fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Nye mesterskap i Super Smash Bros. Ultimate og Splatoon 2!

Nye mesterskap i Super Smash Bros. Ultimate og Splatoon 2!

Nintendo annonserer nye, europeiske mesterskap i Super Smash Bros. Ultimate og Splatoon 2! De innledende turneringene vil finne sted på gamescom i august, og deretter vil mesterskapene fortsette inn i 2020.

De første, regionale kvalifiseringsrundene i Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup 2019-2020 og Splatoon 2 European Championship 2019-2020 vil holdes på gamescom-messen i Köln allerede i august.

I forrige sesong ble Team Ehre fra Tyskland kåret til europeiske mestere i Super Smash Bros. Ultimate, mens det franske laget Alliance Rouge stakk av med seieren i det europeiske mesterskapet i Splatoon 2. Begge lagene fortjente virkelig plassene sine i verdensmesterskapene, som ble holdt helgen før E3-messen i Los Angeles, men dessverre lykkes det ingen av lagene å ta seieren hjem. Nå har disse lagene, og alle andre europeiske lag, en ny mulighet til å vise hva de kan!

Spillere som vil være med i turneringene kan melde seg på lokale kvalifiseringsrunder til høsten. Følg med på nintendo.no fremover for mer informasjon om når og hvordan de nordiske kvalifiseringsrundene vil foregå!

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!