fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Skap dine egne verdener i Super Mario Maker 2!

Skap dine egne verdener i Super Mario Maker 2!

I morgen kommer det en stor oppdatering til Super Mario Maker 2 for Nintendo Switch som lar deg bygge dine egne verdener, og den er selvfølgelig gratis!

I den nye World Maker-modusen kan du endelig lage verdenskartene du kjenner fra de klassiske Mario-spillene, fra start til slott. Sjekk ut den nye traileren her!

Som designer av ditt eget Super Mario-spill, så kan du med denne oppdateringen designe opptil åtte verdener med inntil 40 unike brett. Så lag din egen unike Super Mario-opplevelse og del den med andre spillere som har Super Mario Maker 2!

Oppdateringen vil også gi deg muligheten til å legge til helt nye bosser, nemlig syv nye Koopalinger med unike bevegelsesmønstre. Du kan også legge til nye karakterer som Phanto og mekaniske Koopaer for å heve vanskelighetsgraden. Du finner også helt nye power-ups til Super Mario Maker 2, som du kanskje vil kjenne igjen fra de klassiske Super Mario Bros.-spillene. Blant annet SMB2-soppen, som gir Mario og vennene det samme utseendet som de hadde i Super Mario Bros. 2 og lar deg plukke opp og kaste gjenstander og fiender. Og du har vel heller ikke glemt den morsomme froskedrakten fra Super Mario Bros. 3, som ga deg en ny opplevelse på undervannsbrettene? Power-ballongene fra Super Mario World og det søte ekornkostymet fra Super Mario Bros. U er selvfølgelig også med. Så last ned denne oppdateringen for den ultimate Super Mario Maker 2-opplevelsen!

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!