fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Animal Crossing: New Horizons er nå ute til Nintendo Switch!

Animal Crossing: New Horizons er nå ute til Nintendo Switch!

I Animal Crossing: New Horizons kan du reise til en øde øy og skape ditt eget paradis!

Ta gjerne en titt på denne traileren som viser starten på det nye livet på øya, inkludert mange ulike aktiviteter som å sette opp telt, lage verktøy og møte andre innbyggere.

Gratis oppdateringer som vil tilføye nytt, sesongbasert innhold vil legges til med jevne mellomrom. Den første oppdateringen, som vil legge til «Bunny Day» i april, er nå tilgjengelig. Denne programvareoppdateringen gir også Nintendo Switch Online-medlemmer muligheten til å bruke onlinefunksjoner.

Uansett om du spiller online eller med andre spillere til stede, er øylivet aller best når du deler det med andre. Opptil åtte personer som er registrert på en Nintendo Switch-konsoll kan bo på den samme øya, og opptil fire spillere kan nyte øylivet samtidig. Du kan også spille med opptil syv andre spillere enten lokalt eller online, reise til øyene deres eller invitere dem til din øy.

Du trenger imidlertid ikke å hoppe på et fly for å møte sjarmerende karakterer, for det finnes mange unike personligheter på øya. Vennlige innbyggere som Tom Nook gir deg gjerne en hjelpende hånd!

Med NookLink, som er en del av Nintendo Switch Online-appen, kan du skanne spesielle design via QR-koder fra Animal Crossing: New Leaf og Animal Crossing: Happy Home Designer med en mobiltelefon og laste dem ned til Animal Crossing: New Horizons. Om du er online, vil du også kunne prate med andre spillere som har Animal Crossing: New Horizons og Nintendo Switch Online-appen.

Animal Crossing: Pocket Camp-spillere som linker sin Nintendo Account til spillet vil få et spesielt tilbud i Animal Crossing: Pocket Camp. De vil også få en nedlastingskode som kan brukes til å bestille spesielle gjenstander i Nook Stop i Animal Crossing: New Horizons.

Besøk den dedikerte spillsiden for å lese mer om Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch!

ANIMAL CROSSING: NEW HORIZONS