fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Layton-serien kommer til Nintendo Switch i november!

Layton-serien kommer til Nintendo Switch i november!

Løs gåter og puslespill hjemme eller på farten når det seneste kapittelet i Layton-serien, LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy, kommer til Nintendo Switch den 8. november!

I dette spillet har den berømte professoren Hershel Layton forsvunnet, og det er opp til datteren hans Katrielle, en smart og livlig ung dame med ferdigheten til å finne sannheten til tross for lite bevis, å innta rampelyset som vår nye hovedperson.

Til sin hjelp har Katrielle mange, nye fargerike karakterer, inkludert en ung student ved navn Ernest Greeves som raskt blir hennes assistent, og Sherl, en snakkende hund som starter som Katrielles første klient, men kjapt blir hennes partner.

LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy er det første spillet i LAYTON-serien som kan spilles på en tv-skjerm, og gir lovende etterforskere den perfekte muligheten til å dele gleden av pusleløsning med venner og familie. Spillkontrollen er like enkel og intuitiv som alltid, og spillet kan spilles med enten knapper, bevegelseskontroll eller Nintendo Switch-konsollens pekeskjerm i håndholdt modus. Men ikke nok med det! Denne versjonen av spillet byr også på masse nytt innhold og oppdaterte gameplayfunksjoner, noe som vil gi både fans og nybegynnere i Layton-universet masse utfordringer og hjernegymnastikk.

Besøk den dedikerte spillsiden for å lese mer om LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy til Nintendo Switch!

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!