossingNH E3 screen 04Animal Crossing: New Horizons

Reis ut på en supereksklusiv Nook Inc. Deserted Island Getaway Package og nyt et fredelig liv fylt med kreativitet, sjarm og friheten til å rulle opp skjorteermene og gjøre hva du enn vil med livet.

Samle ressurser som kan brukes til å skape alt fra komfort til verktøy mens du setter opp et hjem som fritt kan dekoreres, både inn- og utvendig. Spillet lanseres 20. mars 2020.

Super Smash Bros. Ultimate

To nye betalte, nedlastbare fightere er på vei: Hero fra DRAGON QUEST-serien blir tilgjengelig i sommer og Banjo-Kazooie kommer i høst.

Når det gjelder amiibo-figurer til Super Smash Bros. Ultimate lanseres Snake, Ivysaur og Squirtle 20. september. Incineroar, Simon og Chrom lanseres i november. Dark Samus og Richter kommer i 2020.

Switch MUA3 E3 screen 017Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Det perfekte spillet for alle som elsker Marvels superhelter. Et Expansion Pass lanseres også for de som vil har mer ut av spillet. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order lanseres 19. juli.

Fire Emblem: Three Houses

Rundebasert, taktisk rollespill hvor valgene du tar er ekstremt viktige. Et spennende spill med en intensiv handling. Lanseres 26. juli.

Switch ASTRALCHAIN E3 artwork 03Astral Chain

I dette nye, spennende actionspillet fra PlatinumGames er menneskenes siste sjans til å overleve et våpen kalt Legion.
Foruten spillet i seg selv kommer det også en Collector's Edition med en 152-siders bildebok, et Shikishi-kunstbrett illustrert av karakterdesigneren Masakazu Katsura og en CD med lydsporet, alt samlet i en stilig samleboks. Spillet har lansering den 30. august.

Switch DaemonXMachina E3 screen 01Daemon X Machina

Beskytt planeten og beseir korrupte A.I.-kontrollerte roboter med hjelp av din Arsenal: en tilpassbar, mekanisert kampdrakt. Spillet lanseres 13. september.

Switch DragonQuestXIS E3 screen 01Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Version

Reis ut på et stort og episk oppdrag som The Luminary, helten valgt av verdenstreet Yggdrasil, for å redde verdenen Erdrea fra en ond skjebne. Spillet lanseres 27. september.

Switch DQB2 E3 screen 02Dragon Quest Builders 2

Reis ut på et eventyr for å bygge en fantasiverden og beskytt den fra Children of Hargon. En Nintendo eShop-demo kommer 27. juni og spillet lanseres 12. juli.

Switch TheWitcher3WildHunt E3 screen 09The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition

Dette er et historiedrevet eventyr i en åpen verden satt i et mørkt fantasiunivers hvor du inntar rollen som Geralt of Rivia, en leiesoldat som slakter monstre. Complete Edition inneholder alt nedlastbart ekstrainnhold og utvidelsene Hearts of Stone og Blood and Wine. Spillet lanseres i år.

Switch MarioSonicOlympicGames E3 screen 06Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Bli med Mario, Sonic og venner på deres største eventyr hittil på de olympiske leker i Tokyo 2020. Gå for gullmedaljen når du konkurrerer i actionfylte sportsgrener, inkludert helt nye grener som Skateboarding, Karate, Surfing og Sport Climbing. Spillet lanseres i november.

Switch DarkCrystal E3 screen 01The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics

Netflix-serien The Dark Crystal: Age of Resistance kommer til live i dette spennende taktikkspillet. Her støter du på karakterer, miljøer og mer som du aldri har sett tidligere. Spillet lanseres i 2019.

Andre spill som ble nevnt i Nintendo Direct var:

 • TRIALS of MANA fra Square Enix (Tidig 2020)
 • Collection of Mana fra Square Enix (ute nå)
 • Contra Rouge Corps fra Konami (26. september)
 • No More Heroes III fra Grasshopper (2020)
 • Empire of Sin fra Paradox og Romero Games (Våren 2020)
 • Panzer Dragoon: Remake fra Forever Entertainment (Vinter)
 • Resident Evil 5 fra CAPCOM (Høst)
 • Resident Evil 6 fra CAPCOM (Høst)
 • Dead by Daylight fra Behaviour Interactive Inc. / Koch Media (Høst)
 • Stranger Things 3: The Game fra Netflix / BonusXP (4. juli)
 • Spyro Reignited Trilogy fra Activision Publishing, Inc. (3. september)
 • Just Dance 2020 fra Ubisoft (5. november)
 • New Super Lucky’s Tale fra Playful Studios (Høst)
 • Minecraft: Dungeons fra Mojang Studios (Våren 2020)
 • Ni No Kuni Remastered: Wrath of the White Witch fra LEVEL-5 / Engine Software (20. september)
 • Catan fra Asmodee Digital (20. Juni)
 • The Sinking City fra Frogwares (Høst)
 • Alien: Isolation fra SEGA Europe Limited (2019)
 • Hollow Knight: Silksong fra Team Cherry (Kommer snart)
 • FINAL FANTASY: Crystal Chronicles Remastered fra SQUARE ENIX, Inc. (Vinter)
 • Dauntless fra Phoenix Labs (Sent 2019)
 • Wolfenstein: Youngblood fra Bethesda Softworks (26. juli)
 • DOOM Eternal fra Bethesda Softworks (Kommer snart)
 • The Elder Scrolls: Blades fra Bethesda Softworks (Høst)