fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Konkurranse!

Besøk oss på facebook og bli med i konkurransen om å vinne en superlekker Nintendo Switch - Animal Crossing: New Horizons Limited Edition-pakke og en flott bæreveske!

Alt du trenger å gjøre er å besøke facebook-siden vår, like konkurransen og kommentere med minst en vår/sommer-emoji for å være med i trekningen! 

Konkurransen avsluttes onsdag 1. april kl. 23.59, og da trekker vi en heldig vinner som vil få én Nintendo Switch - Animal Crossing: New Horizons Limited Edition-pakke og en flott bæreveske med Animal Crossing: New Horizons-tema!

Besøk gjerne den dedikerte Animal Crossing: New Horizons-spillsiden for å lese mer om det allerede kritikerroste spillet! 

Lykke til! 

Konkurranseregler

Vennligst les konkurransereglene før du deltar i konkurransen!

  • For å delta i konkurransen må du like konkurransen på facebook og kommentere med minst én vår/sommer-emoji i kommentarfeltet.
  • Du må også være bosatt i Norge eller ha en norsk adresse.
  • Ansatte i Bergsala og ansatte hos samarbeidspartnere og –byråer, samt deres familie, får ikke delta i konkurransen.
  • Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.
  • Vi trekker én vinner. Vinneren trekkes tilfeldig av ansatte i Bergsala, og beslutningen kan ikke overklages.
  • Premien består av én Nintendo Switch - Animal Crossing: New Horizons Limited Edition-pakke og én Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons Carrying Case & Screen Protector. En nedlastingskode til spillet Animal Crossing: New Horizons er inkludert i pakken. 
  • Premien kan ikke byttes mot kontanter eller andre produkter. Eventuell premieskatt betales av vinneren.
  • Vinneren vil bli annonsert via facebook. Ved å delta i konkurransen godtar du at vi publiserer navnet ditt på nintendo.no samt Facebook- og twitter-sidene våre dersom du vinner. Vi kommer IKKE til å dele kontaktinformasjonen din med en tredjepart.

Til konkurransen >

Viktig! Facebook har introdusert nye endringer for nyhetsoppdateringen som kan komme til å redusere antall innlegg du ser fra oss. Om du er en Nintendo-fan og fortsatt vil se nyheter fra oss, vennligst besøk Facebook-siden vår og klikk på «Følg» og deretter «Se først» i menyen! Takk for at du følger oss!