fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Nintendo Switch-pakke med Mario Kart 8 Deluxe lanseres i dag!

Nintendo Switch-pakke med Mario Kart 8 Deluxe lanseres i dag!

Det er på tide å starte motorene og plassere foten på gasspedalen, for i dag lanseres det en Nintendo Switch-pakke som inkluderer spillet Mario Kart 8 Deluxe! 

Pakken lanseres i et begrenset opplag* og inneholder den seneste Nintendo Switch-modellen med forbedret batteritid, ett Joy-Con-par (neonblå/neonrøde) og en nedlastingskode til det populære spillet Mario Kart 8 Deluxe.

Julen nærmer seg raskt, og denne pakken er den perfekte gaven til hele familien! Ettersom Mario Kart 8 Deluxe følger med i pakken, kan venner og familie straks utfordre hverandre. Ved kjøp av flere håndkontrollere kan opptil fire spillere spille samtidig, både i tv-modus og bordmodus. Online kan så mange som 12 personer spille mot hverandre samtidig.

Mario Kart 8 Deluxe inneholder kjente og kjære karakterer fra populære spillserier som Super Mario, The Legend of Zelda, Splatoon og Animal Crossing. Frem til i dag har det blitt solgt over 19 millioner eksemplarer av Mario Kart 8 Deluxe, noe som virkelig sier en hel del om spillets popularitet.

Les mer om Mario Kart 8 Deluxe på den dedikerte spillsiden eller ta en titt på konsollpakken her!

*Vennligst kontakt din lokale Nintendo-forhandler for spørsmål om tilgjengelighet.