fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Konkurranse!

Vi er endelig tilbake med en ny facebook-konkurranse hvor du har muligheten til å vinne en Nintendo Switch Lite-konsoll og et spill.

NB! Denne konkurransen er nå avsluttet. Den heldige vinneren er Silje Therese Strømme Frøynes, og hun ønsket seg en turkis Nintendo Switch Lite-konsoll med Mario Kart 8 Deluxe! Tusen takk til alle som deltok og ikke minst til alle nye følgere. Vi er straks tilbake med en ny konkurranse, så følg med på fb-siden vår fremover!

Nintendo Switch Lite kommer i tre ulike standardfarger. Delta i konkurransen ved å fortelle oss hvilken konsollfarge du liker best, dvs. gul, grå eller turkis, og hvilket av de følgende spillene du vil ha: Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Link’s Awakening eller Super Mario Maker 2. Du kan mikse og matche konsollfarger og spill, valget er ditt!

Alt du trenger å gjøre er å besøke facebook-siden vår, like konkurransen og legge igjen en kommentar med valget ditt, for eksempel «gul + Mario Kart 8 Deluxe», så er du med i trekningen.

Konkurransen avsluttes søndag den 9. februar kl. 23.59, og da trekker vi en heldig vinner som vil få én Nintendo Switch Lite-konsoll i en valgfri farge, enten gul, grå eller turkis, og ett spill. Vinneren kan som sagt velge mellom Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Link’s Awakening og Super Mario Maker 2.

Lykke til! 

Konkurranseregler

Vennligst les konkurransereglene før du deltar i konkurransen!

  • For å delta i konkurransen må du like konkurransen på facebook og svare på spørsmålet i konkurransen i kommentarfeltet .
  • Du må også være bosatt i Norge eller ha en norsk adresse.
  • Ansatte i Bergsala og ansatte hos samarbeidspartnere og –byråer, samt deres familie, får ikke delta i konkurransen.
  • Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.
  • Vi trekker én vinner. Vinneren trekkes tilfeldig av ansatte i Bergsala, og beslutningen kan ikke overklages.
  • Premien består av én Nintendo Switch Lite-konsoll og ett av de tre ovennevnte spillene.
  • Premien kan ikke byttes mot kontanter eller andre produkter. Eventuell premieskatt betales av vinneren.
  • Vinneren vil bli annonsert via facebook. Ved å delta i konkurransen godtar du at vi publiserer navnet ditt på nintendo.no samt Facebook- og twitter-sidene våre dersom du vinner. Vi kommer IKKE til å dele kontaktinformasjonen din med en tredjepart.

Til konkurransen >

Viktig! Facebook har introdusert nye endringer for nyhetsoppdateringen som kan komme til å redusere antall innlegg du ser fra oss. Om du er en Nintendo-fan og fortsatt vil se nyheter fra oss, vennligst besøk Facebook-siden vår og klikk på «Følg» og deretter «Se først» i menyen! Takk for at du følger oss!